«Να κάνουμε πόλεμο με τα Σκόπια!»ειπε ο Κοργιαλας.ΧΑΜΟΣ!

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
pianist

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από pianist »

SD54 έγραψε:Oι αξίες μου προσδιορίζονται από το να μην υπάρχουν συμπολίτες μας κάτω από το όριο της φτώχιας, να μην δουλεύω μέχρι τα 65 μου για να πάρω μια πενιχρή σύνταξη, να μην πληρώνω το δημόσιο και τα λεφτά μου να πηγαίνουν σε διάφορους ''κουμπάρους'', να μπορούν όλοι να έχουν πραγματικά δημόσια και δωρεάν παιδεία.

Ζητάω ταπεινά συγνώμη από σένα πιάνιστ που δεν με ενδιαφέρει πως θα ονομάζονται τα Σκόπια-Φύρομ-Μακεδονία-Άνω Μακεδονία και με νοιάζουν περισσότερα αυτά τα μικρά όπως θα θεωρείς...

:? :? :? :?
Οι αξίες σου είναι απλή γκρίνια την στιγμή που ένα είναι θέμα είναι στην επικαιρότητα (και η ουσία του υπερβαίνει κατά πολύ μια απλή ονομασία) και πρέπει με τις πράξεις μας να πάρουμε μια θέση.
Με το σκεπτικό σου ακόμα και τα ζητήματα που θέτεις αν έρθει η ώρα να κριθούν θα έχεις να ανησυχείς για κάτι άλλο (στα λόγια).
nitrothess

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nitrothess »

SD54 έγραψε:
fan έγραψε:
pianist έγραψε:
happy_end έγραψε:Καλά εδώ τα έλεγε ο Μητροπολίτης (νομίζω ο Άνθιμος), ο Κοργιαλάς μας πείραξε; :lol:
Πιο πολύ μας πειράζει η αμορφωσία της Κουλίας που πάει να μας την περάσει και ως άποψη...
Giati kale mou pianista.Den exw dikaiwma na rwtisw giati oli afti i fagwmara ton teleftaio kairo? :lol: Den iksera oti ekanan kai xartes me tin ellada ws ti Larisa.Nomiza oti olo to provlima itan an tha legontai "anw macedonia" i "nea macedonia" :roll:
Πιστεύω ότι υπάρχουν σημαντικότερα προβλήματα να ασχοληθούμε από τα Σκόπια-Μακεδονία-Φύρομ-Άνω Μακεδονία..
eleos :twisted:
SD54

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SD54 »

Nομίζω ότι εξήγησα πιο πάνω τι θεωρώ σημαντικότερο... :wink: :wink:

Και από ότι είδα χτες δεν είμαι ο μόνος.. Σε δημοσκόπηση, το Σκοπιανό έρχεται μετά από την Οικονομία, το Ασφαλιστικό και την Εκπαίδευση από άποψη ενδιαφέροντος... :wink: :wink: :wink: :wink:
...το εδώ πουθενά, το τώρα ποτέ...
pianist

nitrothess έγραψε:
SD54 έγραψε:
fan έγραψε:
pianist έγραψε:
happy_end έγραψε:Καλά εδώ τα έλεγε ο Μητροπολίτης (νομίζω ο Άνθιμος), ο Κοργιαλάς μας πείραξε; :lol:
Πιο πολύ μας πειράζει η αμορφωσία της Κουλίας που πάει να μας την περάσει και ως άποψη...
Giati kale mou pianista.Den exw dikaiwma na rwtisw giati oli afti i fagwmara ton teleftaio kairo? :lol: Den iksera oti ekanan kai xartes me tin ellada ws ti Larisa.Nomiza oti olo to provlima itan an tha legontai "anw macedonia" i "nea macedonia" :roll:
Πιστεύω ότι υπάρχουν σημαντικότερα προβλήματα να ασχοληθούμε από τα Σκόπια-Μακεδονία-Φύρομ-Άνω Μακεδονία..
eleos :twisted:
Don't worry η άποψη του συγκεκριμένου χρήστη όσον αφορά το βόρειο τμήμα της χώρας του είναι το "wannabe πρωτεύουσα" και το περιεχόμενο εξατμίζεται μετά από κει..
Είναι θέμα παιδείας και μόνο.
SD54

Zητάω ξανά συγνώμη για το λογοπαίγνειο που έκανα από σένα πιάνιστ με την παιδεία που έχεις... :? :? :? :? :? :?

Τώρα αν για σένα το βόρειο τμήμα της χώρας ταυτίζεται με μια μόνο πόλη... σόρρυ αλλά στη γεωγραφία άλλα με μάθανε στο δημοτικό... :roll: :roll: :roll:

Χαίρομαι πάντως που συνεχίζεις τις προσωπικές προσβολές... κάτι που μια μέρα πριν το καταδίκαζες... :roll: :roll: :roll: :roll:
pianist

SD54 έγραψε:Zητάω ξανά συγνώμη για το λογοπαίγνειο που έκανα από σένα πιάνιστ με την παιδεία που έχεις... :? :? :? :? :? :?

Τώρα αν για σένα το βόρειο τμήμα της χώρας ταυτίζεται με μια μόνο πόλη... σόρρυ αλλά στη γεωγραφία άλλα με μάθανε στο δημοτικό... :roll: :roll: :roll:

Χαίρομαι πάντως που συνεχίζεις τις προσωπικές προσβολές... κάτι που μια μέρα πριν το καταδίκαζες... :roll: :roll: :roll: :roll:
Το ότι δεν έχεις παιδεία είναι προσβολή; Όχι, απλά μια διάκριση στην αντίληψη που καταθέτεις σχετικά με τα εθνικά ζητήματα που συμφωνώ δεν έχουν άμεση σχέση με τα καθημερινά μας ζητήματα, αλλά είναι πολύ σχετικός ο λόγος που κάποιος τα θεωρεί ασήμαντα.
fan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fan »

thlon_and_temnon έγραψε:Τελικα μμονο τον "κωλο σας" και το "μουνι σας" σκεφτεστε να περναει καλα και αφηστε τους Σκοπιανους να οργιαζουν...
"Τσιπρηδες"! , ε, "Τσιπρηδες"!
panta akraios.. :lol:
ΕΓΩ ΝΑ ΖΩ,ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ..ΜΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ
happy_end

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από happy_end »

thlon_and_temnon έγραψε:Τελικα μμονο τον "κωλο σας" και το "μουνι σας" σκεφτεστε να περναει καλα και αφηστε τους Σκοπιανους να οργιαζουν...
Ε;

Οργιάζουν χρόνια τώρα φίλε με καλοστημένες προπαγάνδες. Άλλο που η ελληνική εξ πολ ξύπνησε τα τελευταία χρόνια. Οι Σκοπιανοί την τελευταία τετραετία έχουν κάνει τρελά ρουσφέτια σε Αμερικανούς και Ευρωπαίους ούτως ώστε να έχουν τώρα την υποστήριξή τους. Το θέμα της ονομασίας είναι ειλημμένη απόφαση.
Και άσε τη Ντόρα να κάνει ρεβεράτζες στην Κοντολίζα... :wink:
Τώρα το βλέπω καθαρά ...
creativeuser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από creativeuser »

ΣΕΜΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.
Δως μου ένα παγάκι
happy_end

creativeuser έγραψε:
ΣΕΜΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.
Εκτός από αυτό που δεν το επεσήμανα :lol:
Τώρα το βλέπω καθαρά ...
heartbeat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από heartbeat »

Το οτι το Σκοπιανο στις δημοσκοπισεις ειναι κατω απο θεματα οικονομιας ας πουμε, δε δειχνει τιποτα αλλο παρα το οτι ο Ελληνας οπως παντα σε περιοδους ειρηνης δε κοιταει περα απο το σπιτι του και την αυλη του (οπως ειπε και ο Λαζοπουλος).
Ακομη,ειναι φυσικο ενας Αθηναιος ή ενας απο την Κρητη για παραδειγμα, σε μια τετοια δημοσκοπηση να μην απαντησει το Σκοπιανο γιατι πολυ απλα δεν ειναι απο τη Μακεδονια,δεν μεγαλωσε εκει και δεν τον ποναει το ζητημα.

Οταν ομως η Μακεδονια γινει κατω Σκοπια,ο Εβρος Δυτικη Τουρκια και η Ηπειρος νοτια Αλβανια, να μην ξεσηκωθειτε οι υπολοιποι!

Ειδικα στη Θρακη γινεται χαμος,φοβερη προπαγανδα απο τους Τουρκους. Επειδη ειμαι εκπαιδευτικος και ακουμε πολλες ιστοριες στα σχολεια να σας πω πως μια δασκαλα σε χωριο της Θρακης ξυλοκοπηθηκε αγρια απο τον αντρα της καθαριστριας του σχολειου επειδη την παρατηρησε οτι δεν καθαριζε το σχολειο. Και οταν η δασκαλα υπεβαλε μηνυση για τον ξυλοδαρμο, ξεσηκωθηκε ολο το χωριο,ζητουσαν να φυγει η "Ελληνιδα" και να σταματησει να μαθαινει στα παιδια τους Ελληνικα και ιστορια και εγινε χαμος.

Αν το ενα δε μας πειραζει και το αλλο ειναι υπερβολες και το τριτο μικροτερης σημασιας, ε τι να πω, ειμαστε-πραγματικα-αξιοι της τυχης μας.
heartbeat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από heartbeat »

SD54 έγραψε:Oι αξίες μου προσδιορίζονται από το να μην υπάρχουν συμπολίτες μας κάτω από το όριο της φτώχιας, να μην δουλεύω μέχρι τα 65 μου για να πάρω μια πενιχρή σύνταξη, να μην πληρώνω το δημόσιο και τα λεφτά μου να πηγαίνουν σε διάφορους ''κουμπάρους'', να μπορούν όλοι να έχουν πραγματικά δημόσια και δωρεάν παιδεία
Μα ολα αυτα που λες εχουν να κανουν μονο με χρηματα.
Περα απο αυτα δεν μπορει να μην εχεις αλλες αξιες!
Δε μπορει να μη σε ενοχλει να βλεπεις ενα χαρτη με τα Σκοπια μεχρι τον Θερμαικο!
Και δε μπορει γενικα καποιοι εδω μεσα να μη καταλαβαινετε οτι κατι πιο σημαντικο παιζεται και εχουν σκασει ολοι με αυτο το ονομα και η Ελλαδα δε κανει πισω (λεμε τωρα... :evil: ) και δε δεχεται. Σιγουρα δεν το κανουν απο απλο πεισμα οι πολιτικοι μας!

Και καποια αλλα πραγματα:

1) Οι σκοπιανοι εχουν στη σημαια τους το αστερι της Βεργινας....ξερουν ομως τι συμβολιζει???Ξερουν οτι οι 12 ακτινες συμβολιζουν τους δωδεκα θεους του Ολυμπου και οι 4 τη γη,αερα,φωτια,νερο?

2)Οι αρχαιοι Μακεδονες μιλουσαν ελληνικα,τα νομισματα τους και οοι επιγραφες που βρισκουμε σε μουσεια ειναι γραμμενα στα Ελληνικα,λατρευαν τους Ελληνες θεους (12θεο)...

3) Οι Σλαβοι που θελουν να ονομαζονται μακεδονες ζουσαν στην Ασια και εγκατασταθηκαν στα Σκοπια μολις το 900μχ (φανταστειτε, μετα Χριστου!!!). Βρεθηκαν δηλαδη στα Βαλκανια 1000 χρονια μετα τον Μεγα Αλεξανδρο.

4) Γκλιγκοροφ(1992): "Eιμαστε Σλαβοι που ηρθαμε στη περιοχη τον 6ο αιωνα"
fan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fan »

E,den eipe kaneis oti exoun sxesi me ton arxaio lao twn makedonwn.

Alla gewgrafika toulaxiston i perioxi legetai macedonia.Apla aftoi den to dexontai gia kapoio logo,na tous poun "anw macedonia",swsta?

Genika,omws...den kserw ti akrivws psaxnoume na vroume twra,an to thema mas einai kathara oi rizes pou xanontai sta vathi twn aiwnwn.I istoria,yparxei opws yparxei kai den allazei.Oute emeis nomizw fyletika exoume idiaiteri sxesi me tous arxaious ellines..

Den kserw...olo afto mou kanei kapws se style "na pame na paroume tin Poli"kai alla tetoia xaza.. :?
ΕΓΩ ΝΑ ΖΩ,ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ..ΜΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ
antidoto

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από antidoto »

egw aporo an ginei tetios polemos afto o ..... tha paei na polemisei i tha kriftei pisw apo ti fousta tis Evridikis? eleos pleon! ta koutia kai ta logia ine koufa!
Παρε ανασα και παμε...
SD54

thlon_and_temnon έγραψε:
fan έγραψε:...Oute emeis nomizw fyletika exoume idiaiteri sxesi me tous arxaious ellines..
οι γνωστες "φιφες" των οπαδων του "πισωγλεντη διασκεδαστή" και του Τσιπρα
Θες να μου πεις δηλαδή ότι περάσαμε από 400 χρόνια σκλαβιάς (σκέψου μιλάμε για 4 αιώνες) και όλοι μα όλοι (!!!!) παραμείναμε αυθεντικοί απόγονοι του Περικλή. :lol: :lol: :lol: :lol:

Εκτός αν κατάγεσαι κλασικά από αυτό το ένα χωριό που πόδι Τούρκου δεν πάτησε... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Τέσπα, πιστεύω ότι θα πρέπει να αποφέυγονται εκφράσεις όπως φίφες, κώλους, μουνιά (που χρησιμοποίησες σε προηγούμενο μήνυμα σου) και άλλα συναφή που προσβάλουν τόσο εσένα που τις λες όσο και εμάς που τις διαβάζουμε. Νομίζω οτι καθένας μπορεί να εκφράζεται μόνο με επιχειρήματα και όχι με άσχημους χαρακτηρισμούς.
Άβαταρ μέλους
smart

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από smart »

heartbeat έγραψε:Το οτι το Σκοπιανο στις δημοσκοπισεις ειναι κατω απο θεματα οικονομιας ας πουμε, δε δειχνει τιποτα αλλο παρα το οτι ο Ελληνας οπως παντα σε περιοδους ειρηνης δε κοιταει περα απο το σπιτι του και την αυλη του (οπως ειπε και ο Λαζοπουλος).
Ακομη,ειναι φυσικο ενας Αθηναιος ή ενας απο την Κρητη για παραδειγμα, σε μια τετοια δημοσκοπηση να μην απαντησει το Σκοπιανο γιατι πολυ απλα δεν ειναι απο τη Μακεδονια,δεν μεγαλωσε εκει και δεν τον ποναει το ζητημα.

Οταν ομως η Μακεδονια γινει κατω Σκοπια,ο Εβρος Δυτικη Τουρκια και η Ηπειρος νοτια Αλβανια, να μην ξεσηκωθειτε οι υπολοιποι!

Ειδικα στη Θρακη γινεται χαμος,φοβερη προπαγανδα απο τους Τουρκους. Επειδη ειμαι εκπαιδευτικος και ακουμε πολλες ιστοριες στα σχολεια να σας πω πως μια δασκαλα σε χωριο της Θρακης ξυλοκοπηθηκε αγρια απο τον αντρα της καθαριστριας του σχολειου επειδη την παρατηρησε οτι δεν καθαριζε το σχολειο. Και οταν η δασκαλα υπεβαλε μηνυση για τον ξυλοδαρμο, ξεσηκωθηκε ολο το χωριο,ζητουσαν να φυγει η "Ελληνιδα" και να σταματησει να μαθαινει στα παιδια τους Ελληνικα και ιστορια και εγινε χαμος.

Αν το ενα δε μας πειραζει και το αλλο ειναι υπερβολες και το τριτο μικροτερης σημασιας, ε τι να πω, ειμαστε-πραγματικα-αξιοι της τυχης μας.

καλά, τώρα κάτι είπες στους "φίλους" μας στη νότια Ελλάδα!δε βλέπεις πόσο τους ενδιαφέρει το θέμα?
happy_end

SD54 έγραψε:
thlon_and_temnon έγραψε:
fan έγραψε:...Oute emeis nomizw fyletika exoume idiaiteri sxesi me tous arxaious ellines..
οι γνωστες "φιφες" των οπαδων του "πισωγλεντη διασκεδαστή" και του Τσιπρα
Θες να μου πεις δηλαδή ότι περάσαμε από 400 χρόνια σκλαβιάς (σκέψου μιλάμε για 4 αιώνες) και όλοι μα όλοι (!!!!) παραμείναμε αυθεντικοί απόγονοι του Περικλή. :lol: :lol: :lol: :lol:

Εκτός αν κατάγεσαι κλασικά από αυτό το ένα χωριό που πόδι Τούρκου δεν πάτησε... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Τέσπα, πιστεύω ότι θα πρέπει να αποφέυγονται εκφράσεις όπως φίφες, κώλους, μουνιά (που χρησιμοποίησες σε προηγούμενο μήνυμα σου) και άλλα συναφή που προσβάλουν τόσο εσένα που τις λες όσο και εμάς που τις διαβάζουμε. Νομίζω οτι καθένας μπορεί να εκφράζεται μόνο με επιχειρήματα και όχι με άσχημους χαρακτηρισμούς.

+111111111 χώσε SD χώσε :wink:
Τώρα το βλέπω καθαρά ...
Απάντηση