ma den ine mono gi afta!!!! exei polla tragoudia pou les oti den xereis....SD54 έγραψε:Έγιναν επιτυχία???antidoto έγραψε:re sd54 sigoura stin ellada zeis?![]()
![]()
To Eksofillo Tou Ellinikou Album ths Paparizou??
Μα δεν έχω πάρει κανένα σιτνί της... άρα δεν είναι πολύ λογικό να ξέρω μόνο όσα ακούστηκαν τρελά?antidoto έγραψε:ma den ine mono gi afta!!!! exei polla tragoudia pou les oti den xereis....SD54 έγραψε:Έγιναν επιτυχία???antidoto έγραψε:re sd54 sigoura stin ellada zeis?![]()
![]()
![]()
...το εδώ πουθενά, το τώρα ποτέ...
ma milaw genika kai gia allous tragoudistesSD54 έγραψε:Μα δεν έχω πάρει κανένα σιτνί της... άρα δεν είναι πολύ λογικό να ξέρω μόνο όσα ακούστηκαν τρελά?antidoto έγραψε:ma den ine mono gi afta!!!! exei polla tragoudia pou les oti den xereis....SD54 έγραψε:Έγιναν επιτυχία???antidoto έγραψε:re sd54 sigoura stin ellada zeis?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Παρε ανασα και παμε...
-
creativeuser
ΓΙΑ ΤΟ "ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ" ΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΠΑΕΙ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ.ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ.ΑΛΛΑ ΤΟ "ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ"?SD54 έγραψε:Έγιναν επιτυχία???antidoto έγραψε:re sd54 sigoura stin ellada zeis?![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=97JN6bnXVLk
Δως μου ένα παγάκι
Ναι, για άλλους τους λαικοποπ... συμφωνώ...antidoto έγραψε:ma milaw genika kai gia allous tragoudistesSD54 έγραψε:Μα δεν έχω πάρει κανένα σιτνί της... άρα δεν είναι πολύ λογικό να ξέρω μόνο όσα ακούστηκαν τρελά?antidoto έγραψε:ma den ine mono gi afta!!!! exei polla tragoudia pou les oti den xereis....SD54 έγραψε:Έγιναν επιτυχία???antidoto έγραψε:re sd54 sigoura stin ellada zeis?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
eftixos pou i dv ine rok!!!!!SD54 έγραψε:Ναι, για άλλους τους λαικοποπ... συμφωνώ...antidoto έγραψε:ma milaw genika kai gia allous tragoudistesSD54 έγραψε:Μα δεν έχω πάρει κανένα σιτνί της... άρα δεν είναι πολύ λογικό να ξέρω μόνο όσα ακούστηκαν τρελά?antidoto έγραψε:ma den ine mono gi afta!!!! exei polla tragoudia pou les oti den xereis....SD54 έγραψε:Έγιναν επιτυχία???antidoto έγραψε:re sd54 sigoura stin ellada zeis?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Παρε ανασα και παμε...
Όχι, κρε... φιλότιμη η προσπαθειά σου αλλά δεν το ξέρω... τώρα το ακούω για πρώτη φορά!!!creativeuser έγραψε:ΓΙΑ ΤΟ "ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ" ΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΠΑΕΙ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ.ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ.ΑΛΛΑ ΤΟ "ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ"?SD54 έγραψε:Έγιναν επιτυχία???antidoto έγραψε:re sd54 sigoura stin ellada zeis?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=97JN6bnXVLk
antidoto έγραψε:eftixos pou i dv ine rok!!!!!SD54 έγραψε:Ναι, για άλλους τους λαικοποπ... συμφωνώ...antidoto έγραψε:ma milaw genika kai gia allous tragoudistesSD54 έγραψε:Μα δεν έχω πάρει κανένα σιτνί της... άρα δεν είναι πολύ λογικό να ξέρω μόνο όσα ακούστηκαν τρελά?antidoto έγραψε:ma den ine mono gi afta!!!! exei polla tragoudia pou les oti den xereis....SD54 έγραψε:Έγιναν επιτυχία???antidoto έγραψε:re sd54 sigoura stin ellada zeis?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Όπως έχω πει και στον Ανδρέα, αν δεν είχα πάθει κόλλημα μικρός με τη Δέσποινα... ούτε δικά της σιντί δεν θα έπαιρνα!
Καλά το έχω ξεπεράσει... πίστεψε με!happy_end έγραψε:Καλά και άλλοι είχανε κολλημα μαζί της από μικροί... αλλά το ξεπεράσανε.......SD54 έγραψε: Όπως έχω πει και στον Ανδρέα, αν δεν είχα πάθει κόλλημα μικρός με τη Δέσποινα... ούτε δικά της σιντί δεν θα έπαιρνα!![]()
![]()
8)
antidoto έγραψε:happy_end έγραψε:Καλά και άλλοι είχανε κολλημα μαζί της από μικροί... αλλά το ξεπεράσανε.......SD54 έγραψε: Όπως έχω πει και στον Ανδρέα, αν δεν είχα πάθει κόλλημα μικρός με τη Δέσποινα... ούτε δικά της σιντί δεν θα έπαιρνα!![]()
![]()
8)
xereis kanena?
Καθρέφτη καθρεφτάκη μου..... ;
U know betterSD54 έγραψε:Καλά το έχω ξεπεράσει... πίστεψε με!
Τώρα το βλέπω καθαρά ...
SD54 έγραψε:Καλά το έχω ξεπεράσει... πίστεψε με!happy_end έγραψε:Καλά και άλλοι είχανε κολλημα μαζί της από μικροί... αλλά το ξεπεράσανε.......SD54 έγραψε: Όπως έχω πει και στον Ανδρέα, αν δεν είχα πάθει κόλλημα μικρός με τη Δέσποινα... ούτε δικά της σιντί δεν θα έπαιρνα!![]()
![]()
8)
Παρε ανασα και παμε...
Ναι.. αντίδοτο μου... εγώ δεν εκθιάζω κάθε κινήσή της... όπως άλλοι...antidoto έγραψε:SD54 έγραψε:Καλά το έχω ξεπεράσει... πίστεψε με!happy_end έγραψε:Καλά και άλλοι είχανε κολλημα μαζί της από μικροί... αλλά το ξεπεράσανε.......SD54 έγραψε: Όπως έχω πει και στον Ανδρέα, αν δεν είχα πάθει κόλλημα μικρός με τη Δέσποινα... ούτε δικά της σιντί δεν θα έπαιρνα!![]()
![]()
8)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
happy_end έγραψε:Ανεστη;antidoto έγραψε:happy_end έγραψε:Εμένα θα εννοεί !SD54 έγραψε:Ναι.. αντίδοτο μου... εγώ δεν εκθιάζω κάθε κινήσή της... όπως άλλοι...![]()
![]()
![]()
anesti egw s agapw pio poly apo oti nomizeis
![]()
![]()
![]()
Τί αναλαμπές είν αυτές που σού ρχονται;
Παρε ανασα και παμε...