simfwnw! kai o Ote omos voithise sti provoli tou. Fisika o mixalis kai xwris ton Ote tha poulouse pali..to xei to palikari ti na kanoumejust feel έγραψε:ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΒΓΑΖΕΙ ΩΡΑΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ,ΑΛΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΥΛΑΕΙ..
Erxete neo single Xatzhgiannh..
ΤΟΛΜΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΛΕΙΨΕΙ ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ.
ΗΤΑΝ ΠΕΡΣΥ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ "ΠΙΟ ΠΟΛΥ" ΚΑΙ ΟΚ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΛΑΙΒ ΔΕΝ ΑΠΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΑΝΑΜΕΝΩΜΕΝΑ ΑΝ Κ ΤΟ ΕΤΣΙ ΣΕ ΘΕΛΩ ΕΚΑΝΕ ΑΙΣΘΗΣΗ.
ΑΡΑ ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ, ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ ΑΝ ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ (ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ "ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ" ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ) ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ.
ΗΤΑΝ ΠΕΡΣΥ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ "ΠΙΟ ΠΟΛΥ" ΚΑΙ ΟΚ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΛΑΙΒ ΔΕΝ ΑΠΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΑΝΑΜΕΝΩΜΕΝΑ ΑΝ Κ ΤΟ ΕΤΣΙ ΣΕ ΘΕΛΩ ΕΚΑΝΕ ΑΙΣΘΗΣΗ.
ΑΡΑ ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ, ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ ΑΝ ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ (ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ "ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ" ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ) ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ.
Eleos
Pos na to lene arage to kainourio tou tragoudi?
................
Na eisai ekei ........ oxi auto to evgale......
Nai den eimai edo...... ki auto to evgale.......
einai epikindina edo....... ki auto to evgale......
Gia panta tha'mai edo na ....... ki auto to evgale.....
Edo einai to lathos ma edo kai to sosto..... ki auto to evgale.....
Den eimai edo gia kanenan.... ki auto to evgale......
Eimai edo..... ki auto to evgale.......
Na meineis edo...... ki auto to evgale.....
Eisai edo...... ki auto.....
Eisai esu eimai ego....... ki auto to evgale.......
A to vrika!
To kainourio tou tha legetai "Ekei ki Edo"
................
A to vrika!
Re: Eleos
ksexan kati vasiko.Apostolos έγραψε:Pos na to lene arage to kainourio tou tragoudi?
................
A to vrika!
oti den einai autos pou grafei tous stixous.
ara akiro to sxolio!!!
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
Nai giati asximes tou pesane toses epitixies mazemenes ola auta ta xronia!!! To "edo" kai to "ekei" itan to provlima.Apostolos έγραψε:Nai den grafei autos tous stixous alla mallon ksexnas oti autos tous epilegei.
Ksereis den tragoudaei oti tou dosoun........
Alloste tin Vraxali gia auto tin ksaposteile......
Ap'ta polla "edo" ki "ekei".....

Fannatics! Επίσημα πρώτο για την πρώτη!
esy den xereis!Ego έγραψε:Nai giati asximes tou pesane toses epitixies mazemenes ola auta ta xronia!!! To "edo" kai to "ekei" itan to provlima.Apostolos έγραψε:Nai den grafei autos tous stixous alla mallon ksexnas oti autos tous epilegei.

Παρε ανασα και παμε...
-
Πώς αλλάζουν οι εποχές πάντως...ο Χατζηγιάννης είναι ο Ρουβάς των ημερών μας. Τα κοριτσόπουλα της γενιάς μου (όσα πέρασαν την εφηβεία στα '90s δηλαδή) πορώνονταν με το Σάκη, τώρα τα μικρά πριν καλά-καλά μάθουν να μιλάνε σου τραγουδάνε το "Χέρια Ψηλά".Και τελικά νομίζω ότι οφείλει το μεγαλύτερο μέρος της δυναμικής του στα ανήλικα.Δεν το λέω υποτιμητικά, απλώς με όσους συνομίληκους μου και λίγο μεγαλύτερους έχω μιλήσει μου λένε πως δεν τον αντέχουν άλλο.
Ο Χατζηγιάννης μέχρι ένα σημείο μου άρεσε (αναμφισβήτητα έχει φωνή και συνθετικό ταλέντο που το έχει δείξει στο παρελθόν), αλλά όλη αυτή η υπερέκθεση τα τελευταία χρόνια μ'έχει κάνει όποτε ακούω το όνομά του...ν'αλλάζω πεζοδρόμιο.Στο παρελθόν μας έχει δώσει κομματάρες (Οι τίτλοι του τέλους,Παράξενη Γιορτή,Μόνος μου,Το Σ'αγαπώ κι αρκετά ακόμα).Τα τραγούδια που γράφει πλέον,όμως, με τίποτα δεν τα λες σπουδαία (εκτός του ότι όλα μοιάζουν αφόρητα μεταξύ τους).
Ελπίζω σε πιο επιλεκτικές και τολμηρές κινήσεις στο μέλλον,είναι κρίμα τέτοια φωνή να μένει στάσιμη καλλιτεχνικά.
Ο Χατζηγιάννης μέχρι ένα σημείο μου άρεσε (αναμφισβήτητα έχει φωνή και συνθετικό ταλέντο που το έχει δείξει στο παρελθόν), αλλά όλη αυτή η υπερέκθεση τα τελευταία χρόνια μ'έχει κάνει όποτε ακούω το όνομά του...ν'αλλάζω πεζοδρόμιο.Στο παρελθόν μας έχει δώσει κομματάρες (Οι τίτλοι του τέλους,Παράξενη Γιορτή,Μόνος μου,Το Σ'αγαπώ κι αρκετά ακόμα).Τα τραγούδια που γράφει πλέον,όμως, με τίποτα δεν τα λες σπουδαία (εκτός του ότι όλα μοιάζουν αφόρητα μεταξύ τους).
Ελπίζω σε πιο επιλεκτικές και τολμηρές κινήσεις στο μέλλον,είναι κρίμα τέτοια φωνή να μένει στάσιμη καλλιτεχνικά.
ola ta ksereis esy...Apostolos έγραψε:Nai den grafei autos tous stixous alla mallon ksexnas oti autos tous epilegei.
poios exei grapsei tous stixous sta nea tragoudia?
i vrahali.
opote gia alli mia fora akiros!
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
- Dimitris96
symfwnw 100%CelineManiac έγραψε:Πώς αλλάζουν οι εποχές πάντως...ο Χατζηγιάννης είναι ο Ρουβάς των ημερών μας. Τα κοριτσόπουλα της γενιάς μου (όσα πέρασαν την εφηβεία στα '90s δηλαδή) πορώνονταν με το Σάκη, τώρα τα μικρά πριν καλά-καλά μάθουν να μιλάνε σου τραγουδάνε το "Χέρια Ψηλά".Και τελικά νομίζω ότι οφείλει το μεγαλύτερο μέρος της δυναμικής του στα ανήλικα.Δεν το λέω υποτιμητικά, απλώς με όσους συνομίληκους μου και λίγο μεγαλύτερους έχω μιλήσει μου λένε πως δεν τον αντέχουν άλλο.
dystyxos etsi einai opws ta les!
Notis Sfakianakis
CelineManiac έγραψε:Πώς αλλάζουν οι εποχές πάντως...ο Χατζηγιάννης είναι ο Ρουβάς των ημερών μας. Τα κοριτσόπουλα της γενιάς μου (όσα πέρασαν την εφηβεία στα '90s δηλαδή) πορώνονταν με το Σάκη, τώρα τα μικρά πριν καλά-καλά μάθουν να μιλάνε σου τραγουδάνε το "Χέρια Ψηλά"..
Απο το θα σου φτιάξω μακαρόνια με κιμά για να φας...
το Χέρια ψηλά είναι ποιότητα!

...το εδώ πουθενά, το τώρα ποτέ...
Δεν εχει σχεση ο Ρουβας με τον Χατζηγιαννη... ο ενας ειναι απλα καλος Performer και ο αλλος συνθετης με ιδιαιετερη και εξαιρετικη φωνη (κατε εμε) και τραγουδια που εχουν φερει διπλες και τριπλες πλατινες (κατι που δεν εχει κανει ποτε ο Ρουβας νομιζω) οπου δεν πιστευω οτι μπορουν να γινουν μονο απο τα ανηλικα...
Κατα τα αλλα συμφωνω και βαριεμαι οταν τον ακουω πλεον
Κατα τα αλλα συμφωνω και βαριεμαι οταν τον ακουω πλεον
in this mad mad world
kalo to Xeria psila alla ena bolognese tagliatelle tora mia xara! mmmmSD54 έγραψε:CelineManiac έγραψε:Πώς αλλάζουν οι εποχές πάντως...ο Χατζηγιάννης είναι ο Ρουβάς των ημερών μας. Τα κοριτσόπουλα της γενιάς μου (όσα πέρασαν την εφηβεία στα '90s δηλαδή) πορώνονταν με το Σάκη, τώρα τα μικρά πριν καλά-καλά μάθουν να μιλάνε σου τραγουδάνε το "Χέρια Ψηλά"..
Απο το θα σου φτιάξω μακαρόνια με κιμά για να φας...
το Χέρια ψηλά είναι ποιότητα!
![]()
![]()

Παρε ανασα και παμε...
-
Παιδιά δεν έκανα σύγκριση του ρεπερτορίου Ρουβά-Χατζηγιάννη, απλώς είπα ότι είναι και οι δύο καλλιτέχνες που πορώνουν τα παιδιά και τους εφήβους.
Αλλά μια που το 'φερε η κουβέντα, προτιμώ σαφώς το "Έλα μου" και γενικά τα τραγούδια διασκέδασης του Σάκη ("Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα",κλπ) από τα αντίστοιχα του Χατζηγιάννη ("Χέρια ψηλά", "Πιο πολύ", κλπ). Και ανετότατα τα συγκρίνω σε ποιότητα.
Για το συγκεκριμένο είδος μιλάω επαναλαμβάνω, δε θα βάλω την "Παράξενη Γιορτή" δίπλα στο "Αίμα,δάκρυα και ιδρώτας" (αν κι αυτό είναι κομματάρα στο είδος του).
Αλλά μια που το 'φερε η κουβέντα, προτιμώ σαφώς το "Έλα μου" και γενικά τα τραγούδια διασκέδασης του Σάκη ("Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα",κλπ) από τα αντίστοιχα του Χατζηγιάννη ("Χέρια ψηλά", "Πιο πολύ", κλπ). Και ανετότατα τα συγκρίνω σε ποιότητα.