pianist έγραψε:Ωραία μέχρι εδώ.GUNNER_10 έγραψε:OK....EPANADIATIPONO...pianist έγραψε:o massilnto πετάχτηκε. Και δεν είναι κάποιος pianist είναι ο pianist. Κατηγορείστε με αλλά σωστά όταν χρειαστεί 8)GUNNER_10 έγραψε:oxi more alla panta kapios pianist tha petaxtei na pei kati...etsi gia na pei..antidoto έγραψε:gia ti Mantw den ine to thema re agoria? ti egine pali me to Kaitio? exoume section gi afto no?
O PIANIST THA VRETHEI NA PEI KATI ETSI GIA NA PEI...
Στη συγκεκριμένη συζήτηση όμως άλλος απάντησε στον Ναρκ πρώτος!![]()
Εγώ έχω τόση δουλειά σις Ψηφοφρίες εξάλλου...![]()
![]()
ΜΑΝΤΩ - ΔΩΣ ΜΟΥ ΛΟΓΟ ΝΑ ΣΩΘΩ
-
creativeuser
ΝΑ ΠΑΣ ΕΚΕΙ ΛΟΙΠΟΝ.ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο FLAYER ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ ΚΑΤΩΦΛΙ.GUNNER_10 έγραψε:pianist έγραψε:Ωραία μέχρι εδώ.GUNNER_10 έγραψε:OK....EPANADIATIPONO...pianist έγραψε:o massilnto πετάχτηκε. Και δεν είναι κάποιος pianist είναι ο pianist. Κατηγορείστε με αλλά σωστά όταν χρειαστεί 8)GUNNER_10 έγραψε:oxi more alla panta kapios pianist tha petaxtei na pei kati...etsi gia na pei..antidoto έγραψε:gia ti Mantw den ine to thema re agoria? ti egine pali me to Kaitio? exoume section gi afto no?
O PIANIST THA VRETHEI NA PEI KATI ETSI GIA NA PEI...
Στη συγκεκριμένη συζήτηση όμως άλλος απάντησε στον Ναρκ πρώτος!![]()
Εγώ έχω τόση δουλειά σις Ψηφοφρίες εξάλλου...![]()
![]()
![]()
Δως μου ένα παγάκι
-
pianist
Τι νομίζεις επειδή εσείς τηλεφωνιέστε μεταξύ σας, πρέπει κι όλοι οι φανς της Αλεξίου να γνωρίζονται δηλαδή;NARKOTIKO έγραψε:kapoios ton kalese omws![]()
![]()
Η επειδή η άποψη μου συμφωνεί με της υπόλοιπης Ελλάδας έχει να κάνει με δική μου σκευωρία;
Αλλά οκ εσύ πέρισυ ήρθες από το χωριό σου και λογικό να σκέφτεσαι έτσι ανώριμα στην ηλικία σου....
pianist έγραψε:Τι νομίζεις επειδή εσείς τηλεφωνιέστε μεταξύ σας, πρέπει κι όλοι οι φανς της Αλεξίου να γνωρίζονται δηλαδή;NARKOTIKO έγραψε:kapoios ton kalese omws![]()
![]()
Η επειδή η άποψη μου συμφωνεί με της υπόλοιπης Ελλάδας έχει να κάνει με δική μου σκευωρία;
Αλλά οκ εσύ πέρισυ ήρθες από το χωριό σου και λογικό να σκέφτεσαι έτσι ανώριμα στην ηλικία σου....
kala esy exeis provlima...pou tha lege kai o gunner
Ψυχή για τα σίδερα...
-
creativeuser
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ Μ'ΑΡΕΣΕΙ Ή ΟΧΙ.Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΕΣ.ENAΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ SHAKIRA(ORAL FIXATION) ΚΑΙ ΕVANESENCE.Entek έγραψε:http://en.wikipedia.org/wiki/Image:MandoII_front.jpg
Δως μου ένα παγάκι
-
pianist
NARKOTIKO έγραψε:pianist έγραψε:Τι νομίζεις επειδή εσείς τηλεφωνιέστε μεταξύ σας, πρέπει κι όλοι οι φανς της Αλεξίου να γνωρίζονται δηλαδή;NARKOTIKO έγραψε:kapoios ton kalese omws![]()
![]()
Αλλά οκ εσύ πέρισυ ήρθες από το χωριό σου και λογικό να σκέφτεσαι έτσι ανώριμα στην ηλικία σου....![]()
![]()
Όχι που θα 'χες προσωπικότητα να πεις κάτι δικό σου 8)
kata t alla egw eimai o anwrimos.. 8)pianist έγραψε:NARKOTIKO έγραψε:pianist έγραψε:Τι νομίζεις επειδή εσείς τηλεφωνιέστε μεταξύ σας, πρέπει κι όλοι οι φανς της Αλεξίου να γνωρίζονται δηλαδή;NARKOTIKO έγραψε:kapoios ton kalese omws![]()
![]()
Αλλά οκ εσύ πέρισυ ήρθες από το χωριό σου και λογικό να σκέφτεσαι έτσι ανώριμα στην ηλικία σου....![]()
![]()
Όχι που θα 'χες προσωπικότητα να πεις κάτι δικό σου 8)
Ψυχή για τα σίδερα...
akrivos....creativeuser έγραψε:ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ Μ'ΑΡΕΣΕΙ Ή ΟΧΙ.Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΕΣ.ENAΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ SHAKIRA(ORAL FIXATION) ΚΑΙ ΕVANESENCE.Entek έγραψε:http://en.wikipedia.org/wiki/Image:MandoII_front.jpg
Παρε ανασα και παμε...
Exei ginei ena wraio remix kai videoclip mazi gia to tragoudi Dws Mou Logo na Zw
http://www.youtube.com/watch?v=W_Wsl98EBqE
http://www.youtube.com/watch?v=W_Wsl98EBqE
-
supernatural22
-
creativeuser
-
supernatural22
εννοώ μετά τη Μαρινέλλα,την Αλεξίου και όλες αυτές!!!!!!!!!Θεωρώ ότιείναι η μόνη που μπορεί να υποστηρίξει όλα τα είδη,με κλασσικές σπουδές στο πιάνο,μπαλέτο κλπ!!!!!creativeuser έγραψε:ΟΝΤΩΣ!ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΜΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑ ΣΧΕΔΟΝ 23 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ?sow έγραψε:e oxi kai tis neas genias!!
stin paparizou tairiazei afto pou les
-
supernatural22