Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
apo to 2005 i Paparizou ine prwti kai pragmatika kai ta cd tis poulane kai oi emfaniseis tis kai fovero airplay. to cd afto ine isaksio tou Yparxxei logos
antidoto έγραψε:apo to 2005 i Paparizou ine prwti kai pragmatika kai ta cd tis poulane kai oi emfaniseis tis kai fovero airplay. to cd afto ine isaksio tou Yparxxei logos
Σύμφωνώ και στα δυο σχολια..
και ότι είναι πρώτη από το 2005! και ότι το σιντί είναι ισάξιο!
ΠΑΝΤΩΣ ΓΕΝΙΚΑ ΣΑΝ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ CD MΕ ΨΙΛΟΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕ..
ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΙΝΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ 3-4 ΤΕΛΕΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΙΑ!!
ΠΑΝΤΩΣ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ!!
ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ CD ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 7 ΚΟΜΜΑΤΑΡΕΣ ΑΛΛΙΩΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ 20 ΕΥΡΩ ΓΙΑ 2 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ??
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΝ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΟ CD!!
DN TO ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΝΑ..ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ!
just feel έγραψε:ΠΑΝΤΩΣ ΓΕΝΙΚΑ ΣΑΝ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ CD MΕ ΨΙΛΟΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕ..
ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΙΝΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ 3-4 ΤΕΛΕΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΙΑ!!
ΠΑΝΤΩΣ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ!!
ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ CD ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 7 ΚΟΜΜΑΤΑΡΕΣ ΑΛΛΙΩΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ 20 ΕΥΡΩ ΓΙΑ 2 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ??
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΝ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΟ CD!!
DN TO ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΝΑ..ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ!
Πίστεψε με... εγώ και 5 ευρώ να είχαν τα σιντί... πάλι θα τα κατέβαζα...
antidoto έγραψε:apo to 2005 i Paparizou ine prwti kai pragmatika kai ta cd tis poulane kai oi emfaniseis tis kai fovero airplay. to cd afto ine isaksio tou Yparxxei logos
Το Υπάρχει Λόγος δε μου είχε αρέσει καθόλου, αντίθετα το καινούριο μου αρέσει πάρα πολύ! Σημαντικό για μένα είναι και ότι έχει ενιαίο ύφος... με έχουν κουράσει τα cd "λίγο απ' όλα" που κυκλοφορούν στην Ελλάδα. 8)
Η Έλενα Παπαρίζου η απόλυτη ελληνίδα pop star, θα πραγματοποιήσει για πρώτη φορά μεγάλη περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.
Μια υπερπαραγωγή με πρωτοποριακά σκηνικά, υπερσύγχρονους φωτισμούς, πολυμελές χορευτικό σχήμα και δέκα κορυφαίους μουσικούς, θα περιοδεύσει από αρχές Ιουλίου έως τέλη Σεπτεμβρίου, σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.
Η Έλενα με αυτό τον τρόπο, θα δώσει για πρώτη φορά την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες που αισθάνθηκαν υπερήφανοι για τη νίκη της στην EUROVISION, να τη δουν από κοντά και να ακούσουν όλες τις μεγάλες της επιτυχίες, από το «Αν είχες έρθει πιο νωρίς», το «Μαζί σου», το «Υπάρχει λόγος», «Το φιλί της ζωής» μέχρι και το «Mambo», το «Gigolo» το «Κάτσε καλά» και σαφώς το «My number one»!
Στο πρόγραμμα θα συμπεριληφθούν και τραγούδια από το νέο cd της, «Βρίσκω το λογο να ζω» . Ήδη το τραγούδι «Πόρτα για τον ουρανό» παίζεται σε όλους τους ραδιόφωνικούς σταθμούς της Ελλάδας σημειώνοντας τεράστια επιτυχία.
Ένας δίσκος που θεωρείται ο καλύτερος της καριέρας της και κινείται σε πιο ώριμους pop-ethnic και rock ρυθμούς. Η παραγωγή και οι ενορχηστρώσεις έγιναν από την ομάδα DON-K ενώ η ηχογράφηση πραγματοποιήθηκε στα καλύτερα studio της Αθήνας και της Στοκχόλμης . Οι συντελεστές του νέου δίσκου πολλοί , από καταξιώμενους συνθέτες και στιχουργούς έως νέους ταλαντούχους δημιουργούς .
Η Έλενα όμως δεν θα είναι μόνη- Μαζί της θα βρίσκεται ο Μάνος Πυροβολάκης, ένας από τους καλύτερους τραγουδοποιούς της νέας γενιάς, ο γνωστός λυράρης που αγαπήθηκε με «Το χαμόγελο σου», το «Όλα για όλα» και το «Τι μας ενώνει» και αποθεώθηκε με το «Στης εκκλησιάς την πόρτα»!
Ο Μάνος εκτός από τις παραπάνω επιτυχίες θα τραγουδήσει κομμάτια και από το πρόσφατο album του «Στον έρωτα δεν υπάρχει νικητής», όπως την επιτυχία «Αν η αγάπη» που έχει ήδη ξεχωρίσει στα ραδιόφωνα.
Η Έλενα Παπαρίζου με τον Μάνο Πυροβολάκη θα βρεθούν και μαζί στη σκηνή, δημιουργώντας μια μαγική ατμόσφαιρα με ντουέτα που σίγουρα θα εκπλήξουν και θα συζητηθούν!
immortal έγραψε:Η Έλενα Παπαρίζου η απόλυτη ελληνίδα pop star,
ΟΛΕΣ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΓΙΝΑΝ ΠΙΑ!
ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ, ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΕΧΕΙ ΕΝΙΑΙΟ ΠΟΠ ΥΦΟΣ, ΟΜΩΣ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕ ΛΕΕΙ.... ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΤΡΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΜΕΣΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ!
ΞΕΧΩΡΙΖΩ ΤΑ "ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ" ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΝΑ "ΜΠΟΟΙΙΙΙΙΝΓΚ" ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ!