OK, OK... ΑΣ ΜΗΝ ΑΝΤΙΛΕΞΩ ΠΑΛΙ.Alexoukos έγραψε:το sex δεν εγυνε πλατινενιο....χρυσο εγυνε...οποτε δεν ηταν ενα βημα προς τα κατω...ΜΑΓΔΑ έγραψε: ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗ ΟΜΩΣ, ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΑΝΕ ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΑ CD's, "ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ", ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ... ΕΠΡΕΠΕ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ, ΤΗΣ...ΘΕΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ(ΤΙ ΛΕΞΗ ΚΙ ΑΥΤΗ...! ), ΤΟΥ FANCLUB ΤΗΣ, ΤΗΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΗΣ, ΤΟ CD ΑΥΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΛΑΤΙΝΑ...
ΜΑΓΔΑ.[/b]
ΑΡΑ, ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΔΥΟ ΧΡΥΣΑ.
ΤΟ "SEX" KAI TO "KI AΛΛΟ... "SEX". "... ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ, ΤΟ "PLATINUM EDITION" ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ... ΚΟΙΝΩΣ, ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΒΡΟΥΒΕΣ...
ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΚΡΑΤΑΩ, ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΩΣ ΠΗΡΕ STATUS [ΧΑΜΗΛΟ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΓΙ' ΑΥΤΟ...] ΤΟ "ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ"...
ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΣ ΣΕ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟ "DOWN TOWN":
"Είναι συγκινητική η δουλειά που κάνει (Σ.Σ: Ο ΣΥΖΥΓΟΣ Κος ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ) για την πορεία του δίσκου. Το έχει πάρει προσωπικά. Όσο βλέπει να με χτυπάνε και να μου βάζουν εμπόδια, τον πιάνει εγωισμός και πραγματικά κοιμάται και ξυπνάει με την έγνοια να με βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί για να πετύχω. Και είναι πολύ σημαντικό να έχεις από τον άνθρωπό σου τέτοια στήριξη. Είναι μια πλάτη που σε στηρίζει."
ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΤΙ "ΕΧΕΙ ΠΛΑΤΕΣ Η ΕΛΛΗ", ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ "ΚΑΚΟΙ" ΑΝΘΡΩΠΟΙ...
ΕΙΔΕΣ, ΕΛΛΑΚΙ; ΚΑΘΕ ΕΜΠΟΔΙΟ ΓΙΑ ΚΑΛΟ, ΚΟΥΚΛΑΡΑ ΜΟΥ...!
ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ,
ΦΙΛΙΚΑ,
ΜΑΓΔΑ.