1.ΓΟΥΤΣΟΥ ΓΟΥΤΣΟΥ- kai goutsou goutsou tha sou kanw kai oti thes panw sto kyma...nisiotikoi rythmoi me kordeles kai metaksta fykia!!!!ti texni tha ti valw kai esy ti fantasia.

2.ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΤΑΤΙΑΝΑΣ - an ta parw sto kranio, tha psaxnosaste ki oi ddyo...opa anevenoume ena tsifteteli giati tha ginei tis Tatianas an ti dw egw strava!!!

3.ΠΕΝΤΟΖΑΛΗ -xana zournas sto full...ena kopelli me pona, sto kormi kai sti kardia...xafnika me pianei zali, anastatwsi megali 8)
4.ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ - ela electrointro me tin Elena na dierwtate an prepei na xanaparei...

5.ΜΕ ΤΟ ΛΕΓΕ ΛΕΓΕ- paramithia na servireis papse telika!!! me to lege lege me toumparises, sa to sertiko tsigaro me foumarises! :D :D
6.ΑΧ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ - ena duettaki gia na spasei i monotonia.

7.ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΗΜΕΝΗ - paw paw paw na trellathw...i kardiamou tha ragisei sto akoustiko! beataki theiko apo Elena! fwnara mouuuuuuu
8.ΜΙΑ ΕΣΥ ΔΕΚΑ ΕΓΩ -tha se kanw na ypofereis, mia esy 10 egw, na doume pou tha vgei afto, tha se kanw TARANDO!

9.ΚΑΝΕ ΜΕ ΘΕΟ ΣΟΥ - ela pare me , pare me , pare me kai kane me theo sou. ela pare me pare me pare me kane me aggelo sou.
10.ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ; ΤΟ ΘΕΛΩ ! - trello eurotrash beat....to thelw to thelw pes mou an to theleis kai esy. egw to thelw pio poly, to diko sou to kormi!!!!na to piasto, des pws tremei, to kormi sou perimenei! opa opa!!!!

11.ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ - ta matakia ta mmatakia tha sou vgalw ta matakia, i ektos an protimas keratakia na foras!

12.ΓΟΥΤΣΟΥ ΓΟΥΤΣΟΥ (DANCE MIX) - afto de to pistevw. ekei pou nomiza oti den tha ginotane xeirotero to cd.....
13.ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ DANCE MIX)- trello remix se ena trello tragoudi apo mia trelli!