SAKIS-EUROVISION,KIΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ,ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Κ ALBUM !!!
-
- Επικοινωνία:
Ο Σάκης είναι ο μαϊντανός στην Ελλάδα; Έχουμε δει κι έχουμε δει!!
Ας δούμε τη 2η ταινία, τις επιλογές που θα κάνει γενικά από σενάριο σκηνοθέτη κλπ και θα τον κρίνουμε σωστότερα.Οκ δεν ήταν και καλή η αρχή αλλά σαν ηθοποιός δεν ήταν τραγικός. Απλά γενικα δεν υπήρχε σενάριο.Αν δεν ήταν ο Σάκης ούτε 50.000 δε θα κοβε εισητήρια. Όσο για την παρουσίαση ειμαι πολύ περίεργη. Άλλο στη Eurovision που μιλούσες ελάχιστο και άλλο αυτό που είσαι πιο ενεργός. Να σου πέσουν καβγάδες με Μουρατίδη να δεις πλάκα!!!
*Εκτός κι αν βρίσκεται εκεί μόνο για να χαμογελά και να τραγουδά!
Ας δούμε τη 2η ταινία, τις επιλογές που θα κάνει γενικά από σενάριο σκηνοθέτη κλπ και θα τον κρίνουμε σωστότερα.Οκ δεν ήταν και καλή η αρχή αλλά σαν ηθοποιός δεν ήταν τραγικός. Απλά γενικα δεν υπήρχε σενάριο.Αν δεν ήταν ο Σάκης ούτε 50.000 δε θα κοβε εισητήρια. Όσο για την παρουσίαση ειμαι πολύ περίεργη. Άλλο στη Eurovision που μιλούσες ελάχιστο και άλλο αυτό που είσαι πιο ενεργός. Να σου πέσουν καβγάδες με Μουρατίδη να δεις πλάκα!!!

*Εκτός κι αν βρίσκεται εκεί μόνο για να χαμογελά και να τραγουδά!
-
ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΓΓΙΞΕΙ ΤΟ 1.000.000 ΤΟΥ SAFE SEX.ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΚΑΙ Ο ΕL GRECO ΠΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ 1.000.000 ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΥΧΙΑ.Ε ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΕΤΣΙ.ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ 200.000 ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.ΔΕΝ ΕΣΚΙΣΕ Η ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΡΟΥΒΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΩΣΕ.ΤΑ ΠΗΓΕ ΑΠΛΑ ΚΑΛΑ.Alexoukos έγραψε::o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :ocreativeuser έγραψε:Ε ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝΕΚΤΕΣ. 250.000+ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΕΚΟΨΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ.Alexoukos έγραψε:εκτοσ του οτι ειναι αισχρος ηθοποιος..ουτε καν εμπορικος δεν ειναι...το alter ego πατωσε.....
ελεος αφου δεν το θελει η υποκριτικη τι το παλευει? :?
καλα και το λες για καλο αυτο....![]()
εδω το θεικο το safe sex που ηταν μια φθινοπαραγωγη εκοψε 1.000.000 φαντασου δηλαδη...
και δεδομενου οτι ηταν πανακρινη παραγωγη καραπατωσε...![]()
δεν νομιζω να διαφωνεις...
Δως μου ένα παγάκι
-
ΠΡΟΦΑΝΩΣ GUNNER ΕΝΝΟΕΙ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΧΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.GUNNER_10 έγραψε:an htheles na gineis tragoudistis kai eixes protipo ton justin esi eisai eleos..Alexoukos έγραψε:heartbeat έγραψε::D :D :D :D
ψιλοτρωνε τα λυσακα τους μερικοι και η πλακα ειναι οτι δε το κρυβουν και λιγακι!!!!
Μπραβο ρε Σακη για ολα αυτα!
ναι τι να σου πω...οτι να ναι λενε μερικοι,οτι μαλακια τους κατεβει....
εγω φιλε μου αν ηθελα να γινω ηθοποιος θα ειχα προτυπο τον Ντικαπριο και αν ηθελα να γινω τραγουδιστης τον Justin Timberlake...
οχι το Ρουβα ελεος...λες οτι να ναι...
καλητερα να κανει ενα πραγμα και να το κανει καλα...παρα πολλα και χαλια...(γιατι ως ηθοποιος ειναι εμετικος...και ολοι το ξερουμε)ektos kai an ennoeis performer...tote ok to dexomai..

Δως μου ένα παγάκι
e kai pali os performer provaletai....mporouse gia tragoudistis na mou elege robie williams as poume!creativeuser έγραψε:ΠΡΟΦΑΝΩΣ GUNNER ΕΝΝΟΕΙ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΧΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.GUNNER_10 έγραψε:an htheles na gineis tragoudistis kai eixes protipo ton justin esi eisai eleos..Alexoukos έγραψε:heartbeat έγραψε::D :D :D :D
ψιλοτρωνε τα λυσακα τους μερικοι και η πλακα ειναι οτι δε το κρυβουν και λιγακι!!!!
Μπραβο ρε Σακη για ολα αυτα!
ναι τι να σου πω...οτι να ναι λενε μερικοι,οτι μαλακια τους κατεβει....
εγω φιλε μου αν ηθελα να γινω ηθοποιος θα ειχα προτυπο τον Ντικαπριο και αν ηθελα να γινω τραγουδιστης τον Justin Timberlake...
οχι το Ρουβα ελεος...λες οτι να ναι...
καλητερα να κανει ενα πραγμα και να το κανει καλα...παρα πολλα και χαλια...(γιατι ως ηθοποιος ειναι εμετικος...και ολοι το ξερουμε)ektos kai an ennoeis performer...tote ok to dexomai..

to alter ego ekopse 250.000 eishtiria.oloi perimenane poly parapanw alla 250.000 eishtiria einai para polla gia ellada..Alexoukos έγραψε:εκτοσ του οτι ειναι αισχρος ηθοποιος..ουτε καν εμπορικος δεν ειναι...το alter ego πατωσε.....

Elenh otan gelas eisai poly xaritwmenh
creativeuser έγραψε:ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΓΓΙΞΕΙ ΤΟ 1.000.000 ΤΟΥ SAFE SEX.ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΚΑΙ Ο ΕL GRECO ΠΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ 1.000.000 ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΥΧΙΑ.Ε ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΕΤΣΙ.ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ 200.000 ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.ΔΕΝ ΕΣΚΙΣΕ Η ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΡΟΥΒΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΩΣΕ.ΤΑ ΠΗΓΕ ΑΠΛΑ ΚΑΛΑ.Alexoukos έγραψε::o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :ocreativeuser έγραψε:Ε ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝΕΚΤΕΣ. 250.000+ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΕΚΟΨΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ.Alexoukos έγραψε:εκτοσ του οτι ειναι αισχρος ηθοποιος..ουτε καν εμπορικος δεν ειναι...το alter ego πατωσε.....
καλα και το λες για καλο αυτο....![]()
εδω το θεικο το safe sex που ηταν μια φθινοπαραγωγη εκοψε 1.000.000 φαντασου δηλαδη...
και δεδομενου οτι ηταν πανακρινη παραγωγη καραπατωσε...![]()
δεν νομιζω να διαφωνεις...
η Λουφα και παραλαγη εκανε κατι λιγοτερο απο 2.000.000 και η Πολιτικη Κουζινα περιπου 1.000.000.... ο Ελ Γκρεκο 800.000