ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2009
-
Chronisgreek
Καίτη Γαρμπή "Αυτό Αξίζω"
"Aυτό Αξίζω" είναι το πρώτο τραγούδι από το νέο επερχόμενο album της Καίτης Γαρμπή, σε μουσική Νίκου Αντύπα και στίχους G.M.L. Το τραγούδι είναι ζεϊμπέκικο και αποτελεί τον προάγγελο του καινούργιο album της Καίτης Γαρμπή που θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Sony BMG.
akouste to sto mad.tv
"Aυτό Αξίζω" είναι το πρώτο τραγούδι από το νέο επερχόμενο album της Καίτης Γαρμπή, σε μουσική Νίκου Αντύπα και στίχους G.M.L. Το τραγούδι είναι ζεϊμπέκικο και αποτελεί τον προάγγελο του καινούργιο album της Καίτης Γαρμπή που θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Sony BMG.
akouste to sto mad.tv
-
Chronisgreek
-
Chronisgreek
TA nea songs tou Petrelh-Foivou:
1. Το παιχνίδι είναι πλέον δικό μου (το οποίο είναι ένα δυνατό-γεμάτο 6άρι με απίστευτες αλλαγές "Φοίβου" )
2. Να μου χαμογελάς ( ένα ωραίο χασάπικο με πόλύ ωραίους στίχους που σε κερδίζουν)
3. Ευχαριστώ (το πιο δυνατό κομμάτι του single σύμφωνα και με τον ίδιο τον Φόιβο ,που κι εδώ επίσης έχει΄δώσει "όλη" του την΄τέχνη και πραγματικα θα ακουστεί πάααααααααααρα πολύ)
Se liges meres sta radiofwna..
apo to phoebus fan club
1. Το παιχνίδι είναι πλέον δικό μου (το οποίο είναι ένα δυνατό-γεμάτο 6άρι με απίστευτες αλλαγές "Φοίβου" )
2. Να μου χαμογελάς ( ένα ωραίο χασάπικο με πόλύ ωραίους στίχους που σε κερδίζουν)
3. Ευχαριστώ (το πιο δυνατό κομμάτι του single σύμφωνα και με τον ίδιο τον Φόιβο ,που κι εδώ επίσης έχει΄δώσει "όλη" του την΄τέχνη και πραγματικα θα ακουστεί πάααααααααααρα πολύ)
Se liges meres sta radiofwna..
apo to phoebus fan club
-
Chronisgreek
-
Chronisgreek
-
Chronisgreek
-
MusicLover
A EGW DE KSERW..OTI AKOUSA METAFERWSD54 έγραψε:Σε αυτά τα ΟΛΑ περιλαμβάνεται και το δεύτερο πρόγραμμα, ο Μελωδία και ο Δίεση?NARKOTIKO έγραψε:aurio stis 9misi to prwi se ola ta radiofona ths xwras akouste to kenourio song tou rouva
exoun kai spotaki sto sfera![]()
![]()
TWRA AN OI EKKLHSIASTIKOI STATHMOI METADWSOUN TO NEO SONG TOU ROUVA..UPARXEI PEOVLIMA
Ψυχή για τα σίδερα...
-
Pyrranthos
-
Chronisgreek
ΤΟ ΝΕΟ CD ΤΟΥ ΣΑΚΗ ΡΟΥΒΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ 25/11 ΚΑΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ 10 ΝΕΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ....
1. ΗΡΘΕΣ
2. ΕΡΩΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ
3. ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ
4. ΣΤΑ ΑΔΥΤΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΟΥ
5. ΚΑΘΕ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ
6. ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑ
7. ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΟΥ
8. + ΣΕ ΘΕΛΩ
9. ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΜΑΤΙΑ
10. ΒΗΜΑΤΑ
http://greek-cds.blogspot.com/
1. ΗΡΘΕΣ