Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ligo xalia einai,ligo to idio leei synexeia kai ligo koyrastika sta PRWTA 2 LEPTA....prwti fora akoygetai 1o single toy petreli TOSO XALIA.....krima,as elpisoyme ta alla na einai kalitera giati ayto de leei paidia katholou.....
Stinky έγραψε:Πάλι ο Φοίβος είχε έμπνευση.... :P :P
Mpa oxi...Thn exase apo tote pou afise th Marw!
Λέω κι εγώ που είναι ο άλλος φανατικός του Φοίβου...Πάντως πέρα απο την πλάκα σ'οσα forum έχω μπει μόνο στον Musiclover και τον MME άρεσε...Άκομη και ο ιδιος ο Φοιβος είπε οτι το δυνατο χαρτί του cd είναι αλλο κομματι...
Και κάτι ακομη αγαπητέ...Δεν στον θίξαμε το Φοίβο σου...
Πως κάνεις έτσι...
To oti to dynato xarti tou single tha einai allo den akyrwnei oti auto to kommati einai mia xara!
apo olo to forum mono se sena arese... ok einai ena elaxisto pososto, ena mikro deigma pou mporei na anatrapei, mporei na ginei grand soukse h' mporei na akoustei apla.
ta alla pou les einai arloumpes!
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
Stinky έγραψε:Πάλι ο Φοίβος είχε έμπνευση.... :P :P
Mpa oxi...Thn exase apo tote pou afise th Marw!
Λέω κι εγώ που είναι ο άλλος φανατικός του Φοίβου...Πάντως πέρα απο την πλάκα σ'οσα forum έχω μπει μόνο στον Musiclover και τον MME άρεσε...Άκομη και ο ιδιος ο Φοιβος είπε οτι το δυνατο χαρτί του cd είναι αλλο κομματι...
Και κάτι ακομη αγαπητέ...Δεν στον θίξαμε το Φοίβο σου...
Πως κάνεις έτσι...
To oti to dynato xarti tou single tha einai allo den akyrwnei oti auto to kommati einai mia xara!
Μια χαρά και δυο τρομάρες είναι...Καλώς ή κακώς δεν το βλέπω να πηγαίνει καλά...
μπααα δεν μ'αρεσει!!!!!!
Πλεον εχει γινει αντιπαθητικιά η φωνή του!!!!! Με κουρασε, και τα τραγούδια του,ολα ιδια μ'ακουγονται!!! Κατά την γνώμη μου ειναι Υπερεκτιμημένος ως τραγουδιστής...Ο Περικλής τραγουδά καλύτερα...
lenia έγραψε:μπααα δεν μ'αρεσει!!!!!!
Πλεον εχει γινει αντιπαθητικιά η φωνή του!!!!! Με κουρασε, και τα τραγούδια του,ολα ιδια μ'ακουγονται!!! Κατά την γνώμη μου ειναι Υπερεκτιμημένος ως τραγουδιστής...Ο Περικλής τραγουδά καλύτερα...
Συμφωνω.
Η μουσική μόυ θυμίζει παλιο λαϊκο τραγούδι. Ειδικά στο ρεφρεν.
lenia έγραψε:μπααα δεν μ'αρεσει!!!!!!