Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Μια χαρά το τραγουδάκι, θα κάνει ωραιότατα τη δουλειά του. Καλό είναι να βγαίνουν και ωραία σουξεδάκια να χορεύει ο κόσμος και να ευχαριστιέται. Νομίζω ότι θα ακουστεί πολύ περισσότερο από το "παιχνίδι", όχι όμως περισσότερο από το τρίτο νέο τραγούδι που οι πληροφορίες μου μου λένε ότι είναι super. Για να δούμε. Καλή επιτυχία Θάνο
Vandomaniac έγραψε:Μια χαρά το τραγουδάκι, θα κάνει ωραιότατα τη δουλειά του. Καλό είναι να βγαίνουν και ωραία σουξεδάκια να χορεύει ο κόσμος και να ευχαριστιέται. Νομίζω ότι θα ακουστεί πολύ περισσότερο από το "παιχνίδι", όχι όμως περισσότερο από το τρίτο νέο τραγούδι που οι πληροφορίες μου μου λένε ότι είναι super. Για να δούμε. Καλή επιτυχία Θάνο
ΝΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΟΝΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΡΕΣ ΑΚΟΥΜΕ...ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΣΟΥΞΕΔΑΚΙ..
Vandomaniac έγραψε:Μια χαρά το τραγουδάκι, θα κάνει ωραιότατα τη δουλειά του. Καλό είναι να βγαίνουν και ωραία σουξεδάκια να χορεύει ο κόσμος και να ευχαριστιέται. Νομίζω ότι θα ακουστεί πολύ περισσότερο από το "παιχνίδι", όχι όμως περισσότερο από το τρίτο νέο τραγούδι που οι πληροφορίες μου μου λένε ότι είναι super. Για να δούμε. Καλή επιτυχία Θάνο
ΝΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΟΝΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΡΕΣ ΑΚΟΥΜΕ...ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΣΟΥΞΕΔΑΚΙ..