ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΜΑΖΩΝΑΚΗ;

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
MEDIA
Επικοινωνία:

ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΜΑΖΩΝΑΚΗ;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MEDIA »

Εικόνα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΘΑΝΟ ΠΕΤΡΕΛΗ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΖΩΝΑΚΗ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΝΑΤΑΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ, ΑΦΟΥ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ!ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΟΛΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ Ο ΘΑΝΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.Η ΝΑΤΑΣΑ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΑΦΟΥ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΑ!
Elenh otan gelas eisai poly xaritwmenh
ntimhs
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ntimhs »

Ama paei o Thanos milame gia super sinergasia
creativeuser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από creativeuser »

ntimhs έγραψε:Ama paei o Thanos milame gia super sinergasia
SUPER ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΜΑΖΩΝΑΚΗ-ΝΑΤΑΣΑ.ΑΝ ΠΑΕΙ Ο ΠΕΤΡΕΛΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΟΚ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.
ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗ ΤΟΥΣ ΔΩ ΙΣΑ ΚΙ ΟΜΟΙΑ.ΑΛΛΟ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΜΕ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ(ΚΑΙ ΤΙ ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ) ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΗ ΛΑΪΚΗ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΕΤΡΕΛΗΣ ΜΕ 4.
Δως μου ένα παγάκι
MEDIA
Επικοινωνία:

e kala ennoeite oti h natasa tha nai to prwto onoma!epishs h natasa de tha dexontan pote na einai katw apo tragoudistes typou petrelh! :D
MusicLover

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MusicLover »

MEDIA έγραψε:e kala ennoeite oti h natasa tha nai to prwto onoma!epishs h natasa de tha dexontan pote na einai katw apo tragoudistes typou petrelh! :D
Kai kala kanei. De nomizw na skeftetai kaneis oti yparxei tetoio zhthma.
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
creativeuser

MEDIA έγραψε:e kala ennoeite oti h natasa tha nai to prwto onoma!epishs h natasa de tha dexontan pote na einai katw apo tragoudistes typou petrelh! :D
ΜΑΚΑΡΙ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ.ΜΗ ΔΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΦΟΙΒΟΥΣ,ΗΕΑVEN ΚΑΙ ΑΝΤ1 ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΞΕΠΕΤΑΧΤΕΙ ΠΡΩΤΟ ΟΝΟΜΑ Ο ΠΕΤΡΕΛΗΣ ΚΑΙ ΝΑΤΑΣΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΦΩΝΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΥΠΙΖΕΙ ΤΑ ΓΑΡΥΦΑΛΛΑ. :lol: :lol:
Δως μου ένα παγάκι
MEDIA
Επικοινωνία:

creativeuser έγραψε:
ΜΑΚΑΡΙ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ.ΜΗ ΔΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΦΟΙΒΟΥΣ,ΗΕΑVEN ΚΑΙ ΑΝΤ1 ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΞΕΠΕΤΑΧΤΕΙ ΠΡΩΤΟ ΟΝΟΜΑ Ο ΠΕΤΡΕΛΗΣ ΚΑΙ ΝΑΤΑΣΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΦΩΝΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΥΠΙΖΕΙ ΤΑ ΓΑΡΥΦΑΛΛΑ. :lol: :lol:
mpa auta ta kanun se autous pou tous pairnei...h natasa den einai tetoia! 8)
happy_end

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από happy_end »

Όχι δα. Εξάλλου η Νατάσα είναι στο μαγαζί εδώ και τρία χρόνια. Συνεπώς, ο επιχειρηματίας τη Νατάσα έχει ως πρώτο όνομα...
Τώρα το βλέπω καθαρά ...
MEDIA
Επικοινωνία:

happy_end έγραψε:Όχι δα. Εξάλλου η Νατάσα είναι στο μαγαζί εδώ και τρία χρόνια. Συνεπώς, ο επιχειρηματίας τη Νατάσα έχει ως πρώτο όνομα...
einai kai poly filh me tous dio epixerhmaties tou magaziou!
KaitoVios

Re: ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΜΑΖΩΝΑΚΗ;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από KaitoVios »

MEDIA έγραψε: ΑΦΟΥ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΑ!

Πολύ εμπορικό!
Το προηγούμενο Σάββατο που πήγα με την παρέα μου, ο εξώστης ήταν κλειστός και κάτω είχε καμιά 20αριά άδεια τραπέζια, ενώ στο bar δεν έσφιζε και από κόσμο.

Ας αποφεύγουν κάποιοι τις υπερβολές, δεν κάνει κακό... :wink:
[b][url]http://www.garbofans.gr[/url][/b]
Άβαταρ μέλους
Sugar

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sugar »

Nai kale mono h Kaith gemizei trapezia :lol: :lol: :lol: :lol:
happy_end

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από happy_end »

KaitoVios έγραψε:

Πολύ εμπορικό!
Το προηγούμενο Σάββατο που πήγα με την παρέα μου, ο εξώστης ήταν κλειστός και κάτω είχε καμιά 20αριά άδεια τραπέζια, ενώ στο bar δεν έσφιζε και από κόσμο.

Εγώ πήγα ημέρα Πέμπτη και ο εξώστης ήταν όλος κλειστός (απόσο κατάλαβα είναι μόνιμα κλειστός αφού έχουν εκεί κάτι κονσόλες) ενώ υπήρχαν και 2-3 τραπέζια άδεια.
Τώρα το βλέπω καθαρά ...
KaitoVios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από KaitoVios »

Sugar έγραψε:Nai kale mono h Kaith gemizei trapezia :lol: :lol: :lol: :lol:
Κι όμως... Πέρνα μια βόλτα να δεις!
&, στην τελική, εγώ δεν ειρωνεύτηκα κανέναν - είπα απλά τι είδα το βράδυ του Σαββάτου.

Happy, κάποιοι από την παρέα μου είχαν ξαναπάει στο σχήμα και τότε ο εξώστης ήταν ανοικτός... :roll:
[b][url]http://www.garbofans.gr[/url][/b]
GUNNER_10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GUNNER_10 »

Sugar έγραψε:Nai kale mono h Kaith gemizei trapezia :lol: :lol: :lol: :lol:
e apo to na gemizei to trapezi gia to vradino fagito opws kanoun alles spitia tous... :lol:
GUNNER_10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GUNNER_10 »

happy_end έγραψε:
KaitoVios έγραψε:

Πολύ εμπορικό!

Εγώ πήγα ημέρα Πέμπτη και ο εξώστης ήταν όλος κλειστός (απόσο κατάλαβα είναι μόνιμα κλειστός αφού έχουν εκεί κάτι κονσόλες) ενώ υπήρχαν και 2-3 τραπέζια άδεια.
ontws happy o exostis den einai monima kleistos.. :wink: otan eixe paei o filos mou thn hmera pou elege o mme oti htan klistos o votanikos htan gemato to magazi...ok tora isws na exei 2-3 metries vradies...
eterwn ekaterwn...sigoura omws einai apo ta axioprosekta sximata tou xeimona..(me mazonaki ennow :lol: )
Vandomaniac

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Vandomaniac »

Μακάρι να συνεργαστούν, super θα 'ναι!
creativeuser

Ε ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ FULL.ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ CLUBS ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΧΕΙ ΧΤΥΠΗΣΕΙ Η ΚΡΙΣΗ.ΚΑΙ ΤΑ CLUΒS ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΛΕΟΝ.ΜΠΟΥΚΑΛΙ 110 ΕΥΡΩ ΤΑ 6 ΑΤΟΜΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ SUPER ΤΙΜΗ.ΠΗΓΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΟ VENUE ΟΛΟΣ Ο ΕΞΩΣΤΗΣ ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ STAGE ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΣ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΕΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΞΟΔΕΨΕΙ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΕΧΕΙ.ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΔΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.
Δως μου ένα παγάκι
just feel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από just feel »

ΔΝ ΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ!
λίγα και πολλά
όλα είναι στο πλάνο..
Απάντηση