ΑΡΛΕΤΑ:ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΓKEΦΑΛΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΚΑΙ ΤΗ ΠΑΡΑΛΥΣΗ ΜΙΛΑΕΙ

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
MEDIA
Επικοινωνία:

ΑΡΛΕΤΑ:ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΓKEΦΑΛΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΚΑΙ ΤΗ ΠΑΡΑΛΥΣΗ ΜΙΛΑΕΙ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MEDIA »

Εικόνα

Η τραγουδίστρια Αρλέτα( Νικολέτα Τσάπρα, το πραγματικό της όνομα) μίλησε στην εφημερίδα Real Life, για το σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο και για τις δύσκολες στιγμές που ακολούθησαν!

''Ετοιμαζόμουν για μια συναυλία στον Βόλο. Μέχρι εκείνη την ώρα, το μοναδικό που με ένοιαζε ήταν οι πρόβες και το πώς θα έστηνα κάτι καλό για αυτούς που θα έρχονταν να ακούσουν τα τραγούδια μου. Ξαφνικά χωρίς καλά καλά να καταλάβω και εγώ τι συμβαίνει , ένιωσα ένα περίεργο μούδιασμα σε όλο μου το κορμί. Έπεσα κατω ξαφνικά . Ξέρετε αν σε βρουν αυτού του είδους τα πράγματα δε χρειάζονται παρά λίγα δευτερόλεπτα για να γίνει το κακό. Δεν ξέρω πώς να σας το περιγράψω. Από κει και πέρα έχασα τις αισθήσεις μου. Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι ξύπνησα ύστερα από πάρα πολύ καιρό στην εντατική .Για την ακρίβεια πέρασα από τρεις μονάδες εντατικής παρακολούθησης. Όπως έμαθα εκ των υστέρων υποβλήθηκα σε μια πάρα πολύ λεπτή χειρουργική επέμβαση. Αντιλαμβάνεστε ότι για διάστημα δύο μηνών ήμουν στην εντατική και δεν είχα την παραμικρή επαφή με το περιβάλλον. Όταν άνοιξα τα μάτια μου συνειδητοποίησα ότι είχα ξυπνήσει και ήμουν παράλυτη. Με τη βοήθεια των γιατρών και μιας φίλης μου η οποία έμενε με σθένος στο πλευρό μου όλο αυτό το διάστημα κατάφερα να κερδίσω την ίδια μου τη ζωή. Νιώθω ότι τη χρωστάω τη ζωή μου.

Είμαι απλώς τυχερή που ζω. Αυτό από μόνο του είναι θαύμα. Βέβαια ακόμα τη δίνω τη μάχη μου να σταθώ στα πόδια μου αλλά είμαι αποφασισμένη να τα καταφέρω. Δεν είμαι ακόμα τελείως καλά, αλλά νιώθω καλύτερα. Είχα παραλύσει μετά το βαρύ εγκεφαλικό. Χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια για να καταφέρω πριν από λίγο καιρό να μάθω να περπατώ και πάλι από την αρχή. Φανταστείτε ότι παρέμεινα ακίνητη σε ένα κρεβάτι για μήνες ολόκληρους. Πριν από λίγο καιρό ξεκίνησα να περπατώ στο σπίτι μου κάπως ανθρώπινα. Κάπως όχι τελείως. Προσπαθώ. Καθημερινά προσπαθώ, όπως τα μικρά παιδιά που κάνουν τα πρώτα τους βήματα. Ακόμη και αυτονόητες κινήσεις δε μπορούσα να κάνω , όπως για παράδειγμα να ακουμπήσω το πρόσωπο μου η να ξύσω το μάγουλο μου. Τόσο καλά..

Ελπίζω σε λίγο καιρό να βρω τη δύναμη να επιστρέψω και πάλι για κάποιες εμφανίσεις, περιορισμένες βέβαια. Είναι το μοναδικό πράγμα που μου δίνει δύναμη και με κάνει να αισιοδοξώ.''
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MEDIA την Κυρ Δεκ 14, 2008 6:52 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Elenh otan gelas eisai poly xaritwmenh
MEDIA
Επικοινωνία:

bravo pu exei tokouragio kai palevei + de to vazei katw!!!!!!! :) :)
just feel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από just feel »

ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΩ :oops:
λίγα και πολλά
όλα είναι στο πλάνο..
MEDIA
Επικοινωνία:

elege to tragudi ths erhmu h pio apla ta ysxha vradia..................

http://www.youtube.com/watch?v=eTaU7IEGoyI
just feel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από just feel »

MEDIA έγραψε:elege to tragudi ths erhmu h pio apla ta ysxha vradia..................

http://www.youtube.com/watch?v=eTaU7IEGoyI
ΟΚ ΤΗΑΝΚΣ! :D
λίγα και πολλά
όλα είναι στο πλάνο..
Άβαταρ μέλους
miss_understood

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από miss_understood »

Μακάρι να γίνει τελείως καλά, τέτοιες φωνές δε βρίσκονται συχνά.
Απάντηση