ΣΤΟ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΜΕ ΩΡΑΙΑ CLIPS ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΕΞΕ ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΚΛΑΣΙΚΟΥ ΝΤΙΡΙΝΤΑΧΤΑ.ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΤΟΥ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ 5 ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.immortal έγραψε:Που πειραματίζεται βρε Creative... Μουκίδη θα κανει πάλι
Εννοεις το 2 hearts?
ΠΕΓΚΥ ΖΗΝΑ:''Ο ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ ΔΕN ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ''!!!!!
-
Δως μου ένα παγάκι
τα clips της είναι όντως προσεγμένα!creativeuser έγραψε:ΣΤΟ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΜΕ ΩΡΑΙΑ CLIPS ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΕΞΕ ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΚΛΑΣΙΚΟΥ ΝΤΙΡΙΝΤΑΧΤΑ.ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΤΟΥ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ 5 ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.immortal έγραψε:Που πειραματίζεται βρε Creative... Μουκίδη θα κανει πάλι
Εννοεις το 2 hearts?
Nothing lasts forever but the earth and sky
-
-
Fysika o Manos Eleutheriou einai TERAS ths poihshsMEDIA έγραψε:kai mano eleutheriou tha kanei sto neo cd!!ektos kai an de sou leei tipota auto to onoma! :D :Dimmortal έγραψε:Που πειραματίζεται βρε Creative... Μουκίδη θα κανει πάλι
Εννοεις το 2 hearts?
Apo enan anthrwpo pou exei grapsei tragoudi me ton kontopoulo gia ton PSINAKH ti perimeneis??
H prosoxh sta clips ths htan o gymnos kwlos kai ta mhxanakia gyrw apo ti pisina sto teleutaio video?ADAM2 έγραψε: τα clips της είναι όντως προσεγμένα!

-
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΛΙΓΟΠΟΥΛΟΥ
''Όλοι οι άνθρωποι έχουμε κακές στιγμές όταν είμαστε πληγωμένοι.Περασμένα ξεχασμένα όμως.Τώρα πια δεν έχω τίποτα με την Ελένη Τσαλιγοπούλου και ελπίζω ούτε η Ελένη με μένα''
μολις η ελενη τα αλλαξε τα αλλαξε και η ζινα...!
ολα καλα λοιπον...ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ να πεις ΞΑΝΑ ΚΑΤΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ για μενα γιατι ΘΑ ΣΕ ΔΙΑΛΥΣΩ...ΘΑ ΣΕ ξεμαλλιάσω...θα τα σπασω ολα στην τατιανα για πάρτι σου....
πο πο πο κατιναρααααα ψωναραααααα απο τις λιγες...!!!!!
καθολου "σταρ" για μενα...
βαρεθηκα καθε μηνα να τα λεει για ολους και για ολα.......
αντζελα εχεις καλο διαδοχο....!!!!!
ειναι σταρ σαν και σενα.........

''Όλοι οι άνθρωποι έχουμε κακές στιγμές όταν είμαστε πληγωμένοι.Περασμένα ξεχασμένα όμως.Τώρα πια δεν έχω τίποτα με την Ελένη Τσαλιγοπούλου και ελπίζω ούτε η Ελένη με μένα''

μολις η ελενη τα αλλαξε τα αλλαξε και η ζινα...!
ολα καλα λοιπον...ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ να πεις ΞΑΝΑ ΚΑΤΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ για μενα γιατι ΘΑ ΣΕ ΔΙΑΛΥΣΩ...ΘΑ ΣΕ ξεμαλλιάσω...θα τα σπασω ολα στην τατιανα για πάρτι σου....

πο πο πο κατιναρααααα ψωναραααααα απο τις λιγες...!!!!!
καθολου "σταρ" για μενα...
βαρεθηκα καθε μηνα να τα λεει για ολους και για ολα.......
αντζελα εχεις καλο διαδοχο....!!!!!
ειναι σταρ σαν και σενα.........

This Is Not Happening
https://youtu.be/FwQhW6jmUsg
https://youtu.be/FwQhW6jmUsg
kai den einai h monhlindinho έγραψε:εγώ τη βρίσκω πολύ καλή τραγουδίστρια, αλλά μου βγαίνει πολύ δήθεν και βεβιασμένα γλυκιά, ενώ έχω την εντύπωση ότι πρέπει να είναι πολύ σκύλα