Να μεταφερθούν σε Καίτης κ Αννα'ς section!!
-
Να μεταφερθούν σε Καίτης κ Αννα'ς section!!
ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ
ΚΑΙΤΗ ΓΑΡΜΠΗ-ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΓΩ
Λοιπόν λοιπόν...ένα από τα καλύτερα albums της Καίτης με τον αγαπημένο μου συνθέτη της τελευταίας δεκαπενταετίας περίπου αφού έχω όλα του τα άλμπουμ original Εκπληκτική αυτή η διαφορετική Καίτη αν και πιστεύω προσαρμόστηκε αρκετά ο Αντύπας στο στυλ της χωρίς να χάσει όμως την μοναδικότητα της μουσικής και των ενορχηστρώσεων που κάνει!
Ξεκινάμε...
1)ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΓΩ:Το καλύτερο κομμάτι του δίσκου...σε πολλά σημεία ανατρίχιασα όταν το άκουσα!Πολύ μελωδικό...εκπληκτικό ραπάρισμα και η φωνή της Καίτης μαγεία!Σίγουρα ένα τραγούδι που η ίδια θα αφιέρωνε στον εαυτό της 1000/10
2)ΕΦΥΓΑ:Ακόμα είμαι διχασμένος για το ποια από τις 2 εξαιρετικές μπαλάντες του δίσκου είναι καλύτερη...η συγκεκριμένη νομίζω ότι είναι πιο ραδιοφωνική και πιθανόν μαζί με το μπιτάκι να πρέπει να είναι το επόμενο single του δίσκου!Πολύ καλή ερμηνεία,πολύ ωραίοι στίχοι,από τα διαμάντια του δίσκου 9,5/10
3)ΑΝ Μ'ΑΓΑΠΑΣ:Ο ορισμός του καλού έντεχνου καρσιλαμά με ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΗ και πολύ καλή ερμηνεία! 9/10
4)Σ'ΑΓΑΠΩ ΣΕ ΜΙΣΩ:Σίγουρα πρέπει να είναι το επόμενο single αν δεν επιλεγεί το Εφυγα!Καθαρόαιμο ποπ...συμφωνώ ότι Κοργιαλίζει!Πολύ καλοί στίχοι ιδίως στο ρεφραίν!Προσωπικά το λατρεύω και θεωρώ μέχρι εδώ ότι μαζί με το Καινούρια Εγώ είναι τα καλύτερα του δίσκου! 10/10
5)ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ:Λατρεμένη μπαλάντα που θυμίζει ένα μείγμα Post Love και Δράκου από την Πρωτοψάλτη(Ηφαίστειο και Υδρόγειες Σφαίρες αντίστοιχα)!Εξαιρετική μελωδία για μια καθαρόαιμη μπαλάντα 9,5/10
6)ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΣΕ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ:Πολύ έντεχνο κομμάτι και ένα επίσης από τα καλύτερα του δίσκου!Στην αρχή δεν το πρόσεξα αλλά τελικά είναι εξαιρετικό!Τρελαίνομαι για το ρεφραίν και για την ερμηνεία της Καίτης!Για τη μουσική δε το συζητώ καν...9,5/10
7)ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ:Το τραγούδι που ο Αντύπας σίγουρα προσαρμόστηκε στο στυλ της Καίτης!Πολύ πορωτικό τσιφτετέλι...το ρεφραίν τα σπάει 9,5/10
8)ΜΕ ΠΟΙΟ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ:Καθαρό χασάπικο...τίποτα το ιδιαίτερο...απλά καλό...θα μπορούσε και να λείπει από το σιντί 7/10
9)ΜΕ ΤΙ ΨΥΧΗ:Αρκετά άκυρο...έπρεπε να λείπει σίγουρα...δε μου άρεσε ιδιαίτερα 5/10
10)ΑΥΤΟ ΑΞΙΖΩ:Δε χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις...εξαιρετικό τραγούδι από τα καλύτερα του δίσκου και θα ΠΡΕΠΕΙ να προωθηθεί σωστά επιτέλους 10/10
Απλά φοβερός ο δίσκος!Δεν έχω λόγια!Συγχαρητήρια και μακάρι να συνεχιστεί η συνεργασία γιατί δέσανε πάρα πολύ καλά οι δυο τους...δεν το περίμενα και με εξέπληξε ευχάριστα
ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ-ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ
Λοιπόν λοιπόν...επιτέλους το άλμπουμ που περίμενα εδώ και πολλά χρόνια από την Αννα!(Ισως από την εποχή του Ρε)Ανανεωμένη με ψαγμένο ήχο και εξαιρετικά τραγούδια επιστρέφει όπως της αξίζει!Ξεκινάμε...
1)ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ:Λατρεμένο το Απαγορευμένο!Το καλύτερο κομμάτι του δίσκου!Μυστηριώδες,ατμοσφαιρικό,σκοτεινό με εκπληκτική ερμηνεία και στίχους 1000/10
2)ΑΝ Σ'ΕΡΩΤΕΥΤΩ:Από τα λατρεμένα κομμάτια του δίσκου!Υπέροχη μελωδία και μουσική...μου φτιάχνει τη διάθεση όσο λίγα!Το έχω λιώσει το συγκεκριμένο 9,5/10
3)ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ:Δροσερό μπιτάκι,ωραίο hitaki,αναμφισβήτητα Καρβελική επιρροή...δε θα μου έλειπε αν δεν υπήρχε
7/10
4)ΡΙΣΚΟ:Από τα καλύτερα κομμάτια του δίσκου!Η Αννα στο στοιχείο της σε ένα πολύ δυνατό ζειμπέκικο το οποίο πρέπει να είναι το επόμενο single μαζί με την Αλήτισσα Ψυχή 9/10
5)ΑΝΑΚΩΧΗ:Με κούρασε,πολύ παρωχημένος ήχος...σαν να άκουγα Μαντώ των 80's Δε μου άρεσε 5/10
6)ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ:Με τις ξενέρωτεςςςς....Μου αρέσει πάρα πολύ τέλειοι στίχοι 9/10
7)ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ:Μην πέσετε να με φάτε αλλά εγώ την καραγουστάρω τη διασκευή!Πιστεύω ότι της πάει γάντι και διαφωνώ με την άποψη ότι τέτοια κομμάτια δεν τα αγγίζουν!Ενα χασικλίδικο απαγορευμένο ρεμπέτικο ήτανε...μην τρελαθούμε κιόλας 8/10
8)ΜΕΤΑΛΛΟ:Αριστούργημα...χάνει το δεκάρι λόγω Luz Casal 9,5/10
9)KANE KATI:Η καλύτερη μπαλάντα του δίσκου!Η Αννα που όλοι αγαπάμε σε κέφια 9/10
10)ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ:Ακυρο για μένα!Απορώ τι του βρίσκει ο περισσότερος κόσμος 5/10
11)ΑΛΗΤΙΣΣΑ ΨΥΧΗ:Αριστουργηματικό λαικό!Τα σέβη μου 10/10
12)ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ:Μέτριο για τα γούστα μου...ψιλοβαριέμαι λίγο απλά οκ τραγουδάκι 6,5/10
13)ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ:Πολύ καλή μπαλάντα αλλά πολύ τττττταφ ρε παιδί μου (γενικότερα πολύ έντονο σε όλο το δίσκο)!Σούπερ στίχοι...μελαγχολική μελωδία από τις πολύ καλές στιγμές του δίσκου 8/10
14)ΚΟΝΤΡΑ:Πολύ καλή διασκευή...για μένα το πιο ραδιοφωνικό κομμάτι του δίσκου μακράν! 9/10
15)ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΟΥ:Comme ci comme ca!Ωραίο κομμάτι που όμως δεν αντεξε καθόλου στο χρόνο 7/10
ΚΑΙΤΗ ΓΑΡΜΠΗ-ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΓΩ
Λοιπόν λοιπόν...ένα από τα καλύτερα albums της Καίτης με τον αγαπημένο μου συνθέτη της τελευταίας δεκαπενταετίας περίπου αφού έχω όλα του τα άλμπουμ original Εκπληκτική αυτή η διαφορετική Καίτη αν και πιστεύω προσαρμόστηκε αρκετά ο Αντύπας στο στυλ της χωρίς να χάσει όμως την μοναδικότητα της μουσικής και των ενορχηστρώσεων που κάνει!
Ξεκινάμε...
1)ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΓΩ:Το καλύτερο κομμάτι του δίσκου...σε πολλά σημεία ανατρίχιασα όταν το άκουσα!Πολύ μελωδικό...εκπληκτικό ραπάρισμα και η φωνή της Καίτης μαγεία!Σίγουρα ένα τραγούδι που η ίδια θα αφιέρωνε στον εαυτό της 1000/10
2)ΕΦΥΓΑ:Ακόμα είμαι διχασμένος για το ποια από τις 2 εξαιρετικές μπαλάντες του δίσκου είναι καλύτερη...η συγκεκριμένη νομίζω ότι είναι πιο ραδιοφωνική και πιθανόν μαζί με το μπιτάκι να πρέπει να είναι το επόμενο single του δίσκου!Πολύ καλή ερμηνεία,πολύ ωραίοι στίχοι,από τα διαμάντια του δίσκου 9,5/10
3)ΑΝ Μ'ΑΓΑΠΑΣ:Ο ορισμός του καλού έντεχνου καρσιλαμά με ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΗ και πολύ καλή ερμηνεία! 9/10
4)Σ'ΑΓΑΠΩ ΣΕ ΜΙΣΩ:Σίγουρα πρέπει να είναι το επόμενο single αν δεν επιλεγεί το Εφυγα!Καθαρόαιμο ποπ...συμφωνώ ότι Κοργιαλίζει!Πολύ καλοί στίχοι ιδίως στο ρεφραίν!Προσωπικά το λατρεύω και θεωρώ μέχρι εδώ ότι μαζί με το Καινούρια Εγώ είναι τα καλύτερα του δίσκου! 10/10
5)ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ:Λατρεμένη μπαλάντα που θυμίζει ένα μείγμα Post Love και Δράκου από την Πρωτοψάλτη(Ηφαίστειο και Υδρόγειες Σφαίρες αντίστοιχα)!Εξαιρετική μελωδία για μια καθαρόαιμη μπαλάντα 9,5/10
6)ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΣΕ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ:Πολύ έντεχνο κομμάτι και ένα επίσης από τα καλύτερα του δίσκου!Στην αρχή δεν το πρόσεξα αλλά τελικά είναι εξαιρετικό!Τρελαίνομαι για το ρεφραίν και για την ερμηνεία της Καίτης!Για τη μουσική δε το συζητώ καν...9,5/10
7)ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ:Το τραγούδι που ο Αντύπας σίγουρα προσαρμόστηκε στο στυλ της Καίτης!Πολύ πορωτικό τσιφτετέλι...το ρεφραίν τα σπάει 9,5/10
8)ΜΕ ΠΟΙΟ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ:Καθαρό χασάπικο...τίποτα το ιδιαίτερο...απλά καλό...θα μπορούσε και να λείπει από το σιντί 7/10
9)ΜΕ ΤΙ ΨΥΧΗ:Αρκετά άκυρο...έπρεπε να λείπει σίγουρα...δε μου άρεσε ιδιαίτερα 5/10
10)ΑΥΤΟ ΑΞΙΖΩ:Δε χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις...εξαιρετικό τραγούδι από τα καλύτερα του δίσκου και θα ΠΡΕΠΕΙ να προωθηθεί σωστά επιτέλους 10/10
Απλά φοβερός ο δίσκος!Δεν έχω λόγια!Συγχαρητήρια και μακάρι να συνεχιστεί η συνεργασία γιατί δέσανε πάρα πολύ καλά οι δυο τους...δεν το περίμενα και με εξέπληξε ευχάριστα
ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ-ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ
Λοιπόν λοιπόν...επιτέλους το άλμπουμ που περίμενα εδώ και πολλά χρόνια από την Αννα!(Ισως από την εποχή του Ρε)Ανανεωμένη με ψαγμένο ήχο και εξαιρετικά τραγούδια επιστρέφει όπως της αξίζει!Ξεκινάμε...
1)ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ:Λατρεμένο το Απαγορευμένο!Το καλύτερο κομμάτι του δίσκου!Μυστηριώδες,ατμοσφαιρικό,σκοτεινό με εκπληκτική ερμηνεία και στίχους 1000/10
2)ΑΝ Σ'ΕΡΩΤΕΥΤΩ:Από τα λατρεμένα κομμάτια του δίσκου!Υπέροχη μελωδία και μουσική...μου φτιάχνει τη διάθεση όσο λίγα!Το έχω λιώσει το συγκεκριμένο 9,5/10
3)ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ:Δροσερό μπιτάκι,ωραίο hitaki,αναμφισβήτητα Καρβελική επιρροή...δε θα μου έλειπε αν δεν υπήρχε
7/10
4)ΡΙΣΚΟ:Από τα καλύτερα κομμάτια του δίσκου!Η Αννα στο στοιχείο της σε ένα πολύ δυνατό ζειμπέκικο το οποίο πρέπει να είναι το επόμενο single μαζί με την Αλήτισσα Ψυχή 9/10
5)ΑΝΑΚΩΧΗ:Με κούρασε,πολύ παρωχημένος ήχος...σαν να άκουγα Μαντώ των 80's Δε μου άρεσε 5/10
6)ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ:Με τις ξενέρωτεςςςς....Μου αρέσει πάρα πολύ τέλειοι στίχοι 9/10
7)ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ:Μην πέσετε να με φάτε αλλά εγώ την καραγουστάρω τη διασκευή!Πιστεύω ότι της πάει γάντι και διαφωνώ με την άποψη ότι τέτοια κομμάτια δεν τα αγγίζουν!Ενα χασικλίδικο απαγορευμένο ρεμπέτικο ήτανε...μην τρελαθούμε κιόλας 8/10
8)ΜΕΤΑΛΛΟ:Αριστούργημα...χάνει το δεκάρι λόγω Luz Casal 9,5/10
9)KANE KATI:Η καλύτερη μπαλάντα του δίσκου!Η Αννα που όλοι αγαπάμε σε κέφια 9/10
10)ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ:Ακυρο για μένα!Απορώ τι του βρίσκει ο περισσότερος κόσμος 5/10
11)ΑΛΗΤΙΣΣΑ ΨΥΧΗ:Αριστουργηματικό λαικό!Τα σέβη μου 10/10
12)ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ:Μέτριο για τα γούστα μου...ψιλοβαριέμαι λίγο απλά οκ τραγουδάκι 6,5/10
13)ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ:Πολύ καλή μπαλάντα αλλά πολύ τττττταφ ρε παιδί μου (γενικότερα πολύ έντονο σε όλο το δίσκο)!Σούπερ στίχοι...μελαγχολική μελωδία από τις πολύ καλές στιγμές του δίσκου 8/10
14)ΚΟΝΤΡΑ:Πολύ καλή διασκευή...για μένα το πιο ραδιοφωνικό κομμάτι του δίσκου μακράν! 9/10
15)ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΟΥ:Comme ci comme ca!Ωραίο κομμάτι που όμως δεν αντεξε καθόλου στο χρόνο 7/10
-
-
Να κλείσω λέγοντας ότι και οι 2 αυτές πολυαγαπημένες μου τραγουδίστριες έβγαλαν εξαιρετικές δουλειές...απλά και λόγω τεράστιας εκτίμησης που έχω στο πρόσωπο του Νίκου Αντύπα μου άρεσε λίγο περισσότερο της Καίτης!
Και θέλω να τονίσω ότι θα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΔΙΚΙΑ αν δεν σκίσει το ομώνυμο κομμάτι του δίσκου ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΓΩ
Και θέλω να τονίσω ότι θα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΔΙΚΙΑ αν δεν σκίσει το ομώνυμο κομμάτι του δίσκου ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΓΩ

-
akouw pou kai pou to olokainouria egw ston klick!antidoto έγραψε:pedia kai egw akouw kypriakous stathmous kai den exw akousei oute 1 kommati mexri stigmis. oute o super de to evale sto tracklist....elpizw na allaxoun ta pramata afti ti vdomada. o sfera cy epekse 1 fora ta xmas to afto aksizw
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
Entek έγραψε:akouw pou kai pou to olokainouria egw ston klick!antidoto έγραψε:pedia kai egw akouw kypriakous stathmous kai den exw akousei oute 1 kommati mexri stigmis. oute o super de to evale sto tracklist....elpizw na allaxoun ta pramata afti ti vdomada. o sfera cy epekse 1 fora ta xmas to afto aksizw
nai re mike alla to click pios to akouei?!!!!!!!
super sfera trito kai radio prwto den pezoun kaiti
Παρε ανασα και παμε...
-
XWRIS TO OLO LEME!Entek έγραψε:akouw pou kai pou to olokainouria egw ston klick!antidoto έγραψε:pedia kai egw akouw kypriakous stathmous kai den exw akousei oute 1 kommati mexri stigmis. oute o super de to evale sto tracklist....elpizw na allaxoun ta pramata afti ti vdomada. o sfera cy epekse 1 fora ta xmas to afto aksizw

Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
stous stathmous pou to aneferes alla paidia apo kipro to exoun akousei..antidoto έγραψε:Entek έγραψε:akouw pou kai pou to olokainouria egw ston klick!antidoto έγραψε:pedia kai egw akouw kypriakous stathmous kai den exw akousei oute 1 kommati mexri stigmis. oute o super de to evale sto tracklist....elpizw na allaxoun ta pramata afti ti vdomada. o sfera cy epekse 1 fora ta xmas to afto aksizw
kala egw milaw me tous paragwgous se 2 apo tous stathmous. esy prepei na milas me????GUNNER_10 έγραψε:stous stathmous pou to aneferes alla paidia apo kipro to exoun akousei..antidoto έγραψε:Entek έγραψε:akouw pou kai pou to olokainouria egw ston klick!antidoto έγραψε:pedia kai egw akouw kypriakous stathmous kai den exw akousei oute 1 kommati mexri stigmis. oute o super de to evale sto tracklist....elpizw na allaxoun ta pramata afti ti vdomada. o sfera cy epekse 1 fora ta xmas to afto aksizw
Παρε ανασα και παμε...
egw sou metefera anti oti to exoun akousei to tragoudi ekei...tora an den to xanaepexan klp den xerw...antidoto έγραψε:kala egw milaw me tous paragwgous se 2 apo tous stathmous. esy prepei na milas me????GUNNER_10 έγραψε:stous stathmous pou to aneferes alla paidia apo kipro to exoun akousei..antidoto έγραψε:Entek έγραψε:akouw pou kai pou to olokainouria egw ston klick!antidoto έγραψε:pedia kai egw akouw kypriakous stathmous kai den exw akousei oute 1 kommati mexri stigmis. oute o super de to evale sto tracklist....elpizw na allaxoun ta pramata afti ti vdomada. o sfera cy epekse 1 fora ta xmas to afto aksizw
kai episis afou tous milas ti sou apantisan??giati den vazoun to neo song?
petixa to kainourgia ego mia fora alla de thimamai se pio stathmo (isos sto sfera kiprou)GUNNER_10 έγραψε:stous stathmous pou to aneferes alla paidia apo kipro to exoun akousei..antidoto έγραψε:Entek έγραψε:akouw pou kai pou to olokainouria egw ston klick!antidoto έγραψε:pedia kai egw akouw kypriakous stathmous kai den exw akousei oute 1 kommati mexri stigmis. oute o super de to evale sto tracklist....elpizw na allaxoun ta pramata afti ti vdomada. o sfera cy epekse 1 fora ta xmas to afto aksizw