XEIROTEROI TRAGUDISTES
-
-
Ο ΑΛΛΟΣ ΕΒΑΛΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΗ ΒΙΣΣΗ.ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ ΝΑ ΤΙΣ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ.MusicLover έγραψε:Vandh h xeiroterh tragoudistria apo olous? APLAStinky έγραψε:12Βανδή
10Ραφτόπουλος
8Πετρέλης
7Σπανού
6Καραφώτης
5Ζώη
4Λούκας
3Μπάστα
2Κιάμος
1Τσαλίκης
![]()
![]()
![]()
![]()

Δως μου ένα παγάκι
Μα δεν είναι χειρότερη απο τη Μπάστα...Απλώς η Μπάστα π.χ. ποτέ δεν έγινε απο τις τοπ στην Ελλάδα...Η Βανδή μια εποχή ήταν στις τοπ και για μενα ήταν φάουλ γιατί δεν πολύαξιζε...Το τονίζω όμως για μενα....Η Μπάστα απλώς κάνει την πλάκα της!Γι'αυτό και έβαλα τη Βανδή με περισσότερες αρνητικές απ'οτι η Μπάστα...creativeuser έγραψε:Ο ΑΛΛΟΣ ΕΒΑΛΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΗ ΒΙΣΣΗ.ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ ΝΑ ΤΙΣ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ.MusicLover έγραψε:Vandh h xeiroterh tragoudistria apo olous? APLAStinky έγραψε:12Βανδή
10Ραφτόπουλος
8Πετρέλης
7Σπανού
6Καραφώτης
5Ζώη
4Λούκας
3Μπάστα
2Κιάμος
1Τσαλίκης
![]()
![]()
![]()
![]()
-
ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΣΣΗ ΗΤΑΝ ΤΟ POINΤ ΜΟΥ.ΑΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΠΟΙΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΜΕ ΕΜΠΑΘΕΙΑ.Stinky έγραψε:Μα δεν είναι χειρότερη απο τη Μπάστα...Απλώς η Μπάστα π.χ. ποτέ δεν έγινε απο τις τοπ στην Ελλάδα...Η Βανδή μια εποχή ήταν στις τοπ και για μενα ήταν φάουλ γιατί δεν πολύαξιζε...Το τονίζω όμως για μενα....Η Μπάστα απλώς κάνει την πλάκα της!Γι'αυτό και έβαλα τη Βανδή με περισσότερες αρνητικές απ'οτι η Μπάστα...creativeuser έγραψε:Ο ΑΛΛΟΣ ΕΒΑΛΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΗ ΒΙΣΣΗ.ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ ΝΑ ΤΙΣ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ.MusicLover έγραψε:Vandh h xeiroterh tragoudistria apo olous? APLAStinky έγραψε:12Βανδή
10Ραφτόπουλος
8Πετρέλης
7Σπανού
6Καραφώτης
5Ζώη
4Λούκας
3Μπάστα
2Κιάμος
1Τσαλίκης
![]()
![]()
![]()
![]()
Δως μου ένα παγάκι
Ε..Οκ για τη Βίσση είναι και Ιεροσυλία...creativeuser έγραψε:ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΣΣΗ ΗΤΑΝ ΤΟ POINΤ ΜΟΥ.ΑΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΠΟΙΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΜΕ ΕΜΠΑΘΕΙΑ.Stinky έγραψε:Μα δεν είναι χειρότερη απο τη Μπάστα...Απλώς η Μπάστα π.χ. ποτέ δεν έγινε απο τις τοπ στην Ελλάδα...Η Βανδή μια εποχή ήταν στις τοπ και για μενα ήταν φάουλ γιατί δεν πολύαξιζε...Το τονίζω όμως για μενα....Η Μπάστα απλώς κάνει την πλάκα της!Γι'αυτό και έβαλα τη Βανδή με περισσότερες αρνητικές απ'οτι η Μπάστα...creativeuser έγραψε:Ο ΑΛΛΟΣ ΕΒΑΛΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΗ ΒΙΣΣΗ.ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ ΝΑ ΤΙΣ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ.MusicLover έγραψε:Vandh h xeiroterh tragoudistria apo olous? APLAStinky έγραψε:12Βανδή
10Ραφτόπουλος
8Πετρέλης
7Σπανού
6Καραφώτης
5Ζώη
4Λούκας
3Μπάστα
2Κιάμος
1Τσαλίκης
![]()
![]()
![]()
![]()

Αλλα τη Βανδή ποτε δεν την εχουν πει φωναρα κτλ.
-
-
-
Καλα οκ υπάρχουν και πολυ χειρότερες αλλά εκτός απο απο μέτρια φωνή για μενα είναι και μέτρια σε εμφάνιση..Γι'αυτό απορώ πως κάποια εποχή την είχαν και για ανταγωνστρια της Βισση...Viewmaster έγραψε:Ε μα δε τη λες και donkeyStinky έγραψε:Αν δεν γκαριζε ίσως ήταν καλύτερη...Viewmaster έγραψε:Mην ξεχνάμε όμως και τό άλλο...τάδε έφη Αντζελα:"Εχεις μια ΦΩΝΑΡΑ ναααα(την είπε φωνάρα)...δε χρειάζεται να τσιρίζεις"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΝΔΗ.ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ Η ΒΙΣΣΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΑ.ΓΕΝΙΚΑ ΠΑΝΤΩΣ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΤΟ POST ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΑΝTIFAN ΕΙΤΕ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΕΙΤΕ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ.Stinky έγραψε:Ε..Οκ για τη Βίσση είναι και Ιεροσυλία...creativeuser έγραψε:ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΣΣΗ ΗΤΑΝ ΤΟ POINΤ ΜΟΥ.ΑΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΠΟΙΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΜΕ ΕΜΠΑΘΕΙΑ.Stinky έγραψε:Μα δεν είναι χειρότερη απο τη Μπάστα...Απλώς η Μπάστα π.χ. ποτέ δεν έγινε απο τις τοπ στην Ελλάδα...Η Βανδή μια εποχή ήταν στις τοπ και για μενα ήταν φάουλ γιατί δεν πολύαξιζε...Το τονίζω όμως για μενα....Η Μπάστα απλώς κάνει την πλάκα της!Γι'αυτό και έβαλα τη Βανδή με περισσότερες αρνητικές απ'οτι η Μπάστα...creativeuser έγραψε:Ο ΑΛΛΟΣ ΕΒΑΛΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΗ ΒΙΣΣΗ.ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ ΝΑ ΤΙΣ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ.MusicLover έγραψε:Vandh h xeiroterh tragoudistria apo olous? APLAStinky έγραψε:12Βανδή
10Ραφτόπουλος
8Πετρέλης
7Σπανού
6Καραφώτης
5Ζώη
4Λούκας
3Μπάστα
2Κιάμος
1Τσαλίκης
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δως μου ένα παγάκι
Δεν είναι μόνο απο αυτές τις 2...Είναι κι άλλα κουφά....creativeuser έγραψε:ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΝΔΗ.ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ Η ΒΙΣΣΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΑ.ΓΕΝΙΚΑ ΠΑΝΤΩΣ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΤΟ POST ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΑΝTIFAN ΕΙΤΕ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΕΙΤΕ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ.Stinky έγραψε:Ε..Οκ για τη Βίσση είναι και Ιεροσυλία...creativeuser έγραψε:ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΣΣΗ ΗΤΑΝ ΤΟ POINΤ ΜΟΥ.ΑΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΠΟΙΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΜΕ ΕΜΠΑΘΕΙΑ.Stinky έγραψε:Μα δεν είναι χειρότερη απο τη Μπάστα...Απλώς η Μπάστα π.χ. ποτέ δεν έγινε απο τις τοπ στην Ελλάδα...Η Βανδή μια εποχή ήταν στις τοπ και για μενα ήταν φάουλ γιατί δεν πολύαξιζε...Το τονίζω όμως για μενα....Η Μπάστα απλώς κάνει την πλάκα της!Γι'αυτό και έβαλα τη Βανδή με περισσότερες αρνητικές απ'οτι η Μπάστα...creativeuser έγραψε:Ο ΑΛΛΟΣ ΕΒΑΛΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΗ ΒΙΣΣΗ.ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ ΝΑ ΤΙΣ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ.MusicLover έγραψε:Vandh h xeiroterh tragoudistria apo olous? APLAStinky έγραψε:12Βανδή
10Ραφτόπουλος
8Πετρέλης
7Σπανού
6Καραφώτης
5Ζώη
4Λούκας
3Μπάστα
2Κιάμος
1Τσαλίκης
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

-
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑΣ ΤΩΝ STAVENTO ΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ "ΜΕΣΑ ΣΟΥ" ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΗ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ.PENELOPE έγραψε:ΣΤΑΒΕΝΤΟ,Η ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΤΟΥΣ ΝΙΑΟΥΡΙΖΕΙ

OXI OTI ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑΞΩ ΑΠΟΨΗ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ FAN ΤΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΟΥΤΕ ΤΗ ΘΕΩΡΩ ΚΑΜΙΑ ΦΩΝΑΡΑ.ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΛΑΘΟΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΟΤΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΟΠΩΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ.
http://www.youtube.com/watch?v=JOGrjb2f ... =1&index=5
Δως μου ένα παγάκι