ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟΥ!!GUNNER_10 έγραψε:ε τι απαπαπαπαπα δεσποινα??just feel έγραψε:ΑΠΑΑΠΑΠ!!GUNNER_10 έγραψε:καλα ο λιδακης πιστευω καθαρη σποντα..just feel έγραψε:ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΛΙΔΑΚΗ!!
ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΝΑ!!!!6 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΣΤΟ ΤΟΠ15!!![]()
ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΙΤΗ!!ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΡΑΤΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΤΟΠ20!!![]()
ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΝΑΤΑΣΑ ΚΑΙ ΣΑΚΗ!!
Ο ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ ΕΚΤΟΣ???![]()
ΚΑΤΙ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ ΕΔΩ.. :?![]()
πιστευεις οτι ξαφνικα βγηκε κοσμος να παρει λιδακη??![]()
καλος τραγουδιστης..αλλα...δεν..
Neo IFPI Ebdomada 3
λίγα και πολλά
όλα είναι στο πλάνο..
όλα είναι στο πλάνο..
SAFWS..just feel έγραψε:ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟΥ!!GUNNER_10 έγραψε:ε τι απαπαπαπαπα δεσποινα??just feel έγραψε:ΑΠΑΑΠΑΠ!!GUNNER_10 έγραψε:καλα ο λιδακης πιστευω καθαρη σποντα..just feel έγραψε:ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΛΙΔΑΚΗ!!
καλος τραγουδιστης..αλλα...δεν..

Αν έχω καταλάβει σωστά τι εννούσε...GUNNER_10 έγραψε:katalavaineis omws oti auto pou egrapses etsi metafrastike??exigise ti ennoeis...den tha se fame k olas..gnomi les..Sugar έγραψε:sas trwei o kolos sas gia kaubga edw mesa.de mpenw kan sto kopo na eksigisw ti ennousa. eisaste eleos merikoi. de mpenw sto trypaki sas.
με βάση ότι αυτό το τσάρτ είναι τοποθετήσεων και οι εταιρίες δίνουν αυτές τις τοποθετήσεις... υπάρχουν πολλοί τρόποι...
ας υποθέσουμε λοιπόν ότι η εταιρία βρέξει χιονίσει (που λέει ο λόγος) θα κάνει ένα σιντί Π ή 2Π...
ένας τρόπος είναι να στείλεις αντίτυπα που αντιστοιχούν για Π ή για 2Π αμέσως. Την πρώτη και τη δευτερη βδομάδα θα είσαι πρώτος... μέτα θα εξαφανιστείς μέχρι να πουληθούν όλα μα όλα για να σου κάνουν νέα τοποθέτηση...
Υπάρχει και ο άλλος τρόπος δίνεις λίγα λίγα τα αντίτυπα... και φυσικά κρατιέσαι στο τσάρτ διότι ανανεώνεις συνέχεια τα αντίτυπα... λίγα λίγα...
και τα δύο έχουν αποτέλεσμα το Π ή το 2Π αλλά με το πρώτο δεν είσαι πολλές εβδομάδες μέσα στο τσάρτ και με το δεύτερο είσαι...
η ουσία όμως πραμένει η ίδια... θα γίνεις Π ή 2Π απλά με άλλο τρόπο...
υγ. να πω και εγώ ένα μπράβο στην Παπαρίζου που αν είδα καλά είναι το μόνο Π στο τσάρτ 30!!

...το εδώ πουθενά, το τώρα ποτέ...
Σταύρο και sugar, σωστά όλα αυτά θεωρητικά.
Αλλά οι εταιρείες νομίζω ότι χέστηκαν για τις εβδομάδες παραμονής στο chart. Αν τους ενδιέφεραν δεν θα έκαναν και τις μαζικές τοποθετήσεις του παρελθόντος.
Ο μόνος λόγος που γίνεται αυτό είναι επειδή πλέον δεν έχουν την πολυτέλεια να στέλνουν απλήρωτα αντίτυπα κατά δεκάδες χιλιάδες στα δισκοπωλεία, μόνο και μόνο για να μπορούν να διαφημίσουν την τριπλή πλατίνα μετά.
@νδρέας
ps. Και να μου επιτρέψουν ο Χρήστος και ο Πάνος να εκφράσω την υποκειμενική μου άποψη ότι φαίνονται καχύποπτοι χωρίς λόγο εδώ, το τι έγραψε ο sugar ήταν σαφές απ την αρχή.
Αλλά οι εταιρείες νομίζω ότι χέστηκαν για τις εβδομάδες παραμονής στο chart. Αν τους ενδιέφεραν δεν θα έκαναν και τις μαζικές τοποθετήσεις του παρελθόντος.
Ο μόνος λόγος που γίνεται αυτό είναι επειδή πλέον δεν έχουν την πολυτέλεια να στέλνουν απλήρωτα αντίτυπα κατά δεκάδες χιλιάδες στα δισκοπωλεία, μόνο και μόνο για να μπορούν να διαφημίσουν την τριπλή πλατίνα μετά.
@νδρέας
ps. Και να μου επιτρέψουν ο Χρήστος και ο Πάνος να εκφράσω την υποκειμενική μου άποψη ότι φαίνονται καχύποπτοι χωρίς λόγο εδώ, το τι έγραψε ο sugar ήταν σαφές απ την αρχή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hakkinen την Δευ Φεβ 02, 2009 3:23 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Light a fire, drop a bomb
Καλά ναι συμφωνώ...hakkinen έγραψε:Σταύρο και sugar, σωστά όλα αυτά θεωρητικά.
@νδρέας

Χαθήκαμε...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SD54 την Δευ Φεβ 02, 2009 3:25 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
GUNNER_10 έγραψε:SAFWS..just feel έγραψε:ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟΥ!!GUNNER_10 έγραψε:ε τι απαπαπαπαπα δεσποινα??just feel έγραψε:ΑΠΑΑΠΑΠ!!GUNNER_10 έγραψε:καλα ο λιδακης πιστευω καθαρη σποντα..just feel έγραψε:ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΛΙΔΑΚΗ!!
καλος τραγουδιστης..αλλα...δεν..ALLA ALLO TO ENA ALLO TO ALLO...KAI O KARRAS EXEI KOINO..DEN POULAEI OMWS PIA OUTE STO ELAXISTON DISKOUS...
EEE TOY ΛΙΔΑΚΗ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΚΙ ΟΛΑΣ!!

λίγα και πολλά
όλα είναι στο πλάνο..
όλα είναι στο πλάνο..
Βασικά πιστεύω ότι το καλύτερο από όλα θα ήταν... κάτι σαν αυτό που κάνει το έθνος όχι όμως με 2-3 δισκοπωλεία αλλά... δηλαδή πωλήσεις και μόνο πωλήσεις....
αλλά για να μην έχει γίνει τόσα χρόνια... γιατί να γίνει τώρα...
αν και.. γιατί να αγοράσεις ένα σιντί εφόσον μπορείς να το βρεις τσάμπα οεο? Η πειρατεία σώζει την τσέπη μας...

αλλά για να μην έχει γίνει τόσα χρόνια... γιατί να γίνει τώρα...

αν και.. γιατί να αγοράσεις ένα σιντί εφόσον μπορείς να το βρεις τσάμπα οεο? Η πειρατεία σώζει την τσέπη μας...