Βανδη,Ζηνα ή.....Βισση?

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Vandomaniac

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Vandomaniac »

GUNNER_10 έγραψε:
Vandomaniac έγραψε:
GUNNER_10 έγραψε:diladi meinate ikanopoihmenoi apo ton sakis....?? :lol: :lol: :lol:
giati den ipirxe antrwpos pou na mhn xlevase tis mpourdes pou petage...dioti poly apla den hxere pos na xeiristei thn katastasi..alla kai stamatage to mialo tou...

theofanous:iwnna den hsoun kali shmera
iwanna:malista
sakis:ti ennoeis den katalavainw?? :lol: :lol: :lol:
LOOOOOOOOOOOOOL!! Είχε ειπωθεί τέτοια ατάκα από τον Sakis; Πώς μου ξέφυγε εμένα και δεν την πήρα πρέφα; Εννοείται ότι ήταν χάλια ο Σάκης, το είχα γράψει κι εγώ εδώ παλιότερα, αλλά είχε την πλάκα του. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν πιστεύω ότι δεν υπάρχουν τραγουδιστές που νομίζω ότι θα μπορούσαν να το κάνουν καλύτερα.
Όσο για τις Μαγγίρες, τις ψιλοβαριέμαι βασικά. Τις βρίσκω πολύ παλιομοδίτικες. Πετάνε κανα έξυπνο αστειάκι που και που, αλλά δεν τρελαίνομαι κι όλας.
Εδώ που τα λέμε, μόνο στην Ελλάδα μας πιάνει αυτό το άγχος να έχουμε τον super wow παρουσιαστή σε μια εκπομπή για να τραβήξει το ενδιαφέρον και αφήνουν τους διαγωνιζόμενους σε δεύτερη μοίρα. Εγώ πιστεύω ότι σε τελική ανάλυση χρειάζεται απλά ένας/μια παρουσιαστής/παρουσιάστρια με μια έξυπνη φατσούλα με καλές ατάκες και άνεση στο φακό και τίποτα παραπάνω.
Gunner την κριτική που μου υποσχέθηκες ακόμα την περιμένω...
ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΚΟΜΑ :cry:
Χάνεις!!
antidoto

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από antidoto »

Vandomaniac έγραψε:
GUNNER_10 έγραψε:diladi meinate ikanopoihmenoi apo ton sakis....?? :lol: :lol: :lol:
giati den ipirxe antrwpos pou na mhn xlevase tis mpourdes pou petage...dioti poly apla den hxere pos na xeiristei thn katastasi..alla kai stamatage to mialo tou...

theofanous:iwnna den hsoun kali shmera
iwanna:malista
sakis:ti ennoeis den katalavainw?? :lol: :lol: :lol:
LOOOOOOOOOOOOOL!! Είχε ειπωθεί τέτοια ατάκα από τον Sakis; Πώς μου ξέφυγε εμένα και δεν την πήρα πρέφα; Εννοείται ότι ήταν χάλια ο Σάκης, το είχα γράψει κι εγώ εδώ παλιότερα, αλλά είχε την πλάκα του. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν πιστεύω ότι δεν υπάρχουν τραγουδιστές που νομίζω ότι θα μπορούσαν να το κάνουν καλύτερα.
Όσο για τις Μαγγίρες, τις ψιλοβαριέμαι βασικά. Τις βρίσκω πολύ παλιομοδίτικες. Πετάνε κανα έξυπνο αστειάκι που και που, αλλά δεν τρελαίνομαι κι όλας.
Εδώ που τα λέμε, μόνο στην Ελλάδα μας πιάνει αυτό το άγχος να έχουμε τον super wow παρουσιαστή σε μια εκπομπή για να τραβήξει το ενδιαφέρον και αφήνουν τους διαγωνιζόμενους σε δεύτερη μοίρα. Εγώ πιστεύω ότι σε τελική ανάλυση χρειάζεται απλά ένας/μια παρουσιαστής/παρουσιάστρια με μια έξυπνη φατσούλα με καλές ατάκες και άνεση στο φακό και τίποτα παραπάνω.
Gunner την κριτική που μου υποσχέθηκες ακόμα την περιμένω...

+1
Παρε ανασα και παμε...
Krouela
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Krouela »

Maybe Antigoni and moi should be the hosts Εικόνα
Krouela agapes mou, Krouela
antidoto

e afto na dw mau ree!!!! :lol:
Παρε ανασα και παμε...
Krouela
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Krouela »

It would be fantastic Εικόνα

On the other hand do we really want to host the trashy greek X-Factor Εικόνα
Krouela agapes mou, Krouela
antidoto

Krouela έγραψε:It would be fantastic Εικόνα

On the other hand do we really want to host the trashy greek X-Factor Εικόνα

ase to evlepa me ena filo mou ap' edw kai gyrise kai mou leei: ''sorry tou Rouva tou edeixan pote pos ine to kanoniko Xfactor''???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Παρε ανασα και παμε...
ADAM2
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ADAM2 »

:lol: :lol: :lol: :lol: Ελλάδα παιδιά!
Nothing lasts forever but the earth and sky
KaitoVios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από KaitoVios »

& o Μητσικώστας θα ήταν καλός για παρουσιαστής - ίδιο τον κάνει τον Ρουβά στην εκπομπή του!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
[b][url]http://www.garbofans.gr[/url][/b]
creativeuser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από creativeuser »

KaitoVios έγραψε:& o Μητσικώστας θα ήταν καλός για παρουσιαστής - ίδιο τον κάνει τον Ρουβά στην εκπομπή του!!!

+1
ΤΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΦΡΑΣΕΙΣ ΑΣΧΕΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣΥΝΔΕΤΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. :lol:
Δως μου ένα παγάκι
GUNNER_10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GUNNER_10 »

creativeuser έγραψε:
KaitoVios έγραψε:& o Μητσικώστας θα ήταν καλός για παρουσιαστής - ίδιο τον κάνει τον Ρουβά στην εκπομπή του!!!

+1
ΤΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΦΡΑΣΕΙΣ ΑΣΧΕΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣΥΝΔΕΤΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. :lol:
ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ..Χ-FACTOR..ΠΑΜΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ...ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ....ΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.. :lol: :lol: :lol:
MusicLover

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MusicLover »

Viewmaster έγραψε:Η Ζήνα...μπας και ανέβει διότι μια μίνι κάμψη την περνά έχω την εντύπωση 8)
Nai gi auto kai To kalokairi kai to Paradosou kseskistikan sto airplay!
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
antidoto

MusicLover έγραψε:
Viewmaster έγραψε:Η Ζήνα...μπας και ανέβει διότι μια μίνι κάμψη την περνά έχω την εντύπωση 8)
Nai gi auto kai To kalokairi kai to Paradosou kseskistikan sto airplay!
kai to best of egine G
Παρε ανασα και παμε...
Απάντηση