Χάνεις!!GUNNER_10 έγραψε:ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΚΟΜΑVandomaniac έγραψε:LOOOOOOOOOOOOOL!! Είχε ειπωθεί τέτοια ατάκα από τον Sakis; Πώς μου ξέφυγε εμένα και δεν την πήρα πρέφα; Εννοείται ότι ήταν χάλια ο Σάκης, το είχα γράψει κι εγώ εδώ παλιότερα, αλλά είχε την πλάκα του. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν πιστεύω ότι δεν υπάρχουν τραγουδιστές που νομίζω ότι θα μπορούσαν να το κάνουν καλύτερα.GUNNER_10 έγραψε:diladi meinate ikanopoihmenoi apo ton sakis....??![]()
![]()
![]()
giati den ipirxe antrwpos pou na mhn xlevase tis mpourdes pou petage...dioti poly apla den hxere pos na xeiristei thn katastasi..alla kai stamatage to mialo tou...
theofanous:iwnna den hsoun kali shmera
iwanna:malista
sakis:ti ennoeis den katalavainw??![]()
![]()
Όσο για τις Μαγγίρες, τις ψιλοβαριέμαι βασικά. Τις βρίσκω πολύ παλιομοδίτικες. Πετάνε κανα έξυπνο αστειάκι που και που, αλλά δεν τρελαίνομαι κι όλας.
Εδώ που τα λέμε, μόνο στην Ελλάδα μας πιάνει αυτό το άγχος να έχουμε τον super wow παρουσιαστή σε μια εκπομπή για να τραβήξει το ενδιαφέρον και αφήνουν τους διαγωνιζόμενους σε δεύτερη μοίρα. Εγώ πιστεύω ότι σε τελική ανάλυση χρειάζεται απλά ένας/μια παρουσιαστής/παρουσιάστρια με μια έξυπνη φατσούλα με καλές ατάκες και άνεση στο φακό και τίποτα παραπάνω.
Gunner την κριτική που μου υποσχέθηκες ακόμα την περιμένω...
Βανδη,Ζηνα ή.....Βισση?
-
Vandomaniac έγραψε:LOOOOOOOOOOOOOL!! Είχε ειπωθεί τέτοια ατάκα από τον Sakis; Πώς μου ξέφυγε εμένα και δεν την πήρα πρέφα; Εννοείται ότι ήταν χάλια ο Σάκης, το είχα γράψει κι εγώ εδώ παλιότερα, αλλά είχε την πλάκα του. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν πιστεύω ότι δεν υπάρχουν τραγουδιστές που νομίζω ότι θα μπορούσαν να το κάνουν καλύτερα.GUNNER_10 έγραψε:diladi meinate ikanopoihmenoi apo ton sakis....??![]()
![]()
![]()
giati den ipirxe antrwpos pou na mhn xlevase tis mpourdes pou petage...dioti poly apla den hxere pos na xeiristei thn katastasi..alla kai stamatage to mialo tou...
theofanous:iwnna den hsoun kali shmera
iwanna:malista
sakis:ti ennoeis den katalavainw??![]()
![]()
Όσο για τις Μαγγίρες, τις ψιλοβαριέμαι βασικά. Τις βρίσκω πολύ παλιομοδίτικες. Πετάνε κανα έξυπνο αστειάκι που και που, αλλά δεν τρελαίνομαι κι όλας.
Εδώ που τα λέμε, μόνο στην Ελλάδα μας πιάνει αυτό το άγχος να έχουμε τον super wow παρουσιαστή σε μια εκπομπή για να τραβήξει το ενδιαφέρον και αφήνουν τους διαγωνιζόμενους σε δεύτερη μοίρα. Εγώ πιστεύω ότι σε τελική ανάλυση χρειάζεται απλά ένας/μια παρουσιαστής/παρουσιάστρια με μια έξυπνη φατσούλα με καλές ατάκες και άνεση στο φακό και τίποτα παραπάνω.
Gunner την κριτική που μου υποσχέθηκες ακόμα την περιμένω...
+1
Παρε ανασα και παμε...
-
ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ..Χ-FACTOR..ΠΑΜΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ...ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ....ΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..creativeuser έγραψε:+1KaitoVios έγραψε:& o Μητσικώστας θα ήταν καλός για παρουσιαστής - ίδιο τον κάνει τον Ρουβά στην εκπομπή του!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΤΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΦΡΑΣΕΙΣ ΑΣΧΕΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣΥΝΔΕΤΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.

-