Τα 10 πρώτα της χρονιάς, από το Έθνος!!!
Τα 10 πρώτα της χρονιάς, από το Έθνος!!!
Τα γράφω όπως ακριβώς τα δημοσιεύει, είναι το τοπ τεν όλης της χρονιάς...
1. Βίσση.................Τραύμα
2. Γαρμπή...............Αρχίζω πόλεμο
3. Αρβανιτάκη..........Τραγούδια για τους μήνες
4. Καρράς................Τηλεφωνησέ μου
5. Δ. Κόκοτας...........Αχαριστία
6. Α. Βαρδής............Οικογενειακή υπόθεση
7. Αλεξίου................Ένα φιλί του κόσμου
8. Ρέμος...................Αντώνης Ρέμος
9. Νταλάρας..............Ζωντανή ηχογράφηση στην Ιερά οδό
10.Σφακιανάκης.........Εμπειριών συλλέκτης
Σας μπέρδεψα;;;;
Μάλλον ναι... αλλά επειδή ήθελα να είσαστε όλοι ευχαριστημένοι, βρήκα στο αρχείο μου το Έθνος που αρχές του 1998 δημοσίευε το ΤΟΠ ΤΕΝ του 1997....!
(οι πωλήσεις τότε ήταν από 11 καταστήματα δίσκων)
Φιλικά, μην μου θυμώσετε που σας παραπλάνησα.......... :) :)
Σας μπέρδεψα;;;;
Μάλλον ναι... αλλά επειδή ήθελα να είσαστε όλοι ευχαριστημένοι, βρήκα στο αρχείο μου το Έθνος που αρχές του 1998 δημοσίευε το ΤΟΠ ΤΕΝ του 1997....!
(οι πωλήσεις τότε ήταν από 11 καταστήματα δίσκων)
Φιλικά, μην μου θυμώσετε που σας παραπλάνησα.......... :) :)
gia thn akrivia 13 xronia metaouffou έγραψε:Ola ta album pou vriskontai sti lista itane gemata epityxies. pos allazoun ta xronia. 10 xronia meta kai mas tara3an se oti malakia yparxei.

pantws pragmatika ta 90's ta theoro gia mena thn kaliteri mousiki dekaetia...den xerw...pragmatika to euxaristiomastan tote oloi...
kai isws mexri thn proti 4etia twn 00's
-
- Dimitris96
-
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΑ 90's ΣΤΗΡΙΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΕ 2 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΦΟΙΒΟ ΚΑΙ ΚΑΡΒΕΛΑ.ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΜΩΣ ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΙ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΣΤΟ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ. ΓΙΑ 2 ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ (70's ΚΑΙ 80's) Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΑΚΟΥΓΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΞΕΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ,ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ,Η ΕΡΤ ΔΕΝ ΠΡΟΕΒΑΛΕ ΓΕΝΙΚΑ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΣΚΟΥΣ,ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΝΤΙΣΚΟΤΕΚ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΜTV ΑΠΟ ΤΟ ΔΟΡΥΦΟΡΟ.ouffou έγραψε:oxi. mpas kai epanastatisoun ligo kai vgei tipota kalo ti nea dekaetia.
ΣΤΑ 90's ΕΓΙΝΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΕΞΑΡΣΗ ΜΕ ΤΑ ΛΑΪΚΑ ΣΟΥΞΕ,Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΑΡΧΙΖΕ ΝΑ ΣΥΧΝΑΖΕΙ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΑΝ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ,ΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΡΧΙΖΑΝ ΝΑ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΡΙΑ,Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΡΟΕΒΑΛΕ ΤΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ,ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ.
ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΡΕΣΜΟΣ.ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΣΤΑ 00's ΟΛΟΙ ΑΚΟΥΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΑΠΟ ΛΑΪΚΑ ΣΕ R'N'B KAI ΑΠΟ ΗΟUSE ΣΕ POP.ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΟΝ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟ,ΘΑ ΤΟΝ ΔΕΙΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ VENUE ΠΡΩΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟΝ ARMIN ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΡΙΤΗ ΣΤΟ GUZEL ΓΙΑ R'N'B NIGHT.OTI NA NAI.ΟΙ ΣΥΝΘΕΤΕΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ ΤΩΝ 90's ΕΞΑΝΤΛΗΣΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΟΧΕΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΚΙ ΕΤΣΙ ΣΤΑ 00's ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ.'Η ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 'Η ΘΑ ΕΓΡΑΦΑΝ ΜΠΟΥΡΔΕΣ.ΥΠΗΡΞΑΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ.ΓΙ'ΆΥΤΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΡΩΤOYΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ,ΤΟΥΣ STAVENTO KAI TO XATZHΓΙΑΝΝΗ.
Δως μου ένα παγάκι
- Dimitris96
Re: Τα 10 πρώτα της χρονιάς, από το Έθνος!!!
yakinthos έγραψε:
:)