creativeuser έγραψε:Vandomaniac έγραψε:GUNNER_10 έγραψε:Vandomaniac έγραψε:Πρώτη φορά βλέπω να μην αρέσει τόσο πολύ ένα τραγούδι, αλλά παρ' όλα αυτά το topic για την κυκλοφορία αυτή να έχει μέχρι τώρα 2274 views, 184 απαντήσεις. Φανταστείτε να σας άρεσε κι όλας!!

Μη δω κανέναν από σας να το χορεύει σε κανα club το καλοκαιράκι, αλοίμονό σας!!! LOL
Μια χαρά θα ακουστεί το τραγουδάκι και στο ραδιόφωνο και παντού. Γι' αυτό γράφτηκε άλλωστε. Κάποιοι, απλά θα μείνουν με την απορία πώς για μία ακόμη φορά ο Φοίβος και ο Θάνος έβγαλαν άλλη μια επιτυχία!! Απορία για εκείνους δηλαδή!
RE VANDOMANIAC SIGNOMI...TO THEMA EINAI AN THA TO XOREPSOUME???
NAI PROSOPIKA OTAN EIMAI SE CLUB KAI DIASKEDAZW KLP...DE PA NA VALEI KAI PAOLA...KAI LEPA...THA XOREPSW DEN EXEI DIAFORA...
TO AN TO KOMMATI EINAI KALO...E OXI DEN EINAI...KAI AN EIXE ESTO MIA PITHANOTITA NA APOGIOTHEI..ME TON THANO AFWNIDH DEN GINETAI...
TO AN THA PAIXEI ROTAS??NAI THA PEXEI...THA TO SPROXOYN TA FOIVOKONE NA MHN MAS AFISOUN HSYXOYS...ALLWSTE DEN EINAI LIGOTERO MPOURDA APO ALLA POY KYKLOFOROYN..
Αν και δε μου απαντάς στην ουσία των όσων λέω, θα σου πω απλά ότι ναι, το θέμα είναι αν θα το χορέψουμε. Δε θα κάτσω να το αναλύσω και βαθυστόχαστα πια, θα το αντιμετωπίσω όπως είναι, όπως γράφτηκε. Δε χρειάζεται τώρα να κάτσουμε να ανοίξουμε συζήτηση τι ακούμε όλοι εδώ πέρα. Το έχω ξαναγράψει σε παλιότερο θέμα, σύγχρονα πoπ και λαϊκά κομμάτια ακούμε όλοι, γι' αυτό είμαστε και σ' αυτό το forum. Αν ακούγαμε κάποιο άλλο είδος μουσικής, θα μιλούσαμε σε άλλη βάση.
ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΠΑΙΧΤΕΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ(ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ) ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΝΑ ΑΓΑΠΗΘΕΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ.ΚΑΙ ΤΟ "ΞΥΠΝΑ ΘΑΝΑΣΗ" ΠΑΙΧΤΗΚΕ ΣΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.ΟΠΟΤΕ ΤΥΧΑΙΝΕ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΑΦΤΙ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΚΟΥΓΑ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΕΡΒΑΛΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ.Ο ΦΟΙΒΟΣ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΕΙ.ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΠΕΤΡΕΛΗ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ ΚΑΝ.ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΕ ΤΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΩ,ΙΣΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟΙ.
Μην το λες creative, δεν είναι πάντα έτσι. Κατά βάση, έχει λογική αυτό που λες για τις εταιρίες και συμφωνώ ότι είναι όπως τα λες. Αλλά μπορώ να σου βρω και παραδείγματα τραγουδιών που στηρίχτηκαν από την εταιρία τους και πάτωσαν, ή και το αντίστροφο, αγαπήθηκαν δηλαδή από τον κόσμο επειδή μπορεί να έτυχε, π.χ., να το ανακαλύψει κάποιος παραγωγός or sth. Τα πάντα είναι σχετικά. Αν δεις πιο πάνω σε αυτά που γράφω και σε άλλα posts μου, θα δεις ότι συμφωνώ ότι ο Φοίβος έχει κάνει λάθη που έχουν κουράσει τον κόσμο κλπ. Δεν είμαι της άποψης όμως, ότι ό, τι γράφει τώρα είναι σκουπίδι, ή ότι δεν αξίζει. Υπάρχουν ακόμη τραγούδια του που είναι μια χαρά επιτυχίες και αρκετά είναι και ωραία τραγούδια. Μην τα βλέπουμε όλα άσπρο-μαύρο. Για τον Πετρέλη αν έχει κουράσει ή όχι, δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός γιατί είναι ένας τραγουδιστής που μου αρέσει. Θεωρώ ότι τον αδικείς όμως να λες απλά ένα "δεν το συζητώ καν" για εκείνον, όταν σχετικά πρόσφατα έκανε ένα πλατινένιο single (το "ξύπνα Θανάση" λεω) σε μία εποχή που δεν πουλάει κανείς, και όταν -σαφώς με άλλους δύο τραγουδιστές- γέμιζαν πέρσι κάθε βράδυ ένα μαγαζί ασφυκτικά. Έχει βγάλει και πολύ ωραία λαϊκά τραγούδια παρέα με τον Φοίβο. Έχει κάνει τα βήματά του χωρίς να ενοχλεί κανέναν. Δε σου είπα να σου αρέσει, αλλά θεωρώ ότι γίνεσαι υπερβολικός και άδικος.
Και για το τέλος, θέλω να σου πω ότι δε μίλησα για παράλογους ανθρώπους εξ αρχής, μίλησα για υπερβολικούς. Θεωρείς δηλαδή ότι δεν είναι υπερβολή για ένα τραγουδάκι να γράφει ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του και να ποστάρονται μέχρι και εικόνες με κουβάδες σκατά; Νομίζω ότι η "υπερβολή" είναι πολύ επιεικής λέξη γι' αυτό το πράγμα. Δηλαδή αυτό το πράγμα δεν το έχω ξαναδεί. Να μη σου αρέσει κάτι (όχι εσένα, γενικά μιλώντας) να το δεχτώ, αλλά όχι και να το ξεφτιλίζεις έτσι και να με βγάζεις και γύφτο εμένα που μ' αρέσει, όταν είναι -στην καλύτερη περίπτωση- αντίστοιχο με πολλά άλλα που κυκλοφορούν εκεί έξω.
Τέλος πάντων, νομίζω ότι το εξαντλήσαμε το θέμα. Εγώ δεν έχω να πω κάτι άλλο και νομίζω ότι επαναλαμβάνομαι κι όλας. Αν θες να με ρωτήσεις κάτι εσύ ή οποιοσδήποτε άλλος, εδώ είμαι να σου απαντήσω. Απλά δε με ενδιαφέρει να πω κάτι περισσότερο.