Ξεκινησε το sakisrouvas TV!
Ξεκινησε το sakisrouvas TV!
Πριν απο μερικες μερες ξεκινησε το πρωτο Ιντερνετικο "καναλι" τηλεορασης για τον Σακη Ρουβα.
Μετα απο την επιτυχια του blog του,οπου ο ιδιος γραφει μηνυματα στους fans του,το TWITER οπου ο ιδιος στελνει φωτογραφιες που βγαζει απο τη περιοδεια του στην Ευρωπη και το ανανεωμενο του,ολοκαινουργιο επισημο site,ο Σακης πια εχει και το δικο του Internet channel!
Στο www.sakisrouvas.tv παιζονται 24 ωρες το 24ωρο ολα τα live του Ελληνα ποπ σταρ,ακομα και αυτα που ποτε δεν εδειξε η τηλεοραση,backstage που δεν ειχαν δει το φως της δημοσιοτητας και φυσικα ολα τα videoclip, ο,τι αφορα τη Eurovision καθως και ολα τα TV Spots που εχει γυρισει (τα οποια δεν ειναι καθολου λιγα).
Μετα απο την επιτυχια του blog του,οπου ο ιδιος γραφει μηνυματα στους fans του,το TWITER οπου ο ιδιος στελνει φωτογραφιες που βγαζει απο τη περιοδεια του στην Ευρωπη και το ανανεωμενο του,ολοκαινουργιο επισημο site,ο Σακης πια εχει και το δικο του Internet channel!
Στο www.sakisrouvas.tv παιζονται 24 ωρες το 24ωρο ολα τα live του Ελληνα ποπ σταρ,ακομα και αυτα που ποτε δεν εδειξε η τηλεοραση,backstage που δεν ειχαν δει το φως της δημοσιοτητας και φυσικα ολα τα videoclip, ο,τι αφορα τη Eurovision καθως και ολα τα TV Spots που εχει γυρισει (τα οποια δεν ειναι καθολου λιγα).
Το fannatics υπήρχε όταν στις 4 Οκτωμβίου ανόιξαμε το κανάλι μας και ακολούθησε 1-2 μήνες μετά και μάλιστα στην ίδια πλατφόρμα με μας (mogulus) δεν είναι κακό μερικές φορές να παραδέχεσε την αλήθεια.antidoto έγραψε:e nai ok to fannatics ine pio kainourgiodvforum έγραψε:μόνο που προηγηθήκαμε κάτι μήνεςantidoto έγραψε:kai tis annas
episis na sou thimisw oti para polla fan clubs exwterikou sas proigithikan kati xronia
και φυσικά προηγήθηκαν αλλα fanclubs του εξωτερικού αλλά στην Ελλάδα πρώτοι είμασταν εμείς
www.vandiworld.gr

Εχετε πολυ πλακα με τον ανταγωνισμο σας!
Τεσπα,εγω δεν ειπα οτι εγινε πριν απο τη Βισση ή την Βανδη,εγω εγραψα οτι ειναι το πρωτο για τον Σακη Ρουβα.
Αλλα πραγματικα οσον αφορα τη Βισση κ την Βανδη δε βλεπω το λογο να διαφωνειτε για το ποιο εγινε πρωτο κ ποιο δευτερο γιατι δεν εχει καμια σημασια,μα καμια.
heartbeat έγραψε:![]()
![]()
![]()
![]()
Εχετε πολυ πλακα με τον ανταγωνισμο σας!
Τεσπα,εγω δεν ειπα οτι εγινε πριν απο τη Βισση ή την Βανδη,εγω εγραψα οτι ειναι το πρωτο για τον Σακη Ρουβα.
Αλλα πραγματικα οσον αφορα τη Βισση κ την Βανδη δε βλεπω το λογο να διαφωνειτε για το ποιο εγινε πρωτο κ ποιο δευτερο γιατι δεν εχει καμια σημασια,μα καμια.
Βέβαια, άλλωστε στο musiccorner πάντα ίσχυε αυτο, όποτε έκανε κάτι πρώτα η Βανδή δεν είχε καμία σημασία σε αντίθεση αν το κανε πρώτα η Βίσση που τότε πέφτει σύρμα για μαζικό κράξιμο.
old habits, die hard

www.vandiworld.gr