Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
aurio h kelly kelekidou stis 10.00 to prwi pinei KAFE ME THN ELENH kai milaei gia prwth fora gia to mwro pu perimenei alla kai gia to gamo ths me ton Niko Kourkoulh!
θυμίζει 60's και εποχή ¨παιδιά των λουλουδιών" όπως είναι και στο διαφημιστικό spot,που μάλλον θα είναι και το videoclip!Ξέρουμε από ποια εταιρεία κυκλοφορεί?Αληθεύει ότι πήγε στη Heaven?
supernatural22 έγραψε:θυμίζει 60's και εποχή ¨παιδιά των λουλουδιών" όπως είναι και στο διαφημιστικό spot,που μάλλον θα είναι και το videoclip!Ξέρουμε από ποια εταιρεία κυκλοφορεί?Αληθεύει ότι πήγε στη Heaven?
Καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη ήταν σήμερα η Κέλλυ Κελεκίδου σε ζωντανή σύνδεση και μίλησε για την εγκυμοσύνη της και τον Νίκο Κουρκούλη. Η Κέλλυ, που διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της, τον Αύγουστο θα φέρει στη ζωή το πρώτο της παιδί.
«Πήραμε την απόφαση να κάνουμε οικογένεια έπειτα από 4 χρόνια σχέσης. Καταλάβαμε ότι ταιριάζουμε. Κάθε μέρα στο σπίτι είναι σαν να έχουμε πάρτι. Νομίζω πως δεν υπάρχει πιο ωραίο συναίσθημα από αυτό που βιώνουμε τώρα λόγω εγκυμοσύνης. Κάθε μέρα που περνάει βλέπουμε και γνωρίζουμε καινούρια πράγματα», είπε η Κέλλυ προσπαθώντας να περιγράψει όσα βιώνει μαζί με τον Κουρκούλη τους τελευταίους μήνες.
Η εγκυμοσύνη έχει κάνει την Κέλλυ περισσότερο προσεκτική και αγχωμένη; «Έχω αγωνία γιατί πάνω απ' όλα με νοιάζει να γεννηθεί ένα υγιές παιδί. Μακάρι κάθε γυναίκα να περάσει τέτοια εγκυμοσύνη σαν τη δική μου, είναι πολύ εύκολη. Πολλές φορές ξεχνούσα ότι είμαι έγκυος. Η αγωνία μου, όμως, τώρα αρχίζει και μεγαλώνει. Το μωρό κλωτσάει μόνο όταν ξαπλώνω οπότε αυτό σημαίνει πως θέλει να σηκωθώ. Θέλει γενικά να είναι η μαμά του υπερκινητική».
Πώς της συμπεριφέρεται πλέον ο Νίκος Κουρκούλης; «Ο Νίκος τρελάθηκε εντελώς με το μωρό, ήδη ετοιμάζει πράγματα για αυτό. Πολλές φορές, εκεί που κάθομαι, με τρομάζει ο Νίκος: Πάω να φάω κάτι και πετάγεται για να με ρωτήσει αν πρώτα το έπλυνα καλά. Γενικά είναι πολύ προστατευτικός και τρυφερός. Σκέφτεται από τώρα τι θα κάνει όταν το παιδί πάει φαντάρος και πώς θα πρέπει να του συμπεριφέρεται. Ο Νίκος είναι δώρο θεού για μένα. Μου τον έστειλε ο θεός στο δρόμο μου. Λόγω καθημερινότητας δεν μπορούμε πολλές φορές να πούμε στους συντρόφους μας πόσο τους αγαπάμε. Θέλω να τον ευχαριστήσω και δημόσια για ό,τι μου έχει χαρίσει. Τα πάντα έρχονται την κατάλληλη στιγμή, και αυτό το μωρό ήρθε επίσης την κατάλληλη στιγμή».
Στη συνέχεια, ο Νίκος εισέβαλε στο πλάνο της Κέλλυς και με το γνωστό του χιούμορ σχολίασε όσα είχαν ακουστεί πριν: «Αγιασμό κάνουμε εδώ; Άμα είναι να λέτε τέτοια και να κάνεις τη γυναίκα μου να δακρύζει να έρχεσαι κάθε μέρα εδώ». «Δεν πιστεύω να μην με καλέσετε στο γάμο που σας ξέρω τόσα χρόνια», είπε η Ελένη, ενώ ο Νίκος δεν δίστασε να φιλήσει μπροστά στην κάμερα την κοιλιά της Κέλλυς.