ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2009

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
ADAM2
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ADAM2 »

η 1η ηχογράφηση δλδ πήγε στράφι;;
Nothing lasts forever but the earth and sky
Viewmaster

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Viewmaster »

ADAM2 έγραψε:η 1η ηχογράφηση δλδ πήγε στράφι;;
Ελα ντε :lol: :lol:
MEDIA
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MEDIA »

den aresan ta kommatia..prospathun na kinhthoun pros to yfos tu kaneis lathos.
Elenh otan gelas eisai poly xaritwmenh
Viewmaster

MEDIA έγραψε:den aresan ta kommatia..prospathun na kinhthoun pros to yfos tu kaneis lathos.
Μόνο το δεύτερο σινγκλ έχουμε μάθει μέχρι στιγμής :lol: :lol: :lol:
MEDIA
Επικοινωνία:

e kai genika gia olo to cd..to thema einai na akoustoun kapoia kommatia
Viewmaster

MEDIA έγραψε:e kai genika gia olo to cd..to thema einai na akoustoun kapoia kommatia
Το δεύτερο πως σου φάνηκε MEDIA?
MEDIA
Επικοινωνία:

den to exw akousei kale...telika sta mad ti tha pei?kainourio?
Viewmaster

MEDIA έγραψε:den to exw akousei kale...telika sta mad ti tha pei?kainourio?
Καινούριο(διασκευή) το οποίο θα είναι στα αγγλικά στα MAD και λίγο πιο μετά θα κυκλοφορήσει και η ελληνική version!

Το έχω βάλει εδώ και 3-4 μέρες viewtopic.php?p=598927#598927
Chronisgreek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chronisgreek »

Κυκλοφόρησε το νέο CD του Θάνου Πετρέλη με τίτλο «LIVE» !

1,2,3-άλλη μία επιτυχία του Φοίβου και του Θάνου Πετρέλη είναι γεγονός!!!!
Το ακούσατε πρώτη φορά τηλεοπτικά στην έναρξη του «πρωινού καφέ» του ΑΝΤ1 με την Βίκη Καγιά.
Τώρα το ακούτε σε όλα τα ραδιόφωνα και αναμένεται να «γράψει ιστορία» αυτό το καλοκαίρι.
Το πρώτο live album του Θάνου Πετρέλη περιλαμβάνει μεγάλες γνωστές επιτυχίες δικές του και όχι μόνο. Από το «Είχε το χρώμα τ’ ουρανού», το «Κερνάω», το «Θυμίζεις κάτι από Ελλάδα», το «Ευτυχώς» μέχρι το «Μετά από σένα ξαναζώ», το «Λάθος» και το «Δόξα σοι ο Θεός».
Επίσης το cd περιέχει παλιές αγαπημένες επιτυχίες όπως το «Θα μου κλείσεις το σπίτι», το «Είμαι ανεβασμένος(είμαι στα χάϊ μου)», «Μια ματιά σου μόνο φτάνει», «Ο αετός» και άλλα.
Συνολικά στο cd περιέχονται 35 κομμάτια άλλα σε μορφή ποτ πουρί και άλλα ολόκληρα.

Στο cd περιλαμβάνονται τα παρακάτω τραγούδια:
1)123, 2)ΑΜΑΝ ΚΑΙ ΠΩΣ, 3)ΔΟΞΑ ΣΟΙ Ο ΘΕΟΣ, 4)ΛΑΘΟΣ, 5)ΕΥΤΥΧΩΣ, 6)ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΟΥ (ΕΙΧΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ Τ’ΟΥΡΑΝΟΥ), 7) ΚΕΡΝΑΩ , 8)ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΑΤΙΑ ΓΙ ΑΛΛΗ, 9)ΠΩΣ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ, 10)ΔΑΝΕΙΚΑ, 11) ΑΔΙΚΑ, 12)ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΞΑΝΑΖΩ, 13)ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ, 14)ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ,15) ΑΔΙΟΡΘΩΤΗ, 16)ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟΣ (ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ ΧΑΪ ΜΟΥ), 17)ΘΑ ΜΟΥ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ, 18)ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ, 19)ΑΜΑΝ ΚΑΙ ΠΩΣ, 20)ΩΡΑΙΑ, 21)ΦΟΒΕΡΗ, 22)ΤΙ ΣΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ, 23)ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΦΤΑΝΕΙ, 24)ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, 25) ΦΕΥΓΩ ΧΩΡΙΖΩ, 26) ΑΕΤΟΣ, 27)ΑΦΗΣΕ ΜΕ ΜΟΝΟ, 28)ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ, 29)ΤΟΤΕ, 30)ΚΕΡΝΑΩ, 31)ΚΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, 32)ΣΕ ΓΥΡΕΥΩ, 33) ΚΕΡΝΑΩ,34) ΕΥΤΥΧΩΣ, 35)ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΣΕΝΑ.
GUNNER_10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GUNNER_10 »

Chronisgreek έγραψε:Κυκλοφόρησε το νέο CD του Θάνου Πετρέλη με τίτλο «LIVE» !

1,2,3-άλλη μία επιτυχία του Φοίβου και του Θάνου Πετρέλη είναι γεγονός!!!!
Το ακούσατε πρώτη φορά τηλεοπτικά στην έναρξη του «πρωινού καφέ» του ΑΝΤ1 με την Βίκη Καγιά.
Τώρα το ακούτε σε όλα τα ραδιόφωνα και αναμένεται να «γράψει ιστορία» αυτό το καλοκαίρι.
Το πρώτο live album του Θάνου Πετρέλη περιλαμβάνει μεγάλες γνωστές επιτυχίες δικές του και όχι μόνο. Από το «Είχε το χρώμα τ’ ουρανού», το «Κερνάω», το «Θυμίζεις κάτι από Ελλάδα», το «Ευτυχώς» μέχρι το «Μετά από σένα ξαναζώ», το «Λάθος» και το «Δόξα σοι ο Θεός».
Επίσης το cd περιέχει παλιές αγαπημένες επιτυχίες όπως το «Θα μου κλείσεις το σπίτι», το «Είμαι ανεβασμένος(είμαι στα χάϊ μου)», «Μια ματιά σου μόνο φτάνει», «Ο αετός» και άλλα.
Συνολικά στο cd περιέχονται 35 κομμάτια άλλα σε μορφή ποτ πουρί και άλλα ολόκληρα.

Στο cd περιλαμβάνονται τα παρακάτω τραγούδια:
1)123, 2)ΑΜΑΝ ΚΑΙ ΠΩΣ, 3)ΔΟΞΑ ΣΟΙ Ο ΘΕΟΣ, 4)ΛΑΘΟΣ, 5)ΕΥΤΥΧΩΣ, 6)ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΟΥ (ΕΙΧΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ Τ’ΟΥΡΑΝΟΥ), 7) ΚΕΡΝΑΩ , 8)ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΑΤΙΑ ΓΙ ΑΛΛΗ, 9)ΠΩΣ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ, 10)ΔΑΝΕΙΚΑ, 11) ΑΔΙΚΑ, 12)ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΞΑΝΑΖΩ, 13)ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ, 14)ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ,15) ΑΔΙΟΡΘΩΤΗ, 16)ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟΣ (ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ ΧΑΪ ΜΟΥ), 17)ΘΑ ΜΟΥ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ, 18)ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ, 19)ΑΜΑΝ ΚΑΙ ΠΩΣ, 20)ΩΡΑΙΑ, 21)ΦΟΒΕΡΗ, 22)ΤΙ ΣΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ, 23)ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΦΤΑΝΕΙ, 24)ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, 25) ΦΕΥΓΩ ΧΩΡΙΖΩ, 26) ΑΕΤΟΣ, 27)ΑΦΗΣΕ ΜΕ ΜΟΝΟ, 28)ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ, 29)ΤΟΤΕ, 30)ΚΕΡΝΑΩ, 31)ΚΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, 32)ΣΕ ΓΥΡΕΥΩ, 33) ΚΕΡΝΑΩ,34) ΕΥΤΥΧΩΣ, 35)ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΣΕΝΑ.
poso adiaforo mporei na nai ayto to live.. :lol:
supernatural22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από supernatural22 »

Το είδα το πρωί στα Metropolis,αλλά είχε 22e,και από ότι άκουσα τα περισσότερα κομμάτια διαρκούν 1.30- 2 λεπτά!
minerboh

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από minerboh »

Ποσο απατο θα παει αραγε αυτο το live?
FAN_KAITIS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από FAN_KAITIS »

minerboh έγραψε:Ποσο απατο θα παει αραγε αυτο το live?

oso den mporeis na fantasteis!!!! :lol:
ayto aksizw matia mou...
minerboh

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από minerboh »

Δεν μπηκαν στο κοπο να βαλουν καν ουτε και το αλλο νεο κομματι που θα περιεχε το live συμφωνα με τα παλαιοτερα ανακοινωθεντα που εβγαλε η σκουπιδοχεβεν οταν ειχε γινει γνωστο οτι ο Πετρελης θα εβγαζε live! Sorry trash-heaven but i won't even bother to download it.... :stop:
Pyrranthos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pyrranthos »

Μ'αρέσει που για "αλλάγη", εκτός απο τα φοιβοτράγουδα του προσωπικού του ρεπερτορίου, συμπεριέλαβε και φοιβοτράγουδα που έχουν τραγουδήσει άλλοι (Τι σου έχω κάνει, Φοβερή) :lol:
GUNNER_10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GUNNER_10 »

Pyrranthos έγραψε:Μ'αρέσει που για "αλλάγη", εκτός απο τα φοιβοτράγουδα του προσωπικού του ρεπερτορίου, συμπεριέλαβε και φοιβοτράγουδα που έχουν τραγουδήσει άλλοι (Τι σου έχω κάνει, Φοβερή) :lol:
E PWS EXEI KAI TON AETO.. :lol:
Chronisgreek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chronisgreek »

kykloforhse tsalikhs!
Entek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Entek »

Chronisgreek έγραψε:kykloforhse tsalikhs!
o mpogias pou einai???
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
MEDIA
Επικοινωνία:

O ΣΤΑΘΗΣ ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΙΒΟ.ΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ CD ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΕΠΤΕΜΡΒΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ. 7 ΝΕΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ + ΤΑ 3 ΤΟΥ SINGLE!
ADAM2
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ADAM2 »

Entek έγραψε:
Chronisgreek έγραψε:kykloforhse tsalikhs!
o mpogias pou einai???
ΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ!!!!!!!!!!!!!!! ατάκα :wink:
Nothing lasts forever but the earth and sky
Απάντηση