sosti erotisiMusicLover έγραψε:Ki an den kanei, de tha mathoume pote?GUNNER_10 έγραψε:AYTO VGAZANE PROS TA EXW..DEN ISXYEI..supernatural22 έγραψε:Έχω ακούσει πως είναι οι GML δηλαδή ομάδα που γράφει και είναι 3 άτομα,από τα αρχικά των ονομάτων τους βγήκε το G.M.L.GUNNER_10 έγραψε: en to metaxy thelw na mathw poios sto diaolo einai o gml...den to leei oute ston sxoina h roufiana
APO OSO EXEI PEI H KAITH DEN THA APOKALIFTHEI TO ONOMA TOY MEXRI NA KANEI OLOKLIRO TO DISKO MAZI THS.![]()
![]()
ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2009
-
supernatural22
xilia kommatia ginete i zoi mou kai to kormi mou kaigomaiiiiiiiisupernatural22 έγραψε:H Σαμπρίνα επανέρχεται στη δισκογραφία με κομμάτια του Χαριτοδιπλωμένου!Το πρώτο single θα βγει σε λίγες μέρες και είναι το "Καίγομαι" που είχε τραγουδήσει ο Χαριτοδιπλωμένος στις αρχές των 90's!
Παρε ανασα και παμε...
-
supernatural22
To νέο cd της Κοκκίνου θα έχει γύρω στα 8 νέα κομμάτια και θα κυκλοφορήσει σε πάρα πολύ χαμηλή τιμή σε ένα νέο τύπο cd,το είπε η ίδια σε συνέντευξη για το promo tour!Προφανώς επειδή κανένα cd δεν έχει 8 κομμάτια,από ότι μου είπε ένας γνωστός μου,θα έχει επιπλέον τα κομμάτια "Πάμε Ξανά","Μην Τα Παρατάς","Δεμένες" και ένα κομμάτι για τη νέα ταινία Barbie!Το σίγουρο είναι ότι θα βγει μόνο σε οικολογική συσκευασία!
vasika 8a einai logika i siskevasia tou "Kokkini Grammi!"supernatural22 έγραψε:To νέο cd της Κοκκίνου θα έχει γύρω στα 8 νέα κομμάτια και θα κυκλοφορήσει σε πάρα πολύ χαμηλή τιμή σε ένα νέο τύπο cd,το είπε η ίδια σε συνέντευξη για το promo tour!Προφανώς επειδή κανένα cd δεν έχει 8 κομμάτια,από ότι μου είπε ένας γνωστός μου,θα έχει επιπλέον τα κομμάτια "Πάμε Ξανά","Μην Τα Παρατάς","Δεμένες" και ένα κομμάτι για τη νέα ταινία Barbie!Το σίγουρο είναι ότι θα βγει μόνο σε οικολογική συσκευασία!
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
ti aparadekto re paidia..Entek έγραψε:vasika 8a einai logika i siskevasia tou "Kokkini Grammi!"supernatural22 έγραψε:To νέο cd της Κοκκίνου θα έχει γύρω στα 8 νέα κομμάτια και θα κυκλοφορήσει σε πάρα πολύ χαμηλή τιμή σε ένα νέο τύπο cd,το είπε η ίδια σε συνέντευξη για το promo tour!Προφανώς επειδή κανένα cd δεν έχει 8 κομμάτια,από ότι μου είπε ένας γνωστός μου,θα έχει επιπλέον τα κομμάτια "Πάμε Ξανά","Μην Τα Παρατάς","Δεμένες" και ένα κομμάτι για τη νέα ταινία Barbie!Το σίγουρο είναι ότι θα βγει μόνο σε οικολογική συσκευασία!
o parios pou to exei 6 euro den einai oikologiki siskeuasia.
Απαπα... Ξαναζεσταμένη σούπα... Ευχαριστώ, μα δεν θα πάρω.antidoto έγραψε:xilia kommatia ginete i zoi mou kai to kormi mou kaigomaiiiiiiiisupernatural22 έγραψε:H Σαμπρίνα επανέρχεται στη δισκογραφία με κομμάτια του Χαριτοδιπλωμένου!Το πρώτο single θα βγει σε λίγες μέρες και είναι το "Καίγομαι" που είχε τραγουδήσει ο Χαριτοδιπλωμένος στις αρχές των 90's!
Αυτά από μένα,
Φιλικά,
Μάγδα.
-
supernatural22
Το νέο κομμάτι της Χαρούλας Αλεξίου
http://www.youtube.com/watch?v=Lfw0JADWAbs
Τέλειο είναι!Διαφορετική από ότι την είχαμε συνηθίσει!
http://www.youtube.com/watch?v=Lfw0JADWAbs
Τέλειο είναι!Διαφορετική από ότι την είχαμε συνηθίσει!
-
Viewmaster
- billakos24
-ΓΙΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ...
ΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΤΙ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ 3 ΜΟΝΟ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ. :P
-ΓΙΑ ΑΛΕΞΙΟΥ...
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ.
ΠΙΟ ΚΑΛΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ
ΣΤΟ NEO ALBUM... :)
http://www.youtube.com/watch?v=kOKkNMCQGMo
ΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΤΙ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ 3 ΜΟΝΟ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ. :P
-ΓΙΑ ΑΛΕΞΙΟΥ...
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ.
ΠΙΟ ΚΑΛΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ
ΣΤΟ NEO ALBUM... :)
http://www.youtube.com/watch?v=kOKkNMCQGMo
All of our endings can be found in our beginnings...
exw agwnia gia ellh..elpizw na xei kanena kalo laiko song typou lypamai eilikrina...supernatural22 έγραψε:To νέο cd της Κοκκίνου θα έχει γύρω στα 8 νέα κομμάτια και θα κυκλοφορήσει σε πάρα πολύ χαμηλή τιμή σε ένα νέο τύπο cd,το είπε η ίδια σε συνέντευξη για το promo tour!Προφανώς επειδή κανένα cd δεν έχει 8 κομμάτια,από ότι μου είπε ένας γνωστός μου,θα έχει επιπλέον τα κομμάτια "Πάμε Ξανά","Μην Τα Παρατάς","Δεμένες" και ένα κομμάτι για τη νέα ταινία Barbie!Το σίγουρο είναι ότι θα βγει μόνο σε οικολογική συσκευασία!
Elenh otan gelas eisai poly xaritwmenh
-
supernatural22
akousa ston sfera to proto kommati...psiloadiaforo..pantws ayto to paidi me ta agglika den to exei katholou re gamotosupernatural22 έγραψε:Mihalis - Mihalis (Promo CD)
1. More than beautiful
2. Favourite mistake
3. Do you really wanna love
4. Everyone dance
5. In the middle of the night
6. Eyes of a sinner
7. I raise my hands
8. One in a million
To kanoniko cd 8a exei perissotera kommatia,gyrw sta 15!