NEO CHART SHOW...KYΡΙΑΚΗ 8/11...ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΤΟΥΕΤΑ...

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
GUNNER_10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GUNNER_10 »

Iasonas έγραψε:to kalytera oi dyo mas bebaia eixe megalyterh epityxia apo to epiteloys
kanonika eprepe na htan kai ta dyo sth lista apla to kalytera oi dyo mas sigoyra pio panw

mhn ksexnate oti to kalytera oi dyo mas egine se mia epoxh poy sta podia kai ths garbi kai ths bissh peftane ekatomyria gia na poyn ena mono tragoydi mhn trelathoyme
apo thn apopsi ayth isws nai san sinergasia..alla kante mou thn xarh...milaw gia diaxronikotita epitixias...kai ta dyo kanane mpam tote..kai to ena sinexise to allo esvise..
einai san na mou les e kai to kati ekane ligo parapanw mpam apo to xamena..h shmasia einai pio apo ayta sinexise...na kanei mpam.. :wink:
Iasonas
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Iasonas »

GUNNER_10 έγραψε:
Iasonas έγραψε:to kalytera oi dyo mas bebaia eixe megalyterh epityxia apo to epiteloys
kanonika eprepe na htan kai ta dyo sth lista apla to kalytera oi dyo mas sigoyra pio panw

mhn ksexnate oti to kalytera oi dyo mas egine se mia epoxh poy sta podia kai ths garbi kai ths bissh peftane ekatomyria gia na poyn ena mono tragoydi mhn trelathoyme
apo thn apopsi ayth isws nai san sinergasia..alla kante mou thn xarh...milaw gia diaxronikotita epitixias...kai ta dyo kanane mpam tote..kai to ena sinexise to allo esvise..
einai san na mou les e kai to kati ekane ligo parapanw mpam apo to xamena..h shmasia einai pio apo ayta sinexise...na kanei mpam.. :wink:

nai mono poy kaneis ena megalo lathos apo th mia sygkrinoyme ntoyeto me ntoyeto enw sthn allh sygkrineis mpananes me laxana to eidos toy xamena me to kati den exei kanena apolytos koino gia na sygkrithoyn kai enw ta ntoyeta einai alloy eidoys parola ayta exoyn ena koino: to oti einai kai ta dyo ntoyeta :lol:
kai san ntoyeto megalyerh epityxia ekane tote to kalytera oi dyo mas kai oxi to epiteloys oxi pws to epiteloys den ekane kai ayto mpam bebaia alla to epiteloys ekane mpam kyriws logw ths garbi epeidh ayth htan tote to megalo onoma h theodwridoy tote den eixe thn aksia poy exei shmera enw sto kalytera oi dyo mas eixame dyo megathyria.
Άβαταρ μέλους
billakos24

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από billakos24 »

ΑΧ ΜΗΝ ΤΣΑΚΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥ,ΕΛΕΟΣ. :P :lol:

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΙΚΟ ΝΟ1-ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΣ ΘΕΟΣ. 8)

ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΔΩ...ΠΑΠ...ΡΙΕΣ... :P
All of our endings can be found in our beginnings...
ADAM2
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ADAM2 »

πολύ ωραίο τραγούδι το 1ο :clap: :clap:
Nothing lasts forever but the earth and sky
GUNNER_10

Iasonas έγραψε:
GUNNER_10 έγραψε:

nai mono poy kaneis ena megalo lathos apo th mia sygkrinoyme ntoyeto me ntoyeto enw sthn allh sygkrineis mpananes me laxana to eidos toy xamena me to kati den exei kanena apolytos koino gia na sygkrithoyn kai enw ta ntoyeta einai alloy eidoys parola ayta exoyn ena koino: to oti einai kai ta dyo ntoyeta :lol:
kai san ntoyeto megalyerh epityxia ekane tote to kalytera oi dyo mas kai oxi to epiteloys oxi pws to epiteloys den ekane kai ayto mpam bebaia alla to epiteloys ekane mpam kyriws logw ths garbi epeidh ayth htan tote to megalo onoma h theodwridoy tote den eixe thn aksia poy exei shmera enw sto kalytera oi dyo mas eixame dyo megathyria.
to kritirio(upotithetai)einai diaxronikotita twn kommatiwn..
poso epaize to to kalytera oi dyo mas kai poso to epitelous?
to ena paizei akoma...ayth einai h diafora.
yakinthos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από yakinthos »

GUNNER_10 εσύ δεν ήσουν που έλεγες ότι δεν σε νοιάζει η λίστα της εκπομπής κι ότι νιώθεις μια φαγούρα στην πλάτη;
:lol:
τι είμαι για ν' αρέσω σε όλους; Μερέντα;
Άβαταρ μέλους
Sugar

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sugar »

yakinthos έγραψε:GUNNER_10 εσύ δεν ήσουν που έλεγες ότι δεν σε νοιάζει η λίστα της εκπομπής κι ότι νιώθεις μια φαγούρα στην πλάτη;
nai....kai episis ksafnika to chart egine egkuro..de paei gia gunner ayto...gia allous paei...

alh8eia ti fili-fidi ayth h Germanou? Den ebale th filenada ths se ayto to chart? :lol: :lol: :lol: :lol:
GUNNER_10

yakinthos έγραψε:GUNNER_10 εσύ δεν ήσουν που έλεγες ότι δεν σε νοιάζει η λίστα της εκπομπής κι ότι νιώθεις μια φαγούρα στην πλάτη;
MA DEN DIAFWNOUME GIA THN LISTA..APLA THEORO ADIKO KAI GIA VISSI KAI GIA KAITH NA NAI AYTO TO DYETO MESA...
yakinthos

Sugar έγραψε:
nai....kai episis ksafnika to chart egine egkuro..de paei gia gunner ayto...gia allous paei...

alh8eia ti fili-fidi ayth h Germanou? Den ebale th filenada ths se ayto to chart? :lol: :lol: :lol: :lol:

Δεν είναι έγκυρο... αλλά από την στιγμή που βάζει μέσα Λιδάκη, αρχίζει να βρίσκει το κύρος του... πρέπει να δίνουμε μια ευκαιρία και να μην είμαστε αυστηροί... :lol: :lol: :lol:
yakinthos

GUNNER_10 έγραψε:
MA DEN DIAFWNOUME GIA THN LISTA..APLA THEORO ADIKO KAI GIA VISSI KAI GIA KAITH NA NAI AYTO TO DYETO MESA...

Τι άδικο καλέ μου φίλε; Ένα ντουέτο με τις πρώτες σταρ της εποχής, σε ένα δίσκο που υπερπούλησε κι ένα τραγούδι που έγινε σήμα κατατεθέν, σλόγκαν, μίλησε με χιουμοριστικό τρόπο για την γυναικεία ομοφυλοφιλία... τι άλλο θες; Και να θες να το ξεχάσεις είναι αδύνατο... κι ας έχει ακουστεί λιγότερο(που δεν έχει) ... απλά είναι τα πράγματα. :D
Entek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Entek »

exei kaneis oli ti lista?
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
MEDIA
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MEDIA »

egw to kalytera oi dyo mas pantws pu egine terastia epityxia omologoumenws to perimena se pio psylh thesi :lol:
Elenh otan gelas eisai poly xaritwmenh
WoWoW

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από WoWoW »

Νομίζω ότι συμφωνώ με αυτό που λέει ο Gunner σχετικά με Επιτέλους VS Καλύτερα οι 2 μας! Γιατί να μεν το δεύτερο έκανε σχετικά μεγαλύτερη επιτυχία τότε (λόγω συνεργασίας επί πίστας, βαρυτητα των ονομάτων και και και...) αλλά το δεύτερο συνεχίζει και ακούγεται μέχρι και σήμερα και τόσο η Καίτη όσο και η Νατάσα, το συμπεριλάμβαν πάντα στο πρόγραμμά τους, που όλο και κάτι θα σημαίνει αυτό! :lol: :D :D :D :D

Κατά τ'άλλα θα ήθελα και εγώ ολοκληρωμένη τη λίστα, για να μπορέσω να βγάλω με άνεση το φτυάρι !! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D
GUNNER_10

WoWoW έγραψε:Νομίζω ότι συμφωνώ με αυτό που λέει ο Gunner σχετικά με Επιτέλους VS Καλύτερα οι 2 μας! Γιατί να μεν το δεύτερο έκανε σχετικά μεγαλύτερη επιτυχία τότε (λόγω συνεργασίας επί πίστας, βαρυτητα των ονομάτων και και και...) αλλά το δεύτερο συνεχίζει και ακούγεται μέχρι και σήμερα και τόσο η Καίτη όσο και η Νατάσα, το συμπεριλάμβαν πάντα στο πρόγραμμά τους, που όλο και κάτι θα σημαίνει αυτό! :lol: :D :D :D :D

Κατά τ'άλλα θα ήθελα και εγώ ολοκληρωμένη τη λίστα, για να μπορέσω να βγάλω με άνεση το φτυάρι !! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D
pes ta xrisostome! :lol:
GUNNER_10

yakinthos έγραψε:
GUNNER_10 έγραψε:

Τι άδικο καλέ μου φίλε; Ένα ντουέτο με τις πρώτες σταρ της εποχής, σε ένα δίσκο που υπερπούλησε κι ένα τραγούδι που έγινε σήμα κατατεθέν, σλόγκαν, μίλησε με χιουμοριστικό τρόπο για την γυναικεία ομοφυλοφιλία... τι άλλο θες; Και να θες να το ξεχάσεις είναι αδύνατο... κι ας έχει ακουστεί λιγότερο(που δεν έχει) ... απλά είναι τα πράγματα. :D
sthn antipera oxthi to epitelous ti diaforetiko ekane apo ayta pou les??den apotelese to slogan olws twn gynaikwn ?
kai genika milaw gia diaxronikotita....
isws opws lete to allo na kerdise points logo ths sinergasias.
Entek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Entek »

ti lista tin exoume olokliri telika?
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
WoWoW

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από WoWoW »

GUNNER_10 έγραψε:
WoWoW έγραψε:Νομίζω ότι συμφωνώ με αυτό που λέει ο Gunner σχετικά με Επιτέλους VS Καλύτερα οι 2 μας! Γιατί να μεν το δεύτερο έκανε σχετικά μεγαλύτερη επιτυχία τότε (λόγω συνεργασίας επί πίστας, βαρυτητα των ονομάτων και και και...) αλλά το δεύτερο συνεχίζει και ακούγεται μέχρι και σήμερα και τόσο η Καίτη όσο και η Νατάσα, το συμπεριλάμβαν πάντα στο πρόγραμμά τους, που όλο και κάτι θα σημαίνει αυτό! :lol: :D :D :D :D

pes ta xrisostome! :lol:
Ε τι κάνω??? Κάθομαι????
Τα λέωωωωω!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D
yakinthos

Το ''επιτέλους'' ποιο είναι; Δεν το ξέρω... :(
GUNNER_10

yakinthos έγραψε:Το ''επιτέλους'' ποιο είναι; Δεν το ξέρω... :(
http://www.youtube.com/watch?v=yYZGSueUXuQ

kainourio einai :lol:
yakinthos

GUNNER_10 έγραψε: