kai elega pio xexasacreativeuser έγραψε:ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΜΕ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΧΕΡΙΩΝ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΤΟΝΟ ΣΤΗ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΥΦΟΣ.GUNNER_10 έγραψε:μην το γελας...εχει..creativeuser έγραψε:H ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΑΝΑΝΑΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΠΟΛΛΑ ΝΟΗΜΑΤΑ.GUNNER_10 έγραψε:ε αυτο ελειπε να σου πουν πως προβληματιζονται με τον στοιχο.creativeuser έγραψε:ΣΥΜΦΩΝΩ.ΧΑΖΟΤΡΑΓΟΥΔΟ ΑΛΛΑ ΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΑΖΟΤΡΑΓΟΥΔΟ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΣΠΑΣΩ ΣΤΟ GUNNER(MEDIA έγραψε:mu aresei h trella tus!!!exei fash to tragoudaki tous...... 8)![]()
) NA ΠΩ ΟΤΙ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΩ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΟΥ ΧΟΥΝ ΠΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΚΙ ΕΓΩ.ΟΤΙ ΓΙΑ ΧΑΒΑΛΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ.
1)νανανανανα(σε κοροιδευει καποιος)
2)νανανανανα(το γνωστο να να να,δηλαδη να κοιταξεις κατι και το λες με μεγαλη ταχυτητα)
ε οσο να ναι
Billboard singles chart 12/12
-
creativeuser
ΤΗ ΜΟΥΤΖΑ(ΤΟ ΧΕΣΑΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΝΤΕΛΩΣ).GUNNER_10 έγραψε:kai elega pio xexasacreativeuser έγραψε:ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΜΕ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΧΕΡΙΩΝ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΤΟΝΟ ΣΤΗ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΥΦΟΣ.GUNNER_10 έγραψε:μην το γελας...εχει..creativeuser έγραψε:H ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΑΝΑΝΑΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΠΟΛΛΑ ΝΟΗΜΑΤΑ.GUNNER_10 έγραψε:ε αυτο ελειπε να σου πουν πως προβληματιζονται με τον στοιχο.creativeuser έγραψε:ΣΥΜΦΩΝΩ.ΧΑΖΟΤΡΑΓΟΥΔΟ ΑΛΛΑ ΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΑΖΟΤΡΑΓΟΥΔΟ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΣΠΑΣΩ ΣΤΟ GUNNER(MEDIA έγραψε:mu aresei h trella tus!!!exei fash to tragoudaki tous...... 8)![]()
) NA ΠΩ ΟΤΙ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΩ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΟΥ ΧΟΥΝ ΠΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΚΙ ΕΓΩ.ΟΤΙ ΓΙΑ ΧΑΒΑΛΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ.
2)νανανανανα(το γνωστο να να να,δηλαδη να κοιταξεις κατι και το λες με μεγαλη ταχυτητα)
ε οσο να ναι![]()
![]()
![]()
Δως μου ένα παγάκι
ΠΩ ΠΩ ΚΕΝΤΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕcreativeuser έγραψε:ΤΗ ΜΟΥΤΖΑ(ΤΟ ΧΕΣΑΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΝΤΕΛΩΣ).GUNNER_10 έγραψε:kai elega pio xexasacreativeuser έγραψε:ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΜΕ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΧΕΡΙΩΝ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΤΟΝΟ ΣΤΗ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΥΦΟΣ.GUNNER_10 έγραψε:μην το γελας...εχει..creativeuser έγραψε:H ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΑΝΑΝΑΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΠΟΛΛΑ ΝΟΗΜΑΤΑ.GUNNER_10 έγραψε:ε αυτο ελειπε να σου πουν πως προβληματιζονται με τον στοιχο.creativeuser έγραψε: ΣΥΜΦΩΝΩ.ΧΑΖΟΤΡΑΓΟΥΔΟ ΑΛΛΑ ΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΑΖΟΤΡΑΓΟΥΔΟ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΣΠΑΣΩ ΣΤΟ GUNNER(![]()
ε οσο να ναι![]()
![]()
![]()
![]()