το clip απαράδεκτο
ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2010!
Re: ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2010!
κοίτα πόσα views έχει
το clip απαράδεκτο
το clip απαράδεκτο
Nothing lasts forever but the earth and sky
-
supernatural22
Σωστό είναι της Αρλέτας...Λέει και πάλι χαίρετε (και πάλι "γεια σας" δηλαδή)..όχι "Και πάλι (αυτή) χαίρεται"tgoj18 έγραψε:Και της Αρλετας ο δισκος λεγεται "Και παλι χαιρετε"MusicLover έγραψε: TΡΑΓΙΚΟ ΣΕ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΔΙΣΚΟΥ ΤΕΤΟΙΟ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΟ ΛΑΘΟΣ...ΕΛΕΟΣ!
-
minerboh
Αλιμονο αν κανανε ορθογραφικο λαθος και σε δισκο της Αρλετας!supernatural22 έγραψε:Σωστό είναι της Αρλέτας...Λέει και πάλι χαίρετε (και πάλι "γεια σας" δηλαδή)..όχι "Και πάλι (αυτή) χαίρεται"tgoj18 έγραψε:Και της Αρλετας ο δισκος λεγεται "Και παλι χαιρετε"MusicLover έγραψε: TΡΑΓΙΚΟ ΣΕ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΔΙΣΚΟΥ ΤΕΤΟΙΟ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΟ ΛΑΘΟΣ...ΕΛΕΟΣ!
Μ'αυτην την εκδοχη ειναι σωστο, ναιsupernatural22 έγραψε:Σωστό είναι της Αρλέτας...Λέει και πάλι χαίρετε (και πάλι "γεια σας" δηλαδή)..όχι "Και πάλι (αυτή) χαίρεται"tgoj18 έγραψε:Και της Αρλετας ο δισκος λεγεται "Και παλι χαιρετε"MusicLover έγραψε: TΡΑΓΙΚΟ ΣΕ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΔΙΣΚΟΥ ΤΕΤΟΙΟ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΟ ΛΑΘΟΣ...ΕΛΕΟΣ!
tgoj18 έγραψε:Μ'αυτην την εκδοχη ειναι σωστο, ναιsupernatural22 έγραψε:Σωστό είναι της Αρλέτας...Λέει και πάλι χαίρετε (και πάλι "γεια σας" δηλαδή)..όχι "Και πάλι (αυτή) χαίρεται"tgoj18 έγραψε:Και της Αρλετας ο δισκος λεγεται "Και παλι χαιρετε"MusicLover έγραψε: TΡΑΓΙΚΟ ΣΕ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΔΙΣΚΟΥ ΤΕΤΟΙΟ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΟ ΛΑΘΟΣ...ΕΛΕΟΣ!
Oxi, m'aftin tin ekdoxi... Afti einai H ekdoxi...
Oso gia ton Pazi, aporw kan poios asxoleitai pleon...
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
Χθες επικοινωνησα με τον τραγουδιστη ΧΡΗΣΤΟ απο το γκρουπ ΜΕΛΙΣΣΕΣ στο FACEBOOK και μου ειπε πως το 1ο τους αλμπουμ ερχεται τον Απριλιο + plus το eurosong
i live for the A-P-P-L-A-U-S-E
Ένα από τα νέα τους τραγούδια λέγεται "Μυστικό"zaxos έγραψε:Χθες επικοινωνησα με τον τραγουδιστη ΧΡΗΣΤΟ απο το γκρουπ ΜΕΛΙΣΣΕΣ στο FACEBOOK και μου ειπε πως το 1ο τους αλμπουμ ερχεται τον Απριλιο + plus το eurosong
anipomono na exw se cd to Krifa!zaxos έγραψε:Χθες επικοινωνησα με τον τραγουδιστη ΧΡΗΣΤΟ απο το γκρουπ ΜΕΛΙΣΣΕΣ στο FACEBOOK και μου ειπε πως το 1ο τους αλμπουμ ερχεται τον Απριλιο + plus το eurosong
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
ennoeitai pws tha to agorasw
το εξωφυλλο ουτε για 90'sthrilos έγραψε:
heaven παιδί μου, τι περιμένεις....
πρόχειρο artwork
πρόχειρο artwork
Nothing lasts forever but the earth and sky
-
supernatural22
Μ'αρέσει το artwork...επίσης το πιο άρτιο από όλα τα best of...4 νέα τραγούδια+1 περσινό που δεν κυκλοφόρησε+νέα version του "Άμα δεις τα παιδιά".Και καλή τιμή 12€.
ADAM2 έγραψε:heaven παιδί μου, τι περιμένεις....
πρόχειρο artwork
San na leei "sas parakalw kale mou kyrie, parte ena cd-aki..."...
poy ton thymhthikane toyton

Iasonas έγραψε:poy ton thymhthikane toyton![]()
![]()
Poios allos exei meinei stin heaven kale??
-
supernatural22
Το international album του Μιχάλη θα κυκλοφορήσει 2 Μαίου 2010 σύμφωνα με τη Universal Germany...Θα περιμένουμε!!!!!!!!
to single kikloforise? pws ta pige? video clip ebgalan gia to more than beautiful?
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
-
supernatural22
Όχι,δεν κυκλοφόρησε τίποτα ακόμα προς το παρόν,ούτε cd-single,ούτε videoclip!Δυστυχώς!Περιμένουμε με αγωνία!!!!!!!!!!!!!!Entek έγραψε:to single kikloforise? pws ta pige? video clip ebgalan gia to more than beautiful?
Ton Fevrouario tha kykloforisi 2Track Single stin Germania 
Krouela agapes mou, Krouela