ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2010!

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
minerboh

Re: ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2010!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από minerboh »

Ποτε θα βγει ομως η αν θα βγει!
MEDIA
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MEDIA »

h tamta milaei sto periodiko glam tu eleutherou typou...to neo ths cd leei tha legete ''tharros h alhtheia'' kai vgainei arxes martiou apo th minos!einai poly enthousiasmenh apo to apotelesma kathws opws leei sto periodiko ''Όλα τα κομμάτια έχουν τη προοπτική να γίνουν hit single''...
Elenh otan gelas eisai poly xaritwmenh
supernatural22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από supernatural22 »

MEDIA έγραψε:h tamta milaei sto periodiko glam tu eleutherou typou...to neo ths cd leei tha legete ''tharros h alhtheia'' kai vgainei arxes martiou apo th minos!einai poly enthousiasmenh apo to apotelesma kathws opws leei sto periodiko ''Όλα τα κομμάτια έχουν τη προοπτική να γίνουν hit single''...
makari,2 xronia to hxografouse...
tgoj18

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από tgoj18 »

MEDIA έγραψε:h tamta milaei sto periodiko glam tu eleutherou typou...to neo ths cd leei tha legete ''tharros h alhtheia'' kai vgainei arxes martiou apo th minos!einai poly enthousiasmenh apo to apotelesma kathws opws leei sto periodiko ''Όλα τα κομμάτια έχουν τη προοπτική να γίνουν hit single''...
ante na doume!
Chronisgreek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chronisgreek »

«Όλα Δικά Μας και Όλα Ξένα», τιτλοφορείται η νέα δισκογραφική δουλειά του Μανώλη Λιδάκη που κυκλοφορεί σήμερα από τη Legend. Όπως έχουμε ξαναγράψει τη μουσική στο νέο album του σπουδαίου λαϊκού τραγουδιστή υπογράφει εξ’ ολοκλήρου ο Χρήστος Νικολόπουλος ενώ οι στίχοι ανήκουν κατά βάση στη ταλαντούχα στιχουργό Βίκυ Γεροθόδωρου. Εκτός από τα νέα τραγούδια θα υπάρχουν και κάποιες επανεκτελέσεις στις οποίες ο Λιδάκης δίνει νέα πνοή. Ανάμεσα σ΄ αυτές και το πολύ αγαπημένο «Έτσι σ΄αγάπησα» που γνωρίσαμε μέσα από την ιδιαίτερη φωνή του Διονύση Θεοδόση. Στο album συμμετέχει ο Πασχάλης Τερζής, ο οποίος μαζί με τον Λιδάκη ερμηνεύουν το ομότιτλο ντουέτο ενώ φωνητικά σε αρκετά τραγούδια κάνει η Γλυκερία. Μια σπουδαία συνεργασία που αναμένουμε με ξεχωριστό ενδιαφέρον!

musiccorner
koutalideos19

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από koutalideos19 »

NEO PROMO APO IWANNA KOUTALIDOU....NEO CD SINGLE ERXETE APO TO NUXTA LIVE ME TITLO ''MES STO SWMA MOU''......

TWRA POU GYRISES EINAI ARGA:

http://www.youtube.com/watch?v=53N0_9PBWFo
Chronisgreek

Βασίλης Καρράς, ΑΧ, ΜΟΝΑΞΙΑ ΜΟΥ
Εικόνα
Κυκλοφορεί την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου

Ενα χρόνο μετά την κυκλοφορία του cd «ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ», με το οποίο ο Βασίλης Καρράς κατήργησε με τον τρόπο του τα όρια ανάμεσα στα είδη του τραγουδιού, ο σπουδαίος λαϊκός τραγουδιστής επιστρέφει στα γνώριμα λαϊκά μονοπάτια.

Ωριμος, κατασταλαγμένος, γνήσια λαϊκός και απόλυτα εκφραστικός, ετοίμασε έντεκα τραγούδια που θα τραγουδάμε για χρόνια όπως συμβαίνει με όλο το ρεπερτόριό του.

Ηδη έχουν ξεχωρίσει ραδιοφωνικά τα τραγούδια «Σιγά το πράγμα» (Χρήστος Δάντης- Νίκος Σαρρής) και «Αχ μοναξιά μου» (Βασίλης Γαβριηλίδης- Βασίλης Καρράς)

1 ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ
2 ΣΤΗ ΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΑ ΤΗΣ ΒΡΟΧΗΣ
3 ΣΙΓΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ
4 ΜΙΑ ΜΥΤΙΑ Ο2
5 ΧΑΔΙ ΑΠΟ ΜΑΧΑΙΡΙ
6 ΦΩΛΙΤΣΑ
7 ΑΧ, ΜΟΝΑΞΙΑ ΜΟΥ
8 ΕΓΩ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΟΥ
9 ΠΑΡΕ ΜΕ
10 ΣΤΑΓΔΗΝ ΒΡΑΔΕΩΣ
11 ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ ΥΜΝΟΣ

Εταιρεία: 7 ΕΠΤΑ
Συνθέτης: ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΑΡΑΜΟΥΣΚΑΣ, ΤΑΚΗΣ ΜΠΟΥΓΑΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΑΝΤΗΣ, ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΠΑΥΛΟΥ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΡΑΣ, ΗΛΙΑΣ ΚΑΜΠΑΝΑΚΗΣ, ΟΡΦΕΑΣ ΠΕΡΙΔΗΣ
Στιχουργός: ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΑΡΓΩΜΕΝΟΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΜΙΤΣΗΣ, ΝΙΚΟΣ ΣΑΡΡΗΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΛΛΙΑΣ, ΘΑΝΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΡΑΣ, ΟΡΦΕΑΣ ΠΕΡΙΔΗΣ

apo musical.gr
minerboh

Chronisgreek έγραψε:Βασίλης Καρράς, ΑΧ, ΜΟΝΑΞΙΑ ΜΟΥ
Εικόνα
Κυκλοφορεί την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου

Ενα χρόνο μετά την κυκλοφορία του cd «ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ», με το οποίο ο Βασίλης Καρράς κατήργησε με τον τρόπο του τα όρια ανάμεσα στα είδη του τραγουδιού, ο σπουδαίος λαϊκός τραγουδιστής επιστρέφει στα γνώριμα λαϊκά μονοπάτια.

Ωριμος, κατασταλαγμένος, γνήσια λαϊκός και απόλυτα εκφραστικός, ετοίμασε έντεκα τραγούδια που θα τραγουδάμε για χρόνια όπως συμβαίνει με όλο το ρεπερτόριό του.

Ηδη έχουν ξεχωρίσει ραδιοφωνικά τα τραγούδια «Σιγά το πράγμα» (Χρήστος Δάντης- Νίκος Σαρρής) και «Αχ μοναξιά μου» (Βασίλης Γαβριηλίδης- Βασίλης Καρράς)

1 ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ
2 ΣΤΗ ΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΑ ΤΗΣ ΒΡΟΧΗΣ
3 ΣΙΓΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ
4 ΜΙΑ ΜΥΤΙΑ Ο2
5 ΧΑΔΙ ΑΠΟ ΜΑΧΑΙΡΙ
6 ΦΩΛΙΤΣΑ
7 ΑΧ, ΜΟΝΑΞΙΑ ΜΟΥ
8 ΕΓΩ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΟΥ
9 ΠΑΡΕ ΜΕ
10 ΣΤΑΓΔΗΝ ΒΡΑΔΕΩΣ
11 ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ ΥΜΝΟΣ

Εταιρεία: 7 ΕΠΤΑ
Συνθέτης: ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΑΡΑΜΟΥΣΚΑΣ, ΤΑΚΗΣ ΜΠΟΥΓΑΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΑΝΤΗΣ, ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΠΑΥΛΟΥ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΡΑΣ, ΗΛΙΑΣ ΚΑΜΠΑΝΑΚΗΣ, ΟΡΦΕΑΣ ΠΕΡΙΔΗΣ
Στιχουργός: ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΑΡΓΩΜΕΝΟΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΜΙΤΣΗΣ, ΝΙΚΟΣ ΣΑΡΡΗΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΛΛΙΑΣ, ΘΑΝΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΡΑΣ, ΟΡΦΕΑΣ ΠΕΡΙΔΗΣ

apo musical.gr
Κομματι νο4.... μια μυτια???!
Chronisgreek

οξυγονο?
afn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από afn »

Xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxa........ Na sou kai oikologos o Karras!!! :belly-dance:
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
minerboh

afn έγραψε:Xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxa........ Na sou kai oikologos o Karras!!! :belly-dance:
Oικολογος η φτιαγμενος?
supernatural22

Το νέο cd του Σάκη θα έχει τίτλο "48 ώρες" και θα περιέχει 10 τραγούδια (μαζί με το "Σπάσε το χρόνο").Θα βγει γύρω στο Μάιο,ενώ οι νικητές του διαγωνισμού της Trident θα το αποκτήσουν τον Απρίλιο.Μου το είπε μια κοπέλα της Trident που ήταν σε supermarket,πριν λίγο.
Entek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Entek »

poso la8os titlos! siga min to legan kai "Stavro" to cd!
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
Chronisgreek

Entek έγραψε:poso la8os titlos! siga min to legan kai "Stavro" to cd!
kanei sampotaz stis 48 wres???
supernatural22

Entek έγραψε:poso la8os titlos! siga min to legan kai "Stavro" to cd!
Στη διαφήμιση λέει "Πέρασε 48 ώρες με το Σάκη Ρουβά",οπότε ίσως μάλλον γι'αυτό δώσουν τέτοιο τίτλο στο cd

Επίσης αρχές Μαρτίου θα βγάλει νέο cd ο Διονύσης Μακρής,το πρώτο κομμάτι είναι το "όγδοη νύχτα"...το άκουσα πριν λίγο,είναι μια λαϊκή μπαλάντα.Μια φίλη μου είπε ότι το "Χιλιόμετρα Μακριά" δεν θα είναι στο cd,ούτε και τα άλλα 2 προηγούμενα.
Entek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Entek »

to efage o Kaisaras!
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
Viewmaster

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Viewmaster »

Δε μου πολυγεμίζει το μάτι το κλιπ από τα πλάνα που είδα!Θα έχω όμως ολοκληρωμένη άποψη μόλις το δω ολόκληρο!
MARO LYTRA-ELEVATOR LOVE
supernatural22

Τέλεια νέα!Από το επίσημο fanclub του Μιχάλη ακούγεται πως το Κολάζ θα επανακυκλοφορήσει με 1 νέο τραγούδι σε μουσική του Μιχάλη και προφανώς κάποιο bonus dvd (μάλλον με τη συναυλία από τη Γιορτή των Αγγέλων).Το περιμένω με αγωνία!!!!!!!
Κλειδωμένο