sto lavraki .Krouela έγραψε:to lavrio pou pefti ?
Νότης Σφακιανάκης
Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD
Sto Lavrio .Krouela έγραψε:kai to lavraki ?
PS epiasa lavraki pou leme
akoma den katalava pou ine ala telos panton 

Krouela agapes mou, Krouela
Attikh vrisketai .To Sounio to ksereis ?Krouela έγραψε:akoma den katalava pou ine ala telos panton
Konta loipon !Krouela έγραψε:nai
ante na se filiso tora mats mouts
merci xryso mou
merci xryso mou

Krouela agapes mou, Krouela
euxaristw den thelw .Krouela έγραψε:ante na se filiso tora mats mouts
merci xryso mou

parakalw den kanei tipota .

Παρακαλώ όσο είναι δυνατόν να μείνετε on topic.
Light a fire, drop a bomb
- Dimitris96
Oi 2 ypolipoi diskoi apo to matomeno dakry tou noti, tha kykloforisoune telh apriliou (erwtikon) kai arxes noembriou (xorevtikon)
to eipe o notis sto kosmoradio 95,1 tin devtera...
Notis Sfakianakis
Περιμενουμε!Dimitris96 έγραψε:Oi 2 ypolipoi diskoi apo to matomeno dakry tou noti, tha kykloforisoune telh apriliou (erwtikon) kai arxes noembriou (xorevtikon)
mia xara 

- Dimitris96
Notis Sfakianakis
Τελικά το "Ερωτικόν" θα βγει τον Απρίλιο?Δηλαδή σε ένα μήνα?Μεγάλο χρονικό διάστημα από το Ερωτικόν μέχρι το Χορευτικόν
- billakos24
''OXI ΣTA NEA METΡA!!!!!''Dimitris96 έγραψε:http://www.youtube.com/watch?v=D0fbhlpD70I
to neo video clip "DEN YPOXWRW"
apla mapa...
''ΝΑΙ ΣΤΑ DVD!!!!!''

ΩΡΑΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΑΝΤΩΣ.

All of our endings can be found in our beginnings...
Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ?
Την προηγούμενη εβδομάδα ο άρχοντας της πίστας Νότης βρέθηκε στην πόλη του Βορρά για επαγγελματικούς λόγους. Είχε συνάντηση με επιχειρηματία νυχτερινού κέντρου της πόλης, όπου συζήτησαν για ενδεχόμενες εμφανίσεις του προς τα τέλη Μαΐου στο νυχτερινό κέντρο “Όραμα”, στην περιοχή αεροδρομίου.
Ευελπιστούμε τα σχέδια αυτά να καρποφορήσουν μια και το κοινό της Βόρειας Ελλάδας αγαπά τον καλλιτέχνη Νότη, και τον τιμά κάθε φορά που μας έρχεται.
Ως τότε όμως συνεχίζει ακάθεκτα τις εμφανίσεις του στην Αθήνα, σε ένα κέντρο πραγματικό στολίδι, το οποίο μεταμόρφωσε ο επιχειρηματίας Κ. Ματσίκας, το νυχτερινό κέντρο “Ωδείον”.
Η είσοδος του μαγαζιού μοιάζει μ΄ αυτές των πολυτελών 10 αστέρων ξενοδοχείων, όπως και όλοι οι χώροι, και τα καμαρίνια, όπου οι καλλιτέχνες απολαμβάνουν στα διαλείμματα τους μια άνετη ξεκούραση.
Το σαλόνι δε του κέντρου είναι χτισμένο αμφιθεατρικά, έτσι ώστε απ΄ όπου κι αν κάθονται οι θαμώνες, να έχουν πολύ καλή οπτική και ακουστική επαφή με την πίστα.
Οι Αθηναίοι λάτρες της Ελληνικής διασκέδασης, έχουν καιρό να δουν, και να απολαύσουν τέτοια πολυτέλεια, όπως αυτή του “Ωδείον” του άρχοντα Νότης Σφακιανάκη ο οποίος είναι γνωστό πως θέλει να εμφανίζεται σε πολύ προσεγμένους χώρους.
Ευχόμαστε πάντα τέτοια !!!!!!
Ένα πραγματικό στολίδι, το νυχτερινό κέντρο “Ωδείον”.
http://www.elliniko-fenomeno.gr/?p=6421#more-6421
Την προηγούμενη εβδομάδα ο άρχοντας της πίστας Νότης βρέθηκε στην πόλη του Βορρά για επαγγελματικούς λόγους. Είχε συνάντηση με επιχειρηματία νυχτερινού κέντρου της πόλης, όπου συζήτησαν για ενδεχόμενες εμφανίσεις του προς τα τέλη Μαΐου στο νυχτερινό κέντρο “Όραμα”, στην περιοχή αεροδρομίου.
Ευελπιστούμε τα σχέδια αυτά να καρποφορήσουν μια και το κοινό της Βόρειας Ελλάδας αγαπά τον καλλιτέχνη Νότη, και τον τιμά κάθε φορά που μας έρχεται.
Ως τότε όμως συνεχίζει ακάθεκτα τις εμφανίσεις του στην Αθήνα, σε ένα κέντρο πραγματικό στολίδι, το οποίο μεταμόρφωσε ο επιχειρηματίας Κ. Ματσίκας, το νυχτερινό κέντρο “Ωδείον”.
Η είσοδος του μαγαζιού μοιάζει μ΄ αυτές των πολυτελών 10 αστέρων ξενοδοχείων, όπως και όλοι οι χώροι, και τα καμαρίνια, όπου οι καλλιτέχνες απολαμβάνουν στα διαλείμματα τους μια άνετη ξεκούραση.
Το σαλόνι δε του κέντρου είναι χτισμένο αμφιθεατρικά, έτσι ώστε απ΄ όπου κι αν κάθονται οι θαμώνες, να έχουν πολύ καλή οπτική και ακουστική επαφή με την πίστα.
Οι Αθηναίοι λάτρες της Ελληνικής διασκέδασης, έχουν καιρό να δουν, και να απολαύσουν τέτοια πολυτέλεια, όπως αυτή του “Ωδείον” του άρχοντα Νότης Σφακιανάκη ο οποίος είναι γνωστό πως θέλει να εμφανίζεται σε πολύ προσεγμένους χώρους.
Ευχόμαστε πάντα τέτοια !!!!!!
Ένα πραγματικό στολίδι, το νυχτερινό κέντρο “Ωδείον”.
http://www.elliniko-fenomeno.gr/?p=6421#more-6421
καταλαβαινεις τωρα γιατι τον κραζω πολλες φορες..Dimitris96 έγραψε:http://www.youtube.com/watch?v=D0fbhlpD70I
apla mapa...

ενα πολυ ομορφο κομματι(το καλυτερο του δισκου)του εκανε ενα κλιπ...οτι να ναι..
- Dimitris96
ontws file poly nevriasa...GUNNER_10 έγραψε:καταλαβαινεις τωρα γιατι τον κραζω πολλες φορες..Dimitris96 έγραψε:http://www.youtube.com/watch?v=D0fbhlpD70I
apla mapa...![]()
ενα πολυ ομορφο κομματι(το καλυτερο του δισκου)του εκανε ενα κλιπ...οτι να ναι..
an einai dynaton pia.. palia edeine shmasia kai sta clip kai htan malista ta pio polla mia xara alla tora

Notis Sfakianakis
- Dimitris96
Dyo kainourgia eipe tin paraskevh o notis sto wdeion!
ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ ΚΑΛΑ
Αν μπορούσα να γυρίσω τη ζωή μου πάλι πίσω, λάθη δεν θα έκανα άλλο πια...
Τίποτα δεν θα ξεχνούσα, ούτε θα σε συγχωρούσα και ποτέ δεν κλαιγα ξανά...
Για σένα που αγαπούσα αληθινά και μ΄έκανες να φύγω μακριά
Άκουσέ με καλά προτιμώ να πεθαίνω μακριά σου παρά να έχω αγκαλιά το κορμί χωρίς την καρδιά σου....
Άκουσέ με καλά, όπου να ναι θα δεις ξημερώνει, λίγα μόνο λεπτά και μετά θ' απομείνουμε μόνοι...
Έχω βαρεθεί να κάνω πάντα κάτι παραπάνω και να μη θυμάμαι (άλλο) πια...
Νόμιζα πως μ΄αγαπούσες και έκανα ό,τι ζητούσες έπεφτα και μέσα στη φωτιά
Για σένα που αγαπούσα αληθινά μα μ' έκανες και φύγαμε μακριά....
____________________________________________________________________________________
Ο ΑΛΛΟΣ ΜΟΥ ΕΑΥΤΟΣ
Ζωή δεν ζω ούτε που ξέρω μόνο υποφέρω και επιζώ
Να σε ζητώ (ή μισώ), δεν σταματάω και σε ρωτάω, ζωή δεν ζω
Ο άλλος μου εαυτός, αυτός μονάχα αυτός με τυραννάει,
Ο άλλος μου ευατός (2) σαν ύπουλος εχθρός με πολεμάει
Δεν είμαι εγώ, είμαι ένας άλλος ψεύτης μεγάλος
εδώ καιρό, δεν είμαι εγώ δεν αναπνέω
ό,τι και αν λέω δεν είμαι εγώ (2)
stixoi kai mousiki den kserw akoma, alla nomizw ena apo ta dyo einai vassilis dhmas
pantws kai apo mousiki einai para poly kala
to akouse me kala einai san 6araki kai to o allos mou eaytos einai rythmiko tragoudi...

ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ ΚΑΛΑ
Αν μπορούσα να γυρίσω τη ζωή μου πάλι πίσω, λάθη δεν θα έκανα άλλο πια...
Τίποτα δεν θα ξεχνούσα, ούτε θα σε συγχωρούσα και ποτέ δεν κλαιγα ξανά...
Για σένα που αγαπούσα αληθινά και μ΄έκανες να φύγω μακριά
Άκουσέ με καλά προτιμώ να πεθαίνω μακριά σου παρά να έχω αγκαλιά το κορμί χωρίς την καρδιά σου....
Άκουσέ με καλά, όπου να ναι θα δεις ξημερώνει, λίγα μόνο λεπτά και μετά θ' απομείνουμε μόνοι...
Έχω βαρεθεί να κάνω πάντα κάτι παραπάνω και να μη θυμάμαι (άλλο) πια...
Νόμιζα πως μ΄αγαπούσες και έκανα ό,τι ζητούσες έπεφτα και μέσα στη φωτιά
Για σένα που αγαπούσα αληθινά μα μ' έκανες και φύγαμε μακριά....
____________________________________________________________________________________
Ο ΑΛΛΟΣ ΜΟΥ ΕΑΥΤΟΣ
Ζωή δεν ζω ούτε που ξέρω μόνο υποφέρω και επιζώ
Να σε ζητώ (ή μισώ), δεν σταματάω και σε ρωτάω, ζωή δεν ζω
Δεν είμαι εγώ, είμαι ένας άλλος ψεύτης μεγάλος
εδώ καιρό, δεν είμαι εγώ δεν αναπνέω
ό,τι και αν λέω δεν είμαι εγώ (2)
stixoi kai mousiki den kserw akoma, alla nomizw ena apo ta dyo einai vassilis dhmas

pantws kai apo mousiki einai para poly kala
to akouse me kala einai san 6araki kai to o allos mou eaytos einai rythmiko tragoudi...

Notis Sfakianakis