Άννα - Νατάσα - Καίτη - Δέσποινα - Πέγκυ - Έλλη, Φοίβος, κλπ.

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Entek

Re: "ΔΕΝ ΤΗ ΠΑΛΕΥΩ":Έλλη Κοκκίνου ft. Bασίλης Καρράς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Entek »

GUNNER_10 έγραψε:
Entek έγραψε:
sakis88888 έγραψε:Ena exw na pw: geia, olo leipeis,thelw na se dw, ola odigoun se sena,ela,lathos anthrwpos,xristougenna,anaveis fwties

kommatia pou akougontai ews kai simera...kai 2 typoi me apanota minimata prospathoun na peisoun oti to kokkino einai kalytero cd katafeygontas se trela epixeirimata typoy "i vandi itan idi onoma"...pou kollaei auto otan sygkrineis tin aksia 2 cd?

tespa...epeidi i sizitisi einai san na kaneis anaskafi...den tha pw tpt allo opoia palavomara kai an akoysw parakatw! :cool:

Ο ένας από τους 2 τύπους τουλάχιστον θα επιμείνει στην άποψη του! Πάρε το σαν προσωπική άποψη! Το ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ δεν έχει κάνενα λάθος ενώ στο ΓΕΙΑ έχει κομμάτια τα οποία τα βαριέσε και τα οποία δεν έχουν ακουστεί ποτέ και πουθενά! 3-4 είναι αλλά υπάρχουν!

Ps: To 10 Μέρες-10 Νύχτες απ' οπου ως που είναι γνωστό; Και Το Μαγαζάκι Της Καρδιάς Σου επίσης γιατί θεωρείτε γνωστό; (το ίδιο και το Μαραμένο, το Κάποιες Φορές, -αυτά και εγώ που έχω το cd και το άκουσα 1000 φορές δεν τα θυμάμαι) και δυστυχώς και ένα από τα καλύτερα του δίσκου, το Κομμάτια. Αυτά τα τραγούδια δεν τα γνωρίζει ο απλός κόσμος (και δεν μιλώ για τους φαν). Ενώ τα τραγούδια του ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ τα γνωρίζουν όλοι-όλα!
me thn idia logiki to kokkino einai kalytero album apo thn kraygh..sthn kraygh den xerame kai ta 22 kommatia(posa eixe tespa)xerane ta 17...
re entek h axia enos diskou krinetai kai apo thn diaxronikotita tou..

episis to htan hdh onoma den stekei..apla allo 2001 kai allo 2,5 xronia meta..eixan arxisei na peftoun oi pwlhseis aisthita..
alla px h vandi me tis profities poulise 100.000+ kai htan to deytero album me foivo..sto prwto 70.000 ara den stekei ayto pou les...
apla h vandi ekane pio megalo gkel sto peak ths apo oti h kokkinou...aplo..
Μια χαρά στέκει! Η Κοκκινου στο πρώτο έκανε 80.000 η Βανδή 70.000.
Επίσης δεν θεωρείς ότι ακούγονται και σήμερα τα Μασάη, Δεν Γίνετε κλπ?
Και φυσικά παίζει ρόλο από που έρχεται και πόσο γνωστός είναι ένας καλλιτέχνης, το following που απέκτησε τα περασμένα χρόνια και περιμένει πως και πως να βγεί ο δίσκος του για να τα αγοράσει, τα "κονέ" και η ζήτηση που έχει από τα ραδιόφωνα, από ένα τραγουδιστή ο οποίος δεν έχει τίποτα από αυτά. Για παράδειγμα: Η ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ (2004) έγινε Πλατινένια μέσα σε μια μέρα, ενώ το ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ έγινε Χρυσό μετά από δύο-τρείς εβδομάδες. Κι όμως πούλησαν το ίδιο! Η διαφορά, Η ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ ήταν το follow-up του ΓΕΙΑ, ενώ το ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ήταν το follow up του ΠΑΩ-ΠΑΩ(????)
Αρα δεν στεκει αυτό που λες εσύ! Η ίδια η Κοκκίνου έκανε Χρυσό το SEX σε μια μέρα σαν follow-up του ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ενώ (κι εδώ δεν νομίζω να διαφωνεί κανείς) το SEX ήταν κάτω του μετρίου και καμία σύγκριση με το ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ!

Τέλος για να μην γίνει παρεξήγηση, λέμε για ποσότητα σουξέ και επιτυχιών! Δηλαδή το 100% του ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ έγινε επιτυχία, το 90% του ΓΕΙΑ και της ΚΡΑΥΓΗΣ (μιας και το ανέφερες) έγιναν επιτυχία. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι καλύτερο το ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ "ποιοτικά", αλλα ΝΑΙ, από άποψη ποσότητας επιτυχίας είναι λίγο καλύτερο και από τα 2 άλλα άλμπουμς γιατί απλούστατα ακουστηκαν και έγιναν γνωστά όλα του τα τραγούδια! Το ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ πως να το κάνουμε, είναι πιο σουξεδιάρικο από το ΓΕΙΑ και το ΚΡΑΥΓΗ. Για Άννα ας πούμε το ΤΡΑΥΜΑ είναι πιο σουξεδιάρικο από το ΚΡΑΥΓΗ, έχει πιο πολλά λαϊκά σουξέ και επίσης ακούστηκαν και τα 15 τραγούδια του, είχε δηλαδή 100% ραδιοφωνικής επιτυχίας. Αν είναι να κάνεις σύγκριση, το ΤΡΑΥΜΑ και η ΚΡΑΥΓΗ από απόψη ραδιοφωνικής επιτυχίας για την Άννα είναι ότι το ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ και το ΓΕΙΑ αντίστυχα για τις τραγουδίστριες του Φοίβου!
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
chris3m

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από chris3m »

Entek έγραψε: Ο ένας από τους 2 τύπους τουλάχιστον θα επιμείνει στην άποψη του! Πάρε το σαν προσωπική άποψη! Το ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ δεν έχει κάνενα λάθος ενώ στο ΓΕΙΑ έχει κομμάτια τα οποία τα βαριέσε και τα οποία δεν έχουν ακουστεί ποτέ και πουθενά! 3-4 είναι αλλά υπάρχουν!

Ps: To 10 Μέρες-10 Νύχτες απ' οπου ως που είναι γνωστό; Και Το Μαγαζάκι Της Καρδιάς Σου επίσης γιατί θεωρείτε γνωστό; (το ίδιο και το Μαραμένο, το Κάποιες Φορές, -αυτά και εγώ που έχω το cd και το άκουσα 1000 φορές δεν τα θυμάμαι) και δυστυχώς και ένα από τα καλύτερα του δίσκου, το Κομμάτια. Αυτά τα τραγούδια δεν τα γνωρίζει ο απλός κόσμος (και δεν μιλώ για τους φαν). Ενώ τα τραγούδια του ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ τα γνωρίζουν όλοι-όλα!
Τελικά ΕΝΤΕΚ νομίζω μόνο εσύ θα πρέπει να κατάλαβες τι εννοώ! και χωρίς να θέλω να απαξιώσω κανέναν θα πω (προσωπικά) πως έχεις από τις λίγες αντικειμένικές απόψεις εδώ μέσα.
Συμφωνώ κι εγώ με τα τραγούδια που προανέφερες για την Δέσποινα και να συμπληρώσω τα "Παίξε μαζί μου" , "Χρόνε" ποιός τα θυμάται ή ήταν mega hits ποτέ???
Όσο για τος "Ευαισθησίες" δεν θα μπω στην διαδικασία καν, γιατί θα ξανα-βρεθούμε σε αντιπαράθεση με τον φίλο μου gunner (όπως και τότε με την αναφορά στην καριέρα της katy από τον axizo-polla)

Θα πω μόνο το εξής σε όλους Γαρμπικούς και Βανδικούς, σε ποιά τραγουδίστρια 3-4-5η όπως ήταν η Κοκκίνου πριν το ΚΟΚΚΙΝΟ έδωσε ως πρώτο album τέτοια τραγούδια? Σε καμία γιατί πολύ απλά και η Καίτη αλλά και η Δέσποινα πριν τον Φοίβο ήταν "πολλά υποσχόμενες" ανερχόμενες όχι ...δεύτερες...
Έδωσε ο Φοίβος το ΓΕΙΑ στην Δέσποινα από την αρχή ή τις ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ στην Καίτη, πόσα τραγούδια έμειναν -πλεόν- από τις 10 ΕΝΤΟΛΕΣ ??? πόσα από το "ΑΤΟΦΙΟ ΧΡΥΣΑΦΙ" ??? (προσπερνάω τον Παράδεισο) συγκρίνονται με το ΚΟΚΚΙΝΟ ???

Από το ΚΟΚΚΙΝΟ ήταν όλλα 1+1 και κατ εμέ τα 2 super Χαρταετός και Φιλα με δεν έγιναν και mega hits!!!!
μην πιάσουμε τις συγκρίσεις ποιό ήταν καλύτερο τσιφτετέλι "Ανάβεις Φωτιές" ή "Έρωτα μου" καλύτερο ποπ "Μωρό μου sorry" ή "Άλλο εσύ κι άλλο εγώ" γιατί θα αδικήσουμε!!!!!!!!

Συμφωνώ στο 100% πως αν τραγουδούσαν το ΚΟΚΚΙΝΟ η Δέσποινα Βανδή ή ακόμη περισσότερο η Καίτη Γαρμπή ο δίσκος θα πουλούσε τα διπλάσια (λόγω πορείας τους...) ίσως και να είχε περισσότερη ακόμη αποδοχή και διαχρονικότητα (λόγω fans..)
crazy_boy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από crazy_boy »

ELEOS RE PAIDIA..TI EINAI AYTA POU DIAVAZW.....

TO ALBUM EXEI TRAGOUDI MESA POU KATAFERE NA MPEI STO BILLBOARD,NA AKOUSTEI PAGKOSMIA NA,NA KERDISEI EMTRITA BRABEIA.NA AKOUSTEI STO TELIKO TOU EURO KAI STIS MEGALYETRES EPEIDIKSEIS MODAS ....KAI KATHESTE SYZYTATE AKOMI AN HTAN ALBUM EPOXHS H OXI KAI AN EINAI KALYTERO APO TO KOKKINO....MHN TRELATHOUME KIOLLAS....KAI TA 2-3 TRAGOUDIA POU DNE AKOUSTIKAN,,HTAN EPEIDI PERASAN KAI 2-3 XRONIA KAI EPREPE AN BGALEI KAINOURGIO ALBUM PIA....EDW EGINAN KARA BAM EPITYXIES APO TO ALBUM TRAGOUDIA POU DNE EXOUN KAN VIDEOCLIP..MHN LEME KAI OTI THELOUME PIA....

OK LOGIKO O KATHENAS NA EXEIS THS LATREIES TOU PRWS KAPOIA TRAGOUDIA ALBUM KALLYTEXNBES OPTIDHPOTE....ALLA DEN MPOREI O KATHENAS NA LEEI OTI TOU KATEBEI GIATI BARIETAI AN SKEFTEI LIGO....FTANEI PIA ME AYTO TO PRAGMA EDW MESA......
'Godney' is my religion..
Entek

crazy_boy έγραψε:ELEOS RE PAIDIA..TI EINAI AYTA POU DIAVAZW.....

TO ALBUM EXEI TRAGOUDI MESA POU KATAFERE NA MPEI STO BILLBOARD,NA AKOUSTEI PAGKOSMIA NA,NA KERDISEI EMTRITA BRABEIA.NA AKOUSTEI STO TELIKO TOU EURO KAI STIS MEGALYETRES EPEIDIKSEIS MODAS ....KAI KATHESTE SYZYTATE AKOMI AN HTAN ALBUM EPOXHS H OXI KAI AN EINAI KALYTERO APO TO KOKKINO....MHN TRELATHOUME KIOLLAS....KAI TA 2-3 TRAGOUDIA POU DNE AKOUSTIKAN,,HTAN EPEIDI PERASAN KAI 2-3 XRONIA KAI EPREPE AN BGALEI KAINOURGIO ALBUM PIA....EDW EGINAN KARA BAM EPITYXIES APO TO ALBUM TRAGOUDIA POU DNE EXOUN KAN VIDEOCLIP..MHN LEME KAI OTI THELOUME PIA....

OK LOGIKO O KATHENAS NA EXEIS THS LATREIES TOU PRWS KAPOIA TRAGOUDIA ALBUM KALLYTEXNBES OPTIDHPOTE....ALLA DEN MPOREI O KATHENAS NA LEEI OTI TOU KATEBEI GIATI BARIETAI AN SKEFTEI LIGO....FTANEI PIA ME AYTO TO PRAGMA EDW MESA......
Μα ρε παιδιά δεν μείωσε κανεις το ΓΕΙΑ, απλά λέμε ότι το ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ήταν από τις πιο ολοκληρωμένες του δουλειές. Εννοείτε πως κανείς δεν μειώνει την αξία του, και μακάρι να ξαναέγραφε δίσκο σαν το ΓΕΙΑ! Απλά λέμε πολύ απλά ότι όλα τα τραγούδια του ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ήταν επιτυχιάρες! Επαναλαμβάνω ότι το ΓΕΙΑ πολλοί θα ζήλευαν να το έχουν στη δισκογραφία τους, και σίγουρα είναι από τα τοπ albums του Φοίβου (και για 'μένα το 2ο καλύτερο album της Δέσποινας - πίσω από τις εξαιρετικές ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ)! Απλά προτιμώ το ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ από το ΓΕΙΑ! Και εσείς νομίζω να κάτσετε να σκεφτείτε λίγο περισσότερο γιατί κολλάτε σε κάτι δικαιολογίες του τύπου το ΓΕΙΑ έγινε παγκόσμια επιτυχία κλπ! Και το Είσαι πήγε νούμερο 1 στο billboard, ο δίσκος που το περιείχε εκανε 100,000 πωλήσεις και έχει μέσα ένα από τα top σε airplay τραγούδια στην Ελλάδα τη δεκαετία που πέρασε (Τρένο) αλλά δεν λέει κανείς ότι το ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ είναι το καλύτερο album της Άννας!!!! Η' λέτε για τις πωλήσεις του, τη στιγμή που προβάλλουμε κάποια πολύ λογικά επιχειρήματα, του γιατί το ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ δεν πούλησε όσο του άξιζε! Επομένως crazy_boy αυτό δείχνει ποιος σκέφτετε πριν να μιλήσει και πριν όχι, γιατί αν σκεφτόσουνα πριν γράψεις θα αντιλαμβανόσουνα ότι πρώτα απ' όλα δεν απαξιώνουμε το ΓΕΙΑ σαν δίσκο.
axizo_polla

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από axizo_polla »

chris3m έγραψε:
Entek έγραψε: Ο ένας από τους 2 τύπους τουλάχιστον θα επιμείνει στην άποψη του! Πάρε το σαν προσωπική άποψη! Το ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ δεν έχει κάνενα λάθος ενώ στο ΓΕΙΑ έχει κομμάτια τα οποία τα βαριέσε και τα οποία δεν έχουν ακουστεί ποτέ και πουθενά! 3-4 είναι αλλά υπάρχουν!

Τελικά ΕΝΤΕΚ νομίζω μόνο εσύ θα πρέπει να κατάλαβες τι εννοώ! και χωρίς να θέλω να απαξιώσω κανέναν θα πω (προσωπικά) πως έχεις από τις λίγες αντικειμένικές απόψεις εδώ μέσα.
Συμφωνώ κι εγώ με τα τραγούδια που προανέφερες για την Δέσποινα και να συμπληρώσω τα "Παίξε μαζί μου" , "Χρόνε" ποιός τα θυμάται ή ήταν mega hits ποτέ???
Όσο για τος "Ευαισθησίες" δεν θα μπω στην διαδικασία καν, γιατί θα ξανα-βρεθούμε σε αντιπαράθεση με τον φίλο μου gunner (όπως και τότε με την αναφορά στην καριέρα της katy από τον axizo-polla)

Θα πω μόνο το εξής σε όλους Γαρμπικούς και Βανδικούς, σε ποιά τραγουδίστρια 3-4-5η όπως ήταν η Κοκκίνου πριν το ΚΟΚΚΙΝΟ έδωσε ως πρώτο album τέτοια τραγούδια? Σε καμία γιατί πολύ απλά και η Καίτη αλλά και η Δέσποινα πριν τον Φοίβο ήταν "πολλά υποσχόμενες" ανερχόμενες όχι ...δεύτερες...
Έδωσε ο Φοίβος το ΓΕΙΑ στην Δέσποινα από την αρχή ή τις ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ στην Καίτη, πόσα τραγούδια έμειναν -πλεόν- από τις 10 ΕΝΤΟΛΕΣ ??? πόσα από το "ΑΤΟΦΙΟ ΧΡΥΣΑΦΙ" ??? (προσπερνάω τον Παράδεισο) συγκρίνονται με το ΚΟΚΚΙΝΟ ???

Από το ΚΟΚΚΙΝΟ ήταν όλλα 1+1 και κατ εμέ τα 2 super Χαρταετός και Φιλα με δεν έγιναν και mega hits!!!!
μην πιάσουμε τις συγκρίσεις ποιό ήταν καλύτερο τσιφτετέλι "Ανάβεις Φωτιές" ή "Έρωτα μου" καλύτερο ποπ "Μωρό μου sorry" ή "Άλλο εσύ κι άλλο εγώ" γιατί θα αδικήσουμε!!!!!!!!

Συμφωνώ στο 100% πως αν τραγουδούσαν το ΚΟΚΚΙΝΟ η Δέσποινα Βανδή ή ακόμη περισσότερο η Καίτη Γαρμπή ο δίσκος θα πουλούσε τα διπλάσια (λόγω πορείας τους...) ίσως και να είχε περισσότερη ακόμη αποδοχή και διαχρονικότητα (λόγω fans..)
simfono apolita mazi sou!!!
os garbikos tolmo na anagnoriso pos i kaluteri olokliromeni douleia tou foivou itan kai einai --kai mallon tha einai-- to KOKKINO
an to arxizo polemo itan 100% foivos tha elega pos einai auto to kalutero ma distixos den einai to abum full foivos!
oi euaisthisies emena prosopika pote de me sigkinisan san album toso ,oso tin pleiopsifia tou koinou!
to kati episis pisteuo an itan olokliromeni douleia tha itan anotero tou KOKKINO alla distixos itan mono 7 tragoudia!

apo ti despoina!
i kaluteri douleia tous gia mena einai oi PROFITEIES
apla stis profiteies vrisko 7-8 iperoxa tragoudia alla kai 3-4 emetika

sorry loipon garbovandofans alla nai to KOKKINO --kai to leo me pikra os garbikos-- einai i kaluteri douleia tou foivou
έχω βάρκα τα παράπονα
chris3m

axizo_polla έγραψε:
sorry loipon garbovandofans alla nai to KOKKINO --kai to leo me pikra os garbikos-- einai i kaluteri douleia tou foivou
Είναι λογικό αρκετοί να ταραχτούν, γιατί κανείς (σχεδόν) δεν θα παραδεχτεί πως ...ίσως το εμπορικότερο album του ο Φοίβος δεν το έδωσε ούτε στην πρώτη μούσα του Καιτούλα, αλλά ούτε και στην μετέπειτα Δεσποινάρα.
Τι να κάνουμε ήταν τυχερή η Έλλη αλλά δεν έχει fan club η άτιμη...
sakis88888

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sakis88888 »

chris3m έγραψε:
axizo_polla έγραψε:
Είναι λογικό αρκετοί να ταραχτούν, γιατί κανείς (σχεδόν) δεν θα παραδεχτεί πως ...ίσως το εμπορικότερο album του ο Φοίβος δεν το έδωσε ούτε στην πρώτη μούσα του Καιτούλα, αλλά ούτε και στην μετέπειτα Δεσποινάρα.
mipws ennoeis "souksediariko"?...giati emporiko simainei poso poulise...ara nomizw to pio emporiko tou einai to "gia"...souksediariko gia esena to "kokkino".
axizo_polla

Re: Άννα - Νατάσα - Καίτη - Δέσποινα - Πέγκυ - Έλλη, Φοίβος, κλπ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από axizo_polla »

gia mena apla kalutero se sinolo pantos
έχω βάρκα τα παράπονα
chris3m

GUNNER_10 έγραψε: re entek h axia enos diskou krinetai kai apo thn diaxronikotita tou..

episis to htan hdh onoma den stekei..apla allo 2001 kai allo 2,5 xronia meta..eixan arxisei na peftoun oi pwlhseis aisthita..
alla px h vandi me tis profities poulise 100.000+ kai htan to deytero album me foivo..sto prwto 70.000 ara den stekei ayto pou les...
Ρε Gunner, όσον αφορά την διαχρονικότητα δεν συμφωνείς με τα κομμάτια που παράθεσε ο ΕΝΤΕΚ του "Γειά" ότι πλέον είναι ...σβησμένα (αν ποτέ ήταν τοπ) στο χρόνο.
Γιατί κολλάς τόσο πολύ στις πωλήσεις, δηλαδή όποιο album πουλάει είναι και καταπληκτικότερο???

Το CDsingle "ΥΠΟΦΕΡΩ" δεν είναι το πιο πετυχημένο με διάκριση της Δέσποινας?
Σιγά το CDsingle, εκτός από το "Υποφέρω" που περισσότερο έκανε αίσθηση η μουσική ...και λιγότερο ο στίχος, περιέχει 2 άκρως ...εμετικά "Σταμάτα να μου κολλάς" , "Μη μου σβήνεις το φως" και το "Λυπάμαι" που είναι απλά ψιλο-αδιάφορο!!! κι όμως πούλησε τρομερά...έφερε την Βανδή στη δεύτερη θέση προσπερνώντας μια για πάντα την Γαρμπή τότε. Θα υποκλιθούμε όμως σε κάτι που πλέον θυμόμαστε μόνο το ομότιτλο???

να σου φέρω επίσης ένα ακόμη παράδειγμα! Το "ΚΛΙΜΑ ΤΡΟΠΙΚΟ" για μένα είναι εξαιρετικό album της Άννας, το θεωρώ καλύτερο από το ΑΝΤΙΔΟΤΟ και ας πούλησε λιγότερο!!! Νομίζω πως έχει 1+1 τραγούδια ...άκρως διαχρονικά και αγαπημένα, αν ρωτήσεις όμως τους Βισσικούς θα το φέρουν 3ο στην κατάταξη της τριλογίας!!!
chris3m

sakis88888 έγραψε:
chris3m έγραψε:
axizo_polla έγραψε:
mipws ennoeis "souksediariko"?...giati emporiko simainei poso poulise...ara nomizw to pio emporiko tou einai to "gia"...souksediariko gia esena to "kokkino".
ίσως να είναι αυτή η λέξη, αλλά την έχουμε φτηνίνει... πολύ έτσι όπως την διατυπώνεις!

Εμπορικότερο...εννοώ το album που είχε περισσότερες αλλά και διαχρονικότερες επιτυχίες! Τραγούδια που ακούμε μέχρι και σήμερα πιο ευχάριστα!
Τραγούδια που ζήλεψαν οι fans των άλλων δυο "μουσών" του!!! σε καλύπτω???
sakis88888

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sakis88888 »

chris3m έγραψε:
sakis88888 έγραψε:
chris3m έγραψε:
axizo_polla έγραψε:
ίσως να είναι αυτή η λέξη, αλλά την έχουμε φτηνίνει... πολύ έτσι όπως την διατυπώνεις!

Εμπορικότερο...εννοώ το album που είχε περισσότερες αλλά και διαχρονικότερες επιτυχίες! Τραγούδια που ακούμε μέχρι και σήμερα πιο ευχάριστα!
trella omws :lol:
manos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από manos »

xoris na thelo na paro thesh nomizo einai ligo anomoia h sygkrish giati to geia exei 21 tragoudia k to kokkino 11(kapou tosa an thymamai kala)........e poso eukolo einai na ginoun k ta 21 epitixies k poso pio eukolo na ginoun ta 11.........epishs apo to kokkino ta fila me,thelo tosa na sou pw,eimai kala(oraia kommatia men)den eginan toso epityxies...eidika to fila me......

kai epeidh lete oti ta kalytera ta edose sthn ellh to kapoies fores,eimai ego ta theoro koryfaia kommatia k as mhn akoustikan toso.....

auta! :smile:
Mamma Mia..πως να αντισταθώ;
Entek

chris3m έγραψε:
GUNNER_10 έγραψε: re entek h axia enos diskou krinetai kai apo thn diaxronikotita tou..

Ρε Gunner, όσον αφορά την διαχρονικότητα δεν συμφωνείς με τα κομμάτια που παράθεσε ο ΕΝΤΕΚ του "Γειά" ότι πλέον είναι ...σβησμένα (αν ποτέ ήταν τοπ) στο χρόνο.
Γιατί κολλάς τόσο πολύ στις πωλήσεις, δηλαδή όποιο album πουλάει είναι και καταπληκτικότερο???

Το CDsingle "ΥΠΟΦΕΡΩ" δεν είναι το πιο πετυχημένο με διάκριση της Δέσποινας?
Σιγά το CDsingle, εκτός από το "Υποφέρω" που περισσότερο έκανε αίσθηση η μουσική ...και λιγότερο ο στίχος, περιέχει 2 άκρως ...εμετικά "Σταμάτα να μου κολλάς" , "Μη μου σβήνεις το φως" και το "Λυπάμαι" που είναι απλά ψιλο-αδιάφορο!!! κι όμως πούλησε τρομερά...έφερε την Βανδή στη δεύτερη θέση προσπερνώντας μια για πάντα την Γαρμπή τότε. Θα υποκλιθούμε όμως σε κάτι που πλέον θυμόμαστε μόνο το ομότιτλο???

να σου φέρω επίσης ένα ακόμη παράδειγμα! Το "ΚΛΙΜΑ ΤΡΟΠΙΚΟ" για μένα είναι εξαιρετικό album της Άννας, το θεωρώ καλύτερο από το ΑΝΤΙΔΟΤΟ και ας πούλησε λιγότερο!!! Νομίζω πως έχει 1+1 τραγούδια ...άκρως διαχρονικά και αγαπημένα, αν ρωτήσεις όμως τους Βισσικούς θα το φέρουν 3ο στην κατάταξη της τριλογίας!!!
για τους περισσότερους Βισσικούς η κατάταξη είναι

1 ΑΝΤΙΔΟΤΟ
2 ΚΛΙΜΑ ΤΡΟΠΙΚΟ
3 ΤΡΑΥΜΑ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Entek την Δευ Οκτ 18, 2010 7:42 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Entek

chris3m έγραψε:
sakis88888 έγραψε:
chris3m έγραψε:
axizo_polla έγραψε:

Ακριβώς αυτο!
Άβαταρ μέλους
Sugar

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sugar »

Entek έγραψε:
chris3m έγραψε:
sakis88888 έγραψε:
chris3m έγραψε:
axizo_polla έγραψε:

Ακριβώς αυτο!
Kai twra eseis me peisate. An8rwpoi pou exoun deiksei thn empa8eia tous sto proswpo ths Vandi 8a perimenw egw na paradextoun oti to Geia einai kalutero apo to Sto kokkino.Ok...de xreiazete na sas peisoume gia tpt. To ka8ena exei deiksei th poreia tou.
chris3m

Entek έγραψε: για τους περισσότερους Βισσικούς η κατάταξη είναι

1 ΑΝΤΙΔΟΤΟ
2 ΚΛΙΜΑ ΤΡΟΠΙΚΟ
3 ΤΡΑΥΜΑ
Ναι ε? εντύπωση μου κάνει...
Θα περίμενα το ΤΡΑΥΜΑ πρώτο, πάντως όπως και να έχει για μένα το ΚΛΙΜΑ ΤΡΟΠΙΚΟ είναι συναρπαστικό!!!
Ξαναλέω ότι ούτε είμαι ο αρμόδιος να κρίνω τα 3 πετυχημένα albums μεταξύ τους αλλά δεν με ενδιαφέρουν και οι πωλήσεις!
ίσως να πούλησε λιγότερο αλλά τα "σεντόνια" είναι ακόμη το πιο πετυχημένο τσιφτετέλι της Άννας, το "Παραλύω" η συναρπαστική ερμηνεία που όλοι περιμένουμε να ακούσουμε σε κάθε live, Το "εκατομύρια" (...λιώνω) ίσως το καλύτερο στιχουργικά ζεϊμπέκικό της! Άσε για το "Σ' αγαπώ Μ' αγαπάς" ...ύμνος.
Δεν είναι τυχαίο που 15 χρόνια μετά αυτός ο δίσκος παραμένει ανεξίτηλος στο χρόνο αλλά και στις καρδιές μας!
ο χρόνος πάντα δείχνει...
chris3m

Sugar έγραψε: Kai twra eseis me peisate. An8rwpoi pou exoun deiksei thn empa8eia tous sto proswpo ths Vandi 8a perimenw egw na paradextoun oti to Geia einai kalutero apo to Sto kokkino.Ok...de xreiazete na sas peisoume gia tpt. To ka8ena exei deiksei th poreia tou.
Νομίζω πως προσωπικά ουκ ολίγες φορές έχω εκθιάσει την Δέσποινα και τον Φοίβο εδω μέσα, ακόμη και σε περιπτώσεις που "εσείς" δεν είσασταν ικανοποιημένοι. Οπότε εντελώς άτοπο περι...εμπάθειας κλπ.
Ωστόσο δεν μπορείς να δεχθείς την γνώμη άλλων, διαφορετικά αν διάβασες καλύτερα τι έγραψα πιο πάνω θα δεις ότι "ανέβασα" το ΚΟΚΚΙΝΟ πιο πάνω και από τις "Ευαισθησίες", λες να έζω εμπάθεια και στην Καίτη?
Σε αυτό όμως δεν πήρες κάποια θέση, θα ήθελα να δω την γνώμη σου...
chris3m

GUNNER_10 έγραψε: me thn idia logiki to kokkino einai kalytero album apo thn kraygh..sthn kraygh den xerame kai ta 22 kommatia(posa eixe tespa)xerane ta 17...
re entek h axia enos diskou krinetai kai apo thn diaxronikotita tou..

Gunner πάλι πηγαίνεις το θέμα εκεί που εσύ θέλεις!

Συγκρίνουμε δίσκους του ΦΟΙΒΟΥ (you know...Phoebus...) όχι όποιο album έχει βγει και έχει πουλήσει. Τι σχέση έχει τώρα η ΚΡΑΥΓΗ...
Αν είναι έτσι να πάρουμε και του Ρέμου - Νατάσσας με Θεοφάνους και το ΜΑΤΩΝΩ της Πέγκυς κλπ...
Άσε την ΚΡΑΥΓΗ εκεί που είναι και ...μην την αγγίζεις γιατί θα καείς!!! από οποιαδήποτε άποψη!

Διάβασε το μήνυμα του axizo-polla για τα "Αρχίζω Πόλεμο" και "ΚΑΤΙ" τα οποία και θεωρεί super αν ήταν ολοκληρωμένα ή πληρέστερα σε ποσότητα από Φοίβο. και θέλωντας και να σε τσιτώσω αλλά και να σε ηρεμήσω θα σου πω τα εξής

για να σε τσιτώσω....
Πες μου ένα song από ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ που είχε την "δυναμική" του MASAI
Πες μου ένα τσιφτετέλι που είχε την "έκρηξη" του "ΕΡΩΤΑ ΜΟΥ"
Πες μου ένα ποπ που έκανε τόση αίσθηση όσο το SORRY

Για να σε ηρεμήσω....
Θεωρώ (όπως και ο axizo-polla) το ΚΑΤΙ αν είχε ακόμη 4-5 κομμάτια (όχι βλακείες όμως...) ανώτερο από το ΚΟΚΚΙΝΟ! δεν είναι τυχαίο που ακόμη ζητάνε αυτά τα τραγούδια από την Καίτη...
είμαστε οκ? και πάλι φίλοι?
Άβαταρ μέλους
maximusgr

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από maximusgr »

GUNNER_10 έγραψε: H HELENA ADIAFORIA SKETH(ME EXAIRESI TO AN HSOUN AGAPI)...
Adiaforia sketi? ok :whatever:
Άβαταρ μέλους
maximusgr

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από maximusgr »

Den eimai fan kamias apo tis kyries Vandi, Kokkinoy kai Garbi. Alla otan diavazw oti to Sto Kokkino einai kalytero album apo tis Eyaisthisies k to Geia den mporw na mi sxoliasw. Se kanena parallilo sympan ayto to sympathitiko apla album de ftanei ta epipeda twn allwn dyo k eidika toy Geia. Poly gelio eriksa omws me tin apopsi ayti k me ekane na katalavw pws yparxei poly kakogoystia (eytyxws 1 i 2 atoma mono eksefrasan aytin tin apopsi). :smile:
Απάντηση