Εισαι εκτός πραγματικότητας και σε λυπάμαι για το επίπεδο σου!GUNNER_10 έγραψε:Entek έγραψε:Το Μασάη ανήκει στην 3η κατηγορεία του ΣΟΥΞΕ, και όταν τύχει να παίξει ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ σε clubs τότε όλοι ξεσηκώνονται πολύ περισσότερο απ' ότι στα άλλα τραγούδια που προανέφερες! Ειδικά την ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ που δεν την θυμάται κανείς πια! Όσον αφορά τότε, ο χαμός που προκάλεσε το ΜΑΣΑΗ ήταν ασύληπτου μεγέθους!!! ΑΣΥΛΥΠΤΟΥ ΟΜΩΣ!!!GUNNER_10 έγραψε:1)Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΣΟΥ ΑΚΥΡΗ...ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΑΜΟ...ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΚΟΛΛΑΓΑΝ ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ...ΙΣΩΣ ΝΑ ΠΟΥΛΑΓΕ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΠΕΙΔΗ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΗΤΑΝ ΦΙΡΜΑ ΗΔΗ Η ΜΙΑ..ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΕΛΥΣΑ ΑΥΤΟchris3m έγραψε:Το θέμα είναι τι θεωρώ εγώ? ή τι θέλεις να ακούσεις εσύ?GUNNER_10 έγραψε: ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ..ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ Η ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ ΕΚΑΝΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΧΑΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΣΑΙ?
θα δεχθείς την δική μου γνώμη??? όχι...
Τι εννοείς όταν λες χαμό?
Ποιό ήταν ποιο σουξέ, ποιό ακούστηκε πιο πολύ ή πιο έμεινε πιο διαχρονικό?
Δεν θέλω να συγκρίνω ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΑ δυο τραγούδια που είναι διαφορετικά!
Στιχουργικά μου αρέσει περισσότερο το ένα αλλά συνθετικά το άλλο (σε κάλυψα)...
Πάλι όμως θα σου ξαναπώ (για χιλιοστή φορά) διάβαζε καλύτερα, πραγματικά δεν το κάνεις!
Μιλήσαμε για τραγουδίστριες που η μια ήταν "πρωτο-Φοιβο-εμφανιζόμενη" και μια πιο "Φοιβο-ψημμένη", έτσι το ίδιο album δεν θα "περνούσε" στο κόσμο το ίδιο όποια και να το έλεγε.
Για να ηρεμήσεις να στο πω ξεκάθαρα, ΝΑΙ αν το έλεγε η Καίτη το ΚΟΚΚΙΝΟ θα γινόταν 4πλά πλατινένιο οκ?
Γιατί ήταν πιο φίρμα
Έχει πιο μεγάλο fan club (που θα κάλυπτε το χρυσό τουλάχιστον)
Έχει πιο ωραία φωνή
είναι πιο όμορφη
είναι....είναι....είναι....
2)ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΜΑΣΑΙ ΜΕ ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ..ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΝ ΘΕΜΑ..ΑΝΑΦΕΡΩ ΩΣ ΣΟΥΞΕ...ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΣΟΥΞΕ ΤΟ ΣΟΥΞΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΥΞΕ
ΤΟ ΜΑΣΑΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ Η ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ,ΤΟ ΓΕΙΑ,ΤΟ ΥΠΟΦΕΡΩ ΚΛΠ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ.ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΩ..
ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΠΕΓΚΥΣ...Ο ΧΑΜΟΣ.ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΩ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και ασυληπτου μεγεθους επιτυχια κ ολας?δηλαδη ξεπερασε το αγαπη υπερβολικη?![]()
![]()
εντεκ γραφεις την μια μλκια πισω απο την αλλη ομως αστο..
επισης ακομα ψαχνω το κλαμπ που παιζει ακομα το μασαι και γινεται ΤΟΟΟΟΟΟΣΟΣ ΠΑΝΙΚΟΣ ΑΚΟΜΑ
Είναι φανερό ότι είσαι παντελώς ΑΣΧΕΤΟΣ, και το ότι επιμένεις και λες τα δικά σου, σε δείχνει ΓΕΛΟΙΟ σε όλο το forum!