Το Νησί της Μπάμπαλη και σκέψεις σε αυτό...
Το Νησί της Μπάμπαλη και σκέψεις σε αυτό...
Δεν είναι μόνο η αναπάντεχη επιτυχία του Είσαι εσύ ο άνθρωπός μου που αποτελεί ευχάριστη έκπληξη, κι ας έγινε πάνω στην
κυκλοφορία του καλύτερου μέχρι στιγμής άλμπουμ της Ανδριάνας, αλλά η θέα των υπολοίπων από το #1 του Greek itunes chart .
Ειδικά όταν ξέρεις οτι κάποιος κύριος έστειλε χιλιάδες δελτία τύπου λέγοντας οτι θα πει αυτός το τραγούδι τίτλων .
Βιάστηκε το παιδί , τελικά η παραγωγή διάλεξε αυτό, και, χωρίς καμία υποστήριξη απο την εταιρεία πήγε στο #1 .
Χάρη στον συνθέτη του soundtrack (και ενορχηστρωτή-παραγωγού του τραγουδιού) προφανώς , και μόνο σ' αυτόν .
Ειδικά όταν ξέρεις οτι η ίδια εταιρεία , που αυτή τη στιγμή πουλάει το κομμάτι, έχει κάνει ένα σωρό κινήσεις για να ανέβουν άλλοι σ' αυτό το chart , αλλά η μοίρα το ήθελε αλλιώς (που λένε και οι μεμψίμοιροι) , ή είναι καλύτερο τραγούδι και καλύτερα τραγουδισμένο , θα έλεγα εγώ .
βλέπουμε λοιπόν επιλεκτικά [22-10-2010] :
#1. Ise Esi O Anthropos Mou - Andriana Babali
#14.Rotisa - Peggy Zina
#19.To Kalokairi Mou - Michalis Chatzigiannis
#22.Theos - Nino
#41.Mia Kokkini Grammi - Natassa Theodoridou
#59.Apopse Emorrago - Giannis Ploutarhos
δέστε και ολόκληρη τη λίστα
λέω εγώ τώρα ...
κυκλοφορία του καλύτερου μέχρι στιγμής άλμπουμ της Ανδριάνας, αλλά η θέα των υπολοίπων από το #1 του Greek itunes chart .
Ειδικά όταν ξέρεις οτι κάποιος κύριος έστειλε χιλιάδες δελτία τύπου λέγοντας οτι θα πει αυτός το τραγούδι τίτλων .
Βιάστηκε το παιδί , τελικά η παραγωγή διάλεξε αυτό, και, χωρίς καμία υποστήριξη απο την εταιρεία πήγε στο #1 .
Χάρη στον συνθέτη του soundtrack (και ενορχηστρωτή-παραγωγού του τραγουδιού) προφανώς , και μόνο σ' αυτόν .
Ειδικά όταν ξέρεις οτι η ίδια εταιρεία , που αυτή τη στιγμή πουλάει το κομμάτι, έχει κάνει ένα σωρό κινήσεις για να ανέβουν άλλοι σ' αυτό το chart , αλλά η μοίρα το ήθελε αλλιώς (που λένε και οι μεμψίμοιροι) , ή είναι καλύτερο τραγούδι και καλύτερα τραγουδισμένο , θα έλεγα εγώ .
#14.Rotisa - Peggy Zina
#22.Theos - Nino
λέω εγώ τώρα ...
Re: Το Νησί της Μπάμπαλη και σκέψεις σε αυτό...
and your point is ? oh yes there is no point
episis, posa themata na anoiksoume akoma gia tin babali leo ego tora ...

episis, posa themata na anoiksoume akoma gia tin babali leo ego tora ...

Krouela agapes mou, Krouela
xarh sto serial kai mono phge #1.χωρίς καμία υποστήριξη απο την εταιρεία πήγε στο #1 .
Χάρη στον συνθέτη του soundtrack (και ενορχηστρωτή-παραγωγού του τραγουδιού) προφανώς , και μόνο σ' αυτόν
ayta ola 8a isxuan an eixe kanei epituxia to tragoudi otan eixe vgei (sto prohgoumeno cd ths opws diavasa) kai oxi twra.
eksallou me 70% kosmou na to parakolou8ei, opoio kai na htan sth 8esh tou htan sigouro oti 8a akoustei.
meez mhpws eisai o sun8eths tou tragoudiou?
lew egw twra..
@krouela - το point είναι ακριβώς το ασυνήθιστο του πράγματος .
-άσε να μιλήσουμε και για κανέναν άλλον , πέρα απο κουλούρια και κομμένα νύχια ...
@sow - μπα ... αυτός δυστυχώς πέθανε .
-άσε να μιλήσουμε και για κανέναν άλλον , πέρα απο κουλούρια και κομμένα νύχια ...

Yπάρχει thread για τη Μπάμπαλη στα έντεχνα...καλύτερα να μην ανοίγουμε νέα threads...και να πω πως τα threads του original_cypriot με τα LGR Tunes καλό θα είναι να συγχωνευτούν σε 1 θέμα!meez έγραψε:@krouela - το point είναι ακριβώς το ασυνήθιστο του πράγματος .
simfono me tin miss soo pa 

Το thread, παιδιά, είναι για το τραγούδι τίτλων του Νησιού , και όχι για τη Μπάμπαλη γενικά .
Και όχι , δεν είναι έντεχνη η Ανδριάνα . Ποπ κάνει η κοπέλα εδώ και 5 δίσκους .

Και όχι , δεν είναι έντεχνη η Ανδριάνα . Ποπ κάνει η κοπέλα εδώ και 5 δίσκους .

kala, ama arxizoume n'anoiksoume kai topic gia tragoudia tis kathemias tote perastika mas 

+1 !meez έγραψε: Και όχι , δεν είναι έντεχνη η Ανδριάνα . Ποπ κάνει η κοπέλα εδώ και 5 δίσκους .

@krouela εσένα σε καταλάβαμε , αν δεν έχει λουλούδια στο μαγαζί απαξιείς ...
search
Κοίτα που είναι και δύο οι fans της Μπάμπαλη(είναι?)!!

Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
Τώρα άνοιξα να διαβάσω αυτό το post και πραγματικά δεν κατάλαβα που το πάει...meez έγραψε:Δεν είναι μόνο η αναπάντεχη επιτυχία του Είσαι εσύ ο άνθρωπός μου που αποτελεί ευχάριστη έκπληξη, κι ας έγινε πάνω στην
#14.Rotisa - Peggy Zina
#22.Theos - Nino
λέω εγώ τώρα ...
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
Πράγματι δεν βγάζει ΚΑΝΕΝΑ νόημα!Krouela έγραψε:pouthena ?
Μερικά new-entries είναι πολύ υποψιασμένα... 

Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
τι έγινε παιδιά ? όλα καλά ?
σας φαίνεται πολύ να έχει η μπάμπαλη 2 fans ?
ή πάθατε κάτι που βλέπετε στη λίστα τα σκυλολόγια να είναι απο κάτω (by far...) ?
λέω εγώ τώρα ...
@krouela , @Entek , @afn ,
τι ακριβώς δεν καταλάβατε ? , εδώ είμαι , μπορώ να σας βοηθήσω .
σας φαίνεται πολύ να έχει η μπάμπαλη 2 fans ?
ή πάθατε κάτι που βλέπετε στη λίστα τα σκυλολόγια να είναι απο κάτω (by far...) ?
λέω εγώ τώρα ...
@krouela , @Entek , @afn ,
τι ακριβώς δεν καταλάβατε ? , εδώ είμαι , μπορώ να σας βοηθήσω .
Prota thelo na po ena efxaristo pou m'evales proti, giati i entekoula kai i afanoula aplos anoigoun to programma mou
2nd ksanaleo, yaprxi idi ena thema gia tin Babali asxeoto an ine laikia, entexni, pop, unplugged laikia i atexni opote
den katalaveno giati exoume anagki ena deftero
3rd and last point ti akrivos thelis na mas pis ? Oti i Minos EMI agorazi ta tragoudia tis sto ITunes gia na anevenoun i Zina kai o Ploutarxos ?

2nd ksanaleo, yaprxi idi ena thema gia tin Babali asxeoto an ine laikia, entexni, pop, unplugged laikia i atexni opote
den katalaveno giati exoume anagki ena deftero

3rd and last point ti akrivos thelis na mas pis ? Oti i Minos EMI agorazi ta tragoudia tis sto ITunes gia na anevenoun i Zina kai o Ploutarxos ?

1ον χαίρομαι που η Μπάμπαλη έχει φανς. Είναι πολύ καλή και εμένα μου αρέσει αρκετά!meez έγραψε: @Entek τι ακριβώς δεν καταλάβατε ? , εδώ είμαι , μπορώ να σας βοηθήσω .
στην ερώτηση τώρα, απλά δεν έβγαλα το νόημα του άρθρου. Τι ακριβώς θέλει να πει; Μου φάνηκε λίγο μπερδεμένος αυτός που το έγραψε. Κατηγορεί κάποιον; Δίνει τα εύσημα σε κάποιον άλλο; Τι ακριβώς;
mallon o idios poy to postare to exei grapsei ki efoson opws mas plhroforhse o sun8eths exei pe8anei, mallon prokeitai gia thn idia th mpampalh.
@sow
ναι ναι μ' αρέσει αυτό ! είμαι η μπάμπαλη ! χαχαχα
όχι παιδιά , απλά τυχαίνει να ξέρω τα του χώρου ...
Ναι ! , όντως κατηγορώ την EMI , όχι οτι αγοράζει τα τραγούδια απο το itunes (με τι λεφτά καλέ ?
) , αλλά γενικότερα οτι επενδύει περισσότερο σε "τέτοιου είδους" τραγουδιστάδες - Ζήνα , Πλούταρχο κλπ .
Προφανώς βέβαια , στις πωλήσεις αυτών μπορεί να βοηθάνε οι οδηγοί των cayenne τους , ο μαίτρ του μαγαζιού (μαζί με τα ανήψια του) , οι 27 νονοί των 5 παιδιών του κλπ .
Ξεφεύγουμε όμως απο το θέμα .
Το θέμα είναι οτι η εταιρεία για άγνωστους λόγους δεν έδωσε καμία σημασία στο εν λόγω τραγούδι , ενώ μόλις η παραγωγή του σήριαλ "είδε" το potencial , φάνηκε οτι πρόκειται για πολύ ωραίο τραγούδι , που μάλιστα μπορεί και να πουλήσει .
Φάουλ της εταιρείας ! αυτό λέω .
@krouela μ' αρέσει το gay lounge ύφος που γράφεις , έχει εναν αέρα ένα πράμα ... για αυτό σ' αναφέρω πρώτη .

όχι παιδιά , απλά τυχαίνει να ξέρω τα του χώρου ...
Ναι ! , όντως κατηγορώ την EMI , όχι οτι αγοράζει τα τραγούδια απο το itunes (με τι λεφτά καλέ ?

Προφανώς βέβαια , στις πωλήσεις αυτών μπορεί να βοηθάνε οι οδηγοί των cayenne τους , ο μαίτρ του μαγαζιού (μαζί με τα ανήψια του) , οι 27 νονοί των 5 παιδιών του κλπ .
Ξεφεύγουμε όμως απο το θέμα .
Το θέμα είναι οτι η εταιρεία για άγνωστους λόγους δεν έδωσε καμία σημασία στο εν λόγω τραγούδι , ενώ μόλις η παραγωγή του σήριαλ "είδε" το potencial , φάνηκε οτι πρόκειται για πολύ ωραίο τραγούδι , που μάλιστα μπορεί και να πουλήσει .
Φάουλ της εταιρείας ! αυτό λέω .
@krouela μ' αρέσει το gay lounge ύφος που γράφεις , έχει εναν αέρα ένα πράμα ... για αυτό σ' αναφέρω πρώτη .
merci gia ta kala sou logia xrysi mou, ala den piani ...
diafono omos sto thema zina / ploutarxo kali mou. ine dyo kalitexnes pou exoun mia poria kai safos talento kai doulepsan poli tin karriera tous asxeto an den sou aresoun san kalitexnes i san idos pou antiprosopevoun. exoume di ta teleftea 2 / 3 xronia i elliniki pop mousiki na pire ta pano tis. o kosmos omos to girnaiei siga siga pali stin laiki mousiki kalos i kakos. ego prosopika den exo tipota me tin babali oute me to tragoudi tis giati poli apla den asxolithika pote me tin kiria.
to ti kani eteria tis den gnorizo kai oute m'endiaferi. afto pou ego ksero ine oti kai i zina ala kai o ploutarxos kykloforisan tis kaliteres laikes doulies aftis tis xronias.
end
merci beaucoup
krouela

diafono omos sto thema zina / ploutarxo kali mou. ine dyo kalitexnes pou exoun mia poria kai safos talento kai doulepsan poli tin karriera tous asxeto an den sou aresoun san kalitexnes i san idos pou antiprosopevoun. exoume di ta teleftea 2 / 3 xronia i elliniki pop mousiki na pire ta pano tis. o kosmos omos to girnaiei siga siga pali stin laiki mousiki kalos i kakos. ego prosopika den exo tipota me tin babali oute me to tragoudi tis giati poli apla den asxolithika pote me tin kiria.
to ti kani eteria tis den gnorizo kai oute m'endiaferi. afto pou ego ksero ine oti kai i zina ala kai o ploutarxos kykloforisan tis kaliteres laikes doulies aftis tis xronias.
end
merci beaucoup
krouela