Δημήτρης Μητροπάνος: «Τα νυχτερινά μαγαζιά θα κλείσουν»

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Anemos2006

Δημήτρης Μητροπάνος: «Τα νυχτερινά μαγαζιά θα κλείσουν»

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Anemos2006 »

Εικόνα
Ο Δημήτρης Μητροπάνος δεν δίνει συχνά συνεντεύξεις. Όταν όμως αποφασίζει να μιλήσει δεν «μασάει» τα λόγια του. Και αυτή τη φορά ήταν «χείμαρρος» και αφορμή στάθηκε η απαγόρευση του καπνίσματος στα νυχτερινά μαγαζιά.

Όπως όλοι οι τραγουδιστές, έτσι και ο σπουδαίος ερμηνευτής, απαντά οργισμένος σε ό,τι αφορά την απαγόρευση του καπνίσματος στους συγκεκριμένους χώρους. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Capriccio και τον Γιώργο Σφακιανάκη, δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Εγώ, στο αποφασίζουμε και διατάσσουμε, είμαι πάντα αντίθετος. Το τι είπε η Ε.Ε. το έχω χ.....νο. Δεν με αφορά η Ευρωπαϊκή Ένωση. Είδα τα χάλια της. Αν θέλουν να με κάνουν να μην καπνίζω, εγώ θα καπνίζω. Συμφωνώ μόνο το κάπνισμα να απαγορευτεί σε νοσοκομεία και σχολεία».

Καταλυτικός, όμως ήταν και στο τι κατάληξη θα έχουν τα μαγαζιά αυτά, τα οποία κατά γενική ομολογία πλέον πέφτουν έξω. «Δεν θα πέσουν έξω τα μαγαζιά, θα κλείσουν», απάντησε ο Δημήτρης Μητροπάνος. Είναι ίσως η πρώτη φορά που ένας καλλιτέχνης, τέτοιου μάλιστα βεληνεκούς, δίνει μία τέτοιου είδους απάντηση σχετικά με το μέτρο που έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων. Και προσθέτει: «Αν αύριο δουν μία έξαρση στο συκώτι, εξαιτίας του αλκοόλ τότε θα απαγορεύσουν το ποτό; Δεν κατάλαβα. Θέλουν την απαγόρευση; Να μην κόψουν το τσιγάρο αλλά να απαγορεύσουν την παρασκευή του. Δεν τολμούν όμως γιατί υπάρχουν οι εταιρείες. Αυτό που αναπνέουμε έξω είναι το τσιγάρο; Επειδή οι Αμερικανοί είπαν στοπ στο τσιγάρο θα πρέπει να το κάνουμε κι εμείς;»

Αστείρευτη πηγή επιτυχιών, σπουδαίων στίχων, καθώς και αξέχαστων ερμηνειών με την μοναδική φωνή του, ο Δημήτρης Μητροπάνος μιλά με τα καλύτερα λόγια για την Πέγκυ Ζήνα με την οποία συνεργάζεται για δεύτερη χρονιά.

«Η Πέγκυ Ζήνα είναι μία εξαιρετική τραγουδίστρια κι έχει τις δυνατότητες να κάνει τεράστια καριέρα. Δεν την ήξερα πριν από την συνεργασία μας. Στην πορεία όμως ανακάλυψα ένα σπουδαίο κορίτσι με την οποία έχουμε και τον ίδιο τρόπο σκέψης όσον αφορά τις κινήσεις μας καλλιτεχνικά. Μου θυμίζει τα νιάτα μου. Εχει μαγκιά και τσαμπουκά που μου αρέσει πάρα πολύ. Ανεβαίνει στην πίστα και είναι λες και βλέπεις μία γυναίκα δύο μέτρα. Άκουσα τη νέα της δισκογραφική δουλειά και το ευχαριστήθηκε τόσο πολύ σαν να είναι κόρη μου. Έμεινα έκπληκτος από τις επιλογές της. Ειλικρινά το ευχαριστιέμαι που τραγουδάμε μαζί», είπε, και αν μη τι άλλο αυτά είναι τα πιο τιμητικά λόγια για την τραγουδίστρια.

Το είδαμε στο star.gr
creativeuser

Re: Δημήτρης Μητροπάνος: «Τα νυχτερινά μαγαζιά θα κλείσουν»

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από creativeuser »

Mέχρι και οι Τούρκοι συμμορφώθηκαν με την απαγόρευση του τσιγάρου.Εμείς μια ζωή Ελληνάρες.Πως να νταλκαδιάσουμε και να φουμάρουμε.Δεν σκεφτόμαστε τπτ άλλο.
Δως μου ένα παγάκι
just feel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από just feel »

Εγω δεν συμφωνω στο να απαγορευτει σε ολους τους χωρους,θα ηταν καλυτερο οι επιχειρηματιες να διαλεγουν αν θα ειναι καπνιστων η μη καπνιστων..ωστε να ξερουν οι καπνιζοντες και οι μη να αποφασιζουν που θα βγουν.Ετσι θα ειναι ικανοποιημενες και 2 πλευρες.
Επειδη τυχαινω να χω οικογενειακη επιχειρηση το 80% των πελατων καπνιζει κ ξερω ποσο δυσκολο ειναι.
λίγα και πολλά
όλα είναι στο πλάνο..
sow

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sow »

Αν αύριο δουν μία έξαρση στο συκώτι, εξαιτίας του αλκοόλ τότε θα απαγορεύσουν το ποτό;

poso akyrh apanthsh..
h apagoreush den exei na kanei me thn prostasia ths ygeias twn kapnizontwn alla me ayth twn mh kapnizontwn (asxetws pou makropro8esma 8a wfelh8oun kai oi prwtoi).

an 8es na pieis mexri na liwsei to sukwti sou mporeis na to kaneis eleu8era xwris na sto apagoreusei kaneis afou den enoxleis kanena.
dhladh me to skeptiko tou mhtropanou einai sa na leme oti an doun mia eksarsh stous 8anatous eksaitias ths paxusarkias na kleisoun ta super market.

wraio epixeirhma...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sow την Κυρ Οκτ 24, 2010 2:16 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
GUNNER_10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GUNNER_10 »

Ο κυριος μητροπανος παροτι ειναι μεγαλος τραγουδιστης και μεγαλη φωνη..δυστηχως ειναι και ελληναρας με την κακη εννοια συμφωνα με τις δηλωσεις του.
1)κυριε Μητροπανο οπως σας ενοχλει το φασιστικο ¨δεν καπνιζετε" ετσι επι χρονια ηταν η κατασταση για αυτους που δεν γουσταρανε να εχουν την καπνα μεσα στην μουρη τους...οποτε?
2)Τα μονα μαγαζια που δεν θα μπει το μετρο ειναι τα μπουζουκια και τα κλαμπ...αλλωστε σε αυτα τα μαγαζια(πλεον)η κατασκευση τους ειναι τετοια με υπερσυγχρονο συστημα εξαερισμου(που ουτως η αλλως ειχε σκοπο να προστατεψει τους τραγουδιστες απο την καπνα.)
Κατα τα αλλα στο σχολιο για το ποτο απλα γελαω...ακυρο τελειως...και οπως ειπε ο προηγουμενος το ποτο κανει κακο σε σενα και μονο..οχι και στο διπλα...
Anemos2006

An h krisi kratisi alla 5 xronia.........kanena apo ta sxhmata den 8a yparxei sto melon..........sumfono apoluta.
creativeuser

Τα μαγαζιά δεν θα κλείσουν εξαιτίας του τσιγάρου αλλά των τιμών.Ακούς εκεί 200 ευρώ το μπουκάλι.Η απαγόρευση του τσιγάρου τον πείραξε και το ότι δεν θα καπνίζουν οι πελάτες του.
Δως μου ένα παγάκι
Entek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Entek »

Sokaristiki kai arketa meiotiki gia to prosopo tou apantish! ti einai auta diladi! o,ti 8eloume leme? oso gia ta xalia tis EE, eidame auta tis Elladas pou den akouge tin EE toso kairo! oxi kai na e8elotifloume kirie motherupstairs!
Kai simfwnw me ta paidia pws i apagorefsi, tin opoia sevontai toses xores, den exei na kanei me tous kapnizontes alla tous MH kapnizontes!

ps: to kako einai me tosa xaza pou leei o,ti mas kanei na skeftomaste pws ki auta pou leei gia tin pegki einai tou idiou epipedou: saxlamares! :fan:
ps2: na apagoreftei to kapnisma sta sxoleia? apo pote ti8ete 8ema kan to oti epitrepete to kapnisma sta sxoleia? nomiza pws auto htan defacto!
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
Anemos2006

Einai logiko oti to tsigaro prokali karkino kai prepei na kopi teleios........einai ena eidos Narkotikou.
antidoto

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από antidoto »

nai tha kanei terastia kariera...prin omws den tin ixere :fan: :fan: :fan:
Παρε ανασα και παμε...
Krouela
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Krouela »

Peggy who ? :fan:
Krouela agapes mou, Krouela
Entek

arxise na ktizei pantws mia poli megali kariera, idiaitera apo to 2002 kai epeita!
Krouela
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Krouela »

to exo pi kai stin antigoni oti i peggy ine isos i teleftea tragoudistria pou katafere na xtizi mia kariera, parolo pou o kosmos nomize oti tha mini ena one hit wonder
Krouela agapes mou, Krouela
afn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από afn »

Όσο μεγάλη φωνή κι αν είναι μερικές φορές παρασύρεται και λέει βλακείες... Θυμόμαστε όλοι το συμβάν με τις εφημερίδες!
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
ADAM2
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ADAM2 »

πάντως ότι και να λέμε έχει καταφέρει να γίνει ένα κάποιο όνομα... και μπράβο της!
τώρα οι δηλώσεις της κάποιες φορές περνάνε στη σφαίρα του... σουρεάλ αλλά τι να κάνουμε, κανείς δεν είναι τέλειος
Nothing lasts forever but the earth and sky
Entek

Η Πέγκυ (οσο κι αν θέλουν πολλοί να πείσουν για το αντίθετο) έχει καταφέρει πολλά πράγματα και είναι μια από τις πρώτες στο χώρο! Και κατάφερε να βγάλει σερί εκπληκτικών δίσκων! Δικαιωματικά το μέλλον του λαϊκού τραγουδιού της ανήκει!
creativeuser

Entek έγραψε:Δικαιωματικά το μέλλον του λαϊκού τραγουδιού της ανήκει!
Στο λαϊκό ας κάνει ότι θέλει.Την pop να την αφήσει ήσυχη όμως. :lol:
Δως μου ένα παγάκι
afn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από afn »

Εγώ έλεγα για τον Μητροπάνο πάντως... :-P
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
GUNNER_10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GUNNER_10 »

για Μητροπανο τα ειπαμε..αλλα ο ανθρωπος εννοει δεν την γνωριζε προσωπικα..οχι οτι δεν ειχε ακουσει για πεγκυ ζηνα :fan:

Τωρα για πεγκυ...της βγαζω το καπελο...σε πολλα θεματα..την θεωρω σωστη επαγγελματια(με εξαιρεση ισως την αδικαιολογιτη συχνοτητα που βγαζει δισκους).
Και ενα καρφακι καλο για τους φαν της γαρμπη ειναι οτι η ζηνα εχει παρει την θεση της καιτης(οκ μπορει οχι στα επιπεδα ονοματος που εχει κτησει η καιτη αλλες οι εποχες βλεπετε)αλλα για μενα αυτο ειναι γεγονος...
chris3m

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από chris3m »

Entek έγραψε:Η Πέγκυ (οσο κι αν θέλουν πολλοί να πείσουν για το αντίθετο) έχει καταφέρει πολλά πράγματα και είναι μια από τις πρώτες στο χώρο! Και κατάφερε να βγάλει σερί εκπληκτικών δίσκων! Δικαιωματικά το μέλλον του λαϊκού τραγουδιού της ανήκει!
Προσωπικά μου αρέσει περισσότερο απ' την Νατάσσα! Ίσως σε μια σημαντική ερμηνεία λαϊκού τραγουδιού η Νατάσσα να έχει λίγο καταλληλότερη χροιά, όμως εγώ ...βαριέμαι μαζί της.
Απάντηση