Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Το "Θάρρος ή Αλήθεια" δεν είναι διασκευή.Το "Φωτιά" έχει sample.Και τα πιο παλιά που έγιναν επιτυχίες όπως "Μια στιγμή εσύ κι εγώ","Έλα στο ρυθμό","Αγαπησέ με","With Love","Δεν τελειώνει έτσι η αγάπη" δεν ήταν διασκευές.Μόνο τα κομμάτια "Αγαπώ" και "Φταις" ήταν,και κάποια άλλα όχι τόσο γνωστά.Είναι πολύ καλή η Τάμτα,και κάνει τέλειο show.
supernatural22 έγραψε:Το "Θάρρος ή Αλήθεια" δεν είναι διασκευή.Το "Φωτιά" έχει sample.Και τα πιο παλιά που έγιναν επιτυχίες όπως "Μια στιγμή εσύ κι εγώ","Έλα στο ρυθμό","Αγαπησέ με","With Love","Δεν τελειώνει έτσι η αγάπη" δεν ήταν διασκευές.Μόνο τα κομμάτια "Αγαπώ" και "Φταις" ήταν,και κάποια άλλα όχι τόσο γνωστά.Είναι πολύ καλή η Τάμτα,και κάνει τέλειο show.
nomizo ksexases merika pisw...px Koita me? nai gia show mia xara ine!
supernatural22 έγραψε:Το "Θάρρος ή Αλήθεια" δεν είναι διασκευή.Το "Φωτιά" έχει sample.Και τα πιο παλιά που έγιναν επιτυχίες όπως "Μια στιγμή εσύ κι εγώ","Έλα στο ρυθμό","Αγαπησέ με","With Love","Δεν τελειώνει έτσι η αγάπη" δεν ήταν διασκευές.Μόνο τα κομμάτια "Αγαπώ" και "Φταις" ήταν,και κάποια άλλα όχι τόσο γνωστά.Είναι πολύ καλή η Τάμτα,και κάνει τέλειο show.
Φταις, Αγαπώ, Egoista, Σ'όποιον αρέσει, Τρομερό-Tornero, Κοίτα με
Φταις, Αγαπώ, Egoista, Σ'όποιον αρέσει, Τρομερό-Tornero, Κοίτα με
btw, είναι 30 χρονών πλέον!
Είναι 28.Όλα αυτά διασκευές αλλά για το Κοίτα με έχω μια ένσταση.Δεν το πήρε σαν έτοιμη επιτυχία.Το τραγούδι ήταν παντελώς άγνωστο και η Τάμτα το έκανε super επιτυχία.Χώρια που τα περισσότερα ηχογραφήθηκαν στα πλαίσια των εμφανίσεων των MAD AWARDS στα οποία όλοι κάνουν διασκευές.Και στην τελική και τι έγινε που κάνει διασκευές;Στην παγκόσμια μουσική σκηνή υπάρχει τραγουδίστρια που στήριξε κάποιες μεγάλες επιτυχίες της σε διασκευασμένα τραγούδια.Δεν αναφέρω ποια γιατί θα αρχίσετε να μου κάνετε φωνητικές συγκρίσεις και δεν είναι αυτό το ζητούμενο μου,όλοι ξέρουμε πάντως ότι δεν το κάνει μόνο η Τάμτα και κακώς το χρησιμοποιούμε σαν αρνητικό εναντίον της.