Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
supernatural22 έγραψε:Της Βίσση,τα έχω τα Πορτραίτα,και στα 3 cds (Κάτι συμβαίνει,Η Επόμενη Κίνηση,Έμπνευση).Της Πωλίνας είναι όλα σπάνια,μόνο το "10 χρόνια μετά" που είναι best of του 1995,κυκλοφορεί ακόμα σε μερικά μικρά δισκοπωλεία.Στα περισσότερα δισκοπωλεία υπάρχει μόνο το Best Of,που έβγαλε το 2008.
tis polinas ta mona pou mporeis na vreis me psaksimo einai ta "kainourgios erotas" kai "Tora grafo istoria"
ta ipoloipa einai tragika diskolo
eidika kontres kai kali epityxia
pantos an endiaferete kapoios ksero pou mporei na vrei akoma spania cd tis polinas stin athina
axizo_polla έγραψε:
apla krima pou mallon den tairiaze sta 90's
Ήταν από τους άτυχους των 80's που στα 90's τους πήρε η κάτω βόλτα λόγω της λαϊκής στροφής στον ήχο.Θεωρώ προς τιμήν της ότι γνώριζε πως τα λαϊκά δεν της πάνε γι' αυτό και δεν το δοκίμασε καν σε αντίθεση με άλλους(Μαντώ,Καλλίρης,Αρβανίτη κλπ).Το καλό είναι ότι έχει στο βιογραφικό της και ένα Σταμάτη Κραουνάκη.
creativeuser έγραψε:To "10 χρόνια μετά" τι ωραίο και γλυκό τραγούδι.Θυμάμαι ότι το άκουγα όταν βγήκε(10 χρονών τότε) και σκεφτόμουν "πως θα είμαι σε 10 χρόνια από τώρα".
Και αυτό που φαντάστηκες βγήκε;;;
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
creativeuser έγραψε:To "10 χρόνια μετά" τι ωραίο και γλυκό τραγούδι.Θυμάμαι ότι το άκουγα όταν βγήκε(10 χρονών τότε) και σκεφτόμουν "πως θα είμαι σε 10 χρόνια από τώρα".
Και αυτό που φαντάστηκες βγήκε;;;
Τι να σου πω δεν είχα βάλει και συγκεκριμένο πλάνο σαν 10χρονο.Νομίζω πως τώρα έχω περισσότερα μούσια.