http://www.musical.gr/cddetails.php?gui ... 09-2&cat=2
http://www.heavenmusic.gr/index.php?opt ... 9&Itemid=3
Ακριβέστατος...axizo_polla έγραψε: epeidi thelei i sony na ti vgalei ftina me tin paparizou
Φυσικά...αλλιώς πως θα δικαιολογήσουν τις τρομερέεεεεες πωλήσεις που έκανε!axizo_polla έγραψε: --profanos tha vgei kai se efimerida to gialantzi best of
Στις περιπτώσεις που δεν υπάρχει δισκογραφία, όχι απαραίτητα κάθε δίσκος να έχει "σαρώσει" αλλά να υπάρχει μια κάποια πορεία χρόνων τι το θες το BEST? Από το φετινό και το προηγούμενο CD της πόσα κομμάτια θα συμπεριληφθούν, ώστε να δικαιολογηθούν ως BEST....εγώ δεν θυμάμαι κανένα....axizo_polla έγραψε:edo olokliri aleksiou kai stin ousia to proto tis ousiastiko best of itan to diplo "anthologio"
me 100 diskous
αντί να στρωθεί να τα κάνει 20, που κάθε χρόνο τα μειώνει (και μετά λένε για άλλες...) κάνει την καινοτομία!axizo_polla έγραψε:kai i paparizou me 10 soukse --
Τα μισά και παραπάνω δεν μου λένε απολύτως τίποτα!stathis2b έγραψε: Αυτά δε σου κάνουν για best of? Γιατι για μένα και την κοινή λογική μια χαρά κανουν για best of
και ειπαμε οτι το album δεν θα εχει 3cds με τα καλύτερα.Ποσε φορες θα το πουμε δηλ;
Καλά αυτά που λες αλλά τo "κανένας πικραμένος" δεν το κατάλαβα.Αν αυτό δεν είναι απαξίωση...chris3m έγραψε:Τα μισά και παραπάνω δεν μου λένε απολύτως τίποτα!stathis2b έγραψε: Αυτά δε σου κάνουν για best of? Γιατι για μένα και την κοινή λογική μια χαρά κανουν για best of
και ειπαμε οτι το album δεν θα εχει 3cds με τα καλύτερα.Ποσε φορες θα το πουμε δηλ;
Πιθανόν δεν κατάλαβες τι θέλω να πω γι' αυτό και ίσως το παρεξήγησες. Σε καμιά περίπτωση δεν την απαξιώνω ως καλλιτέχνιδα και ως όνομα (σαφές και είναι μεγάλο...) απλά δεν έχει τόσο διαχρονικά κομμάτια και τόσο επιτυχημένα σε ποσότητα για να δικαιολογήσω BEST. Σε κάποια χρονάκια θα το επιζητούσα περισσότερο και θα ήταν πιο αναγκαίο για όλους...
Όσο για το DVD ή τα ακυκλοφόρητα είναι απλά ...μούφες για να το αγοράσει κανένας πικραμένος εκτός των fans... γιατί δεν τα συμπεριέλαβε στο album της?
1) Ολοι με εφημεριδες τα βγαζουν πλεον, εσενα γιατι σου κακοφαινεται που παιζει να το βγαλει και η Ελενα; Μαλλον αφορμες ψαχνειςchris3m έγραψε: Φυσικά...αλλιώς πως θα δικαιολογήσουν τις τρομερέεεεεες πωλήσεις που έκανε!
Στις περιπτώσεις που δεν υπάρχει δισκογραφία, όχι απαραίτητα κάθε δίσκος να έχει "σαρώσει" αλλά να υπάρχει μια κάποια πορεία χρόνων τι το θες το BEST? Από το φετινό και το προηγούμενο CD της πόσα κομμάτια θα συμπεριληφθούν, ώστε να δικαιολογηθούν ως BEST....εγώ δεν θυμάμαι κανένα....
αντί να στρωθεί να τα κάνει 20, που κάθε χρόνο τα μειώνει (και μετά λένε για άλλες...) κάνει την καινοτομία!
Εδώ η "Προτεραιότητα" (διορθώστε με αν είναι άλλο...) είχε ήδη βγει τρεις - τέσσερις φορές σε επανέκδοση...
Πραγματικά έλεος...!
supernatural22 έγραψε:το "Ως εδώ" που είχε δώσει στη Νατάσα Θεοδωρίδου,
antidoto έγραψε:supernatural22 έγραψε:το "Ως εδώ" που είχε δώσει στη Νατάσα Θεοδωρίδου,
to thelwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww