Αντώνης Ρέμος
Re: ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ THREAD
TO KΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ!!! ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ!
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
μαζι σου φιλε entek!!!!....
Το άκουσα 15 φορές μέσα σε 1 ώρα! Απίστευτο κόλλημα! Τι στίχοι, τι μουσική, τι ερμηνεία! Με πέθανε ο Ρέμος μ' αυτό το τραγούδι! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! Τρελλάθηκα!
ΥΜΝΟΣ!

ΥΜΝΟΣ!

Εμένα πάλι δεν μου άρεσε. Τα κουπλέ οκ, το ρεφρέν καθόλου και γενικά δεν μου αρέσει να "φωνάζουν" και "φωνάζει" πάρα πολύ.Entek έγραψε:Το άκουσα 15 φορές μέσα σε 1 ώρα! Απίστευτο κόλλημα! Τι στίχοι, τι μουσική, τι ερμηνεία! Με πέθανε ο Ρέμος μ' αυτό το τραγούδι! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! Τρελλάθηκα!![]()
ΥΜΝΟΣ!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δεν του βγαίνει σε τσιρίδα! Η φωνή του βγάζει δεν είναι επιτιδευμένη. Ίσα-ίσα ταιριάζει με τους στίχους το "φωνάζει", το απαιτεί!paidaki έγραψε:Εμένα πάλι δεν μου άρεσε. Τα κουπλέ οκ, το ρεφρέν καθόλου και γενικά δεν μου αρέσει να "φωνάζουν" και "φωνάζει" πάρα πολύ.Entek έγραψε:Το άκουσα 15 φορές μέσα σε 1 ώρα! Απίστευτο κόλλημα! Τι στίχοι, τι μουσική, τι ερμηνεία! Με πέθανε ο Ρέμος μ' αυτό το τραγούδι! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! Τρελλάθηκα!![]()
ΥΜΝΟΣ!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Αισθάνομε σαν να με μαλώνει έτσι όπως το λέει. Δεν είναι από τα αγαπημένα μου του cd.Entek έγραψε:δεν του βγαίνει σε τσιρίδα! Η φωνή του βγάζει δεν είναι επιτιδευμένη. Ίσα-ίσα ταιριάζει με τους στίχους το "φωνάζει", το απαιτεί!paidaki έγραψε:Εμένα πάλι δεν μου άρεσε. Τα κουπλέ οκ, το ρεφρέν καθόλου και γενικά δεν μου αρέσει να "φωνάζουν" και "φωνάζει" πάρα πολύ.Entek έγραψε:Το άκουσα 15 φορές μέσα σε 1 ώρα! Απίστευτο κόλλημα! Τι στίχοι, τι μουσική, τι ερμηνεία! Με πέθανε ο Ρέμος μ' αυτό το τραγούδι! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! Τρελλάθηκα!![]()
ΥΜΝΟΣ!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Οντως βγαζει πολυ παθος σε αυτο το κοματι οπως κ στα περισσοτερα..ειναι σαν να το εχει βιωσει!!γιαυτο ειναι σπουδαιος ερμηνευτης γιατι τα νιωθει πραγματικα αυτα που λεει ακομα κ αν δεν τα εχει ζησει...μπραβο
-
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ! ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ ΜΕ ΛΟΥΚΑΣ ΛΙΓΟ

-
mallon den thimasai tous 3 protous tou pou itan laikoi opos episis kai to kardia mou min anisixeis eixe mono to tremo san pop kommatipaidaki έγραψε:Ο Ρέμος ανέκαθεν έλεγε ποπ τραγούδια στους δίσκους του. Από το "τρέμω" μέχρι το "τέλος του κόσμου". Επίσης ποτέ δεν ήταν ο "αυθεντικός λαικός" τραγουδιστής. Οι μεγάλες του επιτυχίες είναι ερμηνευτικές μπαλάντες κυρίως.axizo_polla έγραψε:auto pou o remos egine pop tragoudistis den to katalava pote
Δεν βρίσκω λοιπόν ότι σε αυτόν τον δίσκο κάνει κάτι διαφορετικό.
έχω βάρκα τα παράπονα
Ο ΡΕΜΟς ΕΙΝΑΙ ΛΑΙΚΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ.ΤΟ ΤΡΕΜΩ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΠ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΣ Ο ΔΙΣΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΟΥΠΕΡ.ΘΑ ΘΕΛΑ ΕΝΑ ΧΑΣΑΠΙΚΟ ΕΝΑ ΑΡΓΟ ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ.ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΩΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΣΚΙΣΕΙ.
I like people too much or not at all.
Νομίζω ότι δεν μπορούν να συγκριθούν τα 2 τραγούδια. Το "παράφορα" είναι ένα τόσο dance club τραγούδι , στα όρια του trance , που από άντρες καλλίτεχνες μόνο ο Ρουβάς θα μπορούσε να το πεί στην Ελλάδα. Το "τώρα επιζώ" είναι ένα ωραίο dance τραγούδι με ευχάριστη μελωδία.tolis8 έγραψε:προσωπικα θεωρω το τωρα επιζω πολυ καλυτερο απο το παραφορα!!γενικα ο δισκος εχει διαμαντια!!!ειναι πολυ προσεγμενη δουλεια!!κ αξιζει με χιλια να παει καλα!!κ θα εχει κ συνεχεια ο δισκος το χειμωνα, εννοω την επανεκδοση!!καλη ακροαση σε ολους...
Ε όχι κι έτσι... το τραγούδι του Λούκα είναι ανύπαρκτο!Chronisgreek έγραψε:ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ! ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ ΜΕ ΛΟΥΚΑΣ ΛΙΓΟ![]()

Πάντως ο Ρέμος δεν "έγινε ξαφνικά ποπ τραγουδιστής" για να καταλάβεις κάτι. Λέει ποπ τραγούδια ΠΑΡΑ πολλά χρόνια.axizo_polla έγραψε:mallon den thimasai tous 3 protous tou pou itan laikoi opos episis kai to kardia mou min anisixeis eixe mono to tremo san pop kommatipaidaki έγραψε:Ο Ρέμος ανέκαθεν έλεγε ποπ τραγούδια στους δίσκους του. Από το "τρέμω" μέχρι το "τέλος του κόσμου". Επίσης ποτέ δεν ήταν ο "αυθεντικός λαικός" τραγουδιστής. Οι μεγάλες του επιτυχίες είναι ερμηνευτικές μπαλάντες κυρίως.axizo_polla έγραψε:auto pou o remos egine pop tragoudistis den to katalava pote
Δεν βρίσκω λοιπόν ότι σε αυτόν τον δίσκο κάνει κάτι διαφορετικό.
Καλά ρε παιδιά και το Έτσι Ξαφνικά pop μπαλάντα είναι, και το Μη Ζητάς Συγνώμη και το Μείνε και το Εμείς κλπ κλπ. Όντως καθαρόαιμος λαϊκός δεν ήταν ποτέ του!
ωραίο τραγούδι το "κλειστά τα στόματα" σε ποιον να το αφιερώνει άραγε;
Nothing lasts forever but the earth and sky
-
yperoxoooooooooooooooooo to neo cd
gianniskard έγραψε:yperoxoooooooooooooooooo to neo cd
+1
Παρε ανασα και παμε...
Chronisgreek έγραψε:ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ! ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ ΜΕ ΛΟΥΚΑΣ ΛΙΓΟ![]()
kala afto mono gia asteio. fovero kommati tou Remou!!!! kamia sxesi me to xliarotato kommati tou Louka!
Παρε ανασα και παμε...
-
tha symfwnysw TA MALA !!!!!Entek έγραψε:Το άκουσα 15 φορές μέσα σε 1 ώρα! Απίστευτο κόλλημα! Τι στίχοι, τι μουσική, τι ερμηνεία! Με πέθανε ο Ρέμος μ' αυτό το τραγούδι! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! Τρελλάθηκα!![]()
ΥΜΝΟΣ!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Kάποιος ζωγράφος θεϊκός μας ζωγραφίζει...
Το «7 ΜΕΡΕΣ TV» προσφέρει αποκλειστικά τους αναγνώστες του, το νέο ακυκλοφόρητο CD του Αντώνη Ρέμου «ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ».
Περιέχει τις μεγάλες επιτυχίες «Κομμένα πια τα δανεικά»,«Είναι στιγμές» κ.α
Κυκλοφορεί την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011 στην τιμή των 9.90 €
(+ 1,50 € το περιοδικό).
Μια συνεργασία των Εκδόσεων Λυμπέρη και της Heaven Music.
Περιέχει τις μεγάλες επιτυχίες «Κομμένα πια τα δανεικά»,«Είναι στιγμές» κ.α
Κυκλοφορεί την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011 στην τιμή των 9.90 €
(+ 1,50 € το περιοδικό).
Μια συνεργασία των Εκδόσεων Λυμπέρη και της Heaven Music.
Παρε ανασα και παμε...