ΝΕΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2011!

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
antidoto

Re: ΝΕΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2011!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από antidoto »

NARKOTIKO έγραψε:KAI EPISHMA PLEON :

ΚΑΙΤΗ ΓΑΡΜΠΗ ''ΠΑΖΛ'' 28/3 ΑΠΟ ΤΗΝ UNIVERSAL!

:thumbup:

:party: :party: :party:
Παρε ανασα και παμε...
shi_os

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από shi_os »

Slim_Shady έγραψε:
Anemos2006 έγραψε:NEW VERSION!! Watch My Dance
Γνωστή έγινε η τελική εκδοχή του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό της Eurovision το Μάιο στο Ντίσελντόρφ της Γερμανίας.

Το "Watch my dance" των Λούκα Γιώρκα και Stereo Mike, σε μουσική του Γιάννη Χριστοδουλόπουλου και στίχους της Ελεάνας Βραχάλη, θα διαγωνιστεί στη Γερμανία σε μια νέα εκδοχή, διαφορετική από αυτή που ακούσαμε στον ελληνικό τελικό.
Eurovision Song Contest 2011

Singers/Ερμηνευτές: Loukas Yiorkas feat. Stereo Mike
Title/Τίτλος: Watch My Dance
Music/Μουσική: Yannis Christodoulopoulos
Lyrics/Στίχοι: Eleana Vrachali

Ακούστε την

http://www.youtube.com/watch?v=QRnuxzxs ... r_embedded

Giati to kanane etsi ? pou pige to zeimpekiko re paidia ? mono ligo prin to telos to thimasai pou t'akous... den m aresei i nea version!
The new version is almost identical to the old ones. The changes are really minor. Slightly different instruments, better mix, the rap is on a lower key. But that's it.
Anemos2006

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Anemos2006 »

Εικόνα
Ο Γιώργης Χριστοδούλου είναι από τους καλλιτέχνες που δεν θέλουν και δεν μπορούν να μπουν σε καλούπια και στεγανά! Εδώ και αρκετά χρόνια μας ταξιδεύει μουσικά, με τον δικό του τρόπο την δική του έμπνευση ελληνικές και έθνικ, μελωδίες! Η νέα του δισκογραφική δουλειά «flâneur» μας περιδιαβαίνει σε 7 ισπανόφωνα, 3 γαλλόφωνα και ένα ορχηστρικό τραγούδι. Σήμερα το πρώτο video clip από το ομώνυμο άλμπουμ του προβάλλεται αποκλειστικά στο dailymotion.gr και ο Γιώργης μιλάει στο tralala… με επίκαιρα λόγια!
"Δεν είναι καθόλου του γούστου μου τραγούδια που λένε μεγαλοστομίες, περισπούδαστες «αλήθειες», γεμάτες «συγκίνηση»"
Μια μουσική εκδρομή που στις αποσκευές της μεταφέρει τις εμπειρίες ενός «επαγγελματία σουλατσαδόρου»! Αυτό αναφέρει χαρακτηριστικά το δελτίο τύπου για την νέα σου δισκογραφική δουλειά! Θεωρώ πως αυτό σηκώνει λίγο παραπάνω κουβέντα!

O flâneur είναι εξ ορισμού κάποιος ο οποίος τριγυρνάει, βρίσκεται πάντα σε κίνηση, ελάχιστες φορές έχει σαφή προορισμό και κυρίως...δεν βιάζεται! Όσοι με γνωρίζουν καλά, θα έβρισκαν πολλές ομοιότητες μ’ αυτόν τον τύπο. Το άλμπουμ αυτό είναι η βόλτα μου στην Ευρώπη - κυρίως όμως στη Μεσόγειο, κλείνει μέσα του τα ταξίδια και τις φιλίες μου, την μελέτη μου μέχρις ότου μάθω πολύ καλά τα ισπανικά, τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα, τις περιοδείες, τους έρωτες μου, τις συναυλίες στη Βαρκελώνη και τη Μαγιόρκα, τα μέρη από τα οποία πέρασα τα τρία τελευταία χρόνια, τη Μαδρίτη, την Τουλόν, τη Νάπολη, τη Φλωρεντία και τη Βενετία και την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου από την οποία κατάγομαι. Θα ήθελα ακούγοντας κάποιος τον δίσκο αυτό να έχει την δική μου εντύπωση από όλο αυτό το ταξίδι.

Τα τραγούδια του δίσκου έχουν όλα μια μικρή ιστορία, εμπνευσμένα από μικρές καθημερινές στιγμές! Πόσο σημαντικές είναι αυτές οι στιγμές και θέλεις να τις μοιραστείς με τον κόσμο;

Έχω μια προτίμηση στα τραγούδια που λένε πράγματα καθημερινά και με τον πιο απλό και καθαρό τρόπο. Δεν είναι καθόλου του γούστου μου εκείνα που λένε μεγαλοστομίες, περισπούδαστες «αλήθειες» γεμάτες «συγκίνηση». Η καθημερινότητα έχει τη δική της μαγεία, τη δική της «α-λήθεια»: αυτό δηλαδή που δεν μπορείς να ξεχάσεις. Υπάρχει ένας στίχος που αγαπώ πολύ και τα λέει όλα: «Πίσω από τα καθημερινά τα πράγματα, υπάρχει ένα καθημερινό όνειρο»...

giorgis1

Μια ισπανόφωνη (κυρίως) δισκογραφική δουλειά, έπειτα από συνεργασίες και συναυλίες με δημοφιλείς ισπανούς τραγουδοποιούς! Όμορφο μα και πολύ τολμηρό για την Ελληνική πραγματικότητα του 2011 μου φαντάζει εμένα!

Ακούγεται τολμηρό; ίσως... Πάντα όμως έκανα του κεφαλιού μου - εξ άλλου ο δίσκος αυτός κυκλοφορεί και για το ισπανόφωνο κοινό, δεν έγινε με στόχο αποκλειστικά την Ελλάδα, μάλλον το αντίθετο. Η μουσική είναι μία και σε όποια γλώσσα κι αν μιλάει, αν ενδιαφέρει κάποιον δε νομίζω ότι θα του σταθεί εμπόδιο. Ένα καλό παράδειγμα είναι οι άνθρωποι που σιγά-σιγά έμαθαν αγγλικά από τα τραγούδια!

Το νέο Video clip κυκλοφορεί σήμερα διαδικτυακά! Πόσο πιστεύεις ότι βοηθά το internet και τι κινδύνους μπορεί να κρύβει;

Το internet είναι μια θάλασσα, από σένα εξαρτάται σε ποιό νησί θα αποφασίσεις να αποβιβαστείς. Υπάρχουν τα πάντα. Δεν νομίζω ότι εγκυμονεί κινδύνους - αν εξαιρέσουμε το ότι αν δεν προσέξεις, ίσως σε αποξενώσει από τους ανθρώπους. Η προσωπική επαφή, η αφή, το να μπορείς να αγγίξεις τον άλλο, είναι αναντικατάστατα.

Οι λέξεις εμπορικότητα, Playlist, charts, talent show που ακούμε κατά κόρον σήμερα, πως ηχούν στα δικά σου αυτιά;

Στα δικά μου; τελείως απόμακρα. Κρατώ τις αποστάσεις μου και διατηρώ τις επιφυλάξεις για κάθε είδους λίστες, βαθμολογίες κλπ. Όλα αυτά εξυπηρετούν ενδεχομένως κάτι άλλο, οτιδήποτε άλλο εκτός από την ίδια τη μουσική.

Εάν είχες την ελευθερία να αλλάξεις κάποια πράγματα στην Ελληνική δισκογραφία, από πού θα έκανες την αρχή;

Από τους έλληνες "καλλιτέχνες". Όχι το έργο τους (όπου αυτό υπάρχει, όπου δεν εξετάζω ως "κάλο" ή "κακό"), αλλά την στάση τους απέναντι σε πράγματα που συνέβησαν ώστε να απαξιωθεί η δισκογραφία στην Ελλάδα.

giorgischristodoulouflaneur_MediumΕίσαι από τους τραγουδοποιούς που μας έχουν απασχολήσει ευχάριστα τόσα χρόνια και μόνο για τις μουσικές σου ανησυχίες! Πολύ ψαγμένες δουλειές και προσεγμένες συνεργασίες! Τι “επίγευση” σου αφήνει όλο αυτό το οδοιπορικό 13 και πλέον χρόνια τώρα!

Η μουσική μου έχει προσφέρει πολλά. Της είμαι απόλυτα ευγνώμων γιατί λειτούργησε ως μαγνήτης για πολλά καλά. Έφερε κοντά μου φίλους, πολύ ενδιαφέροντες ανθρώπους, τη χαρά να γνωρίσω άλλους τρόπους σκέψης, να ταξιδέψω, να ανανεώνομαι συνεχώς. Οι στερήσεις που πρέπει να υποστείς κι ενδεχομένως πικρά περιστατικά που προκύπτουν στο δρόμο χρησιμεύουν για να δυναμώνεις.

Ποια θεωρείς την σημαντικότερη στιγμή της πορείας σου μέχρι σήμερα;

Αυτήν που θα ζήσω το αμέσως επόμενο διάστημα.

Το 2006 πραγματοποίησες ένα δίσκο-tribute στη Eurovision. Πώς βλέπεις την Eurovision τα τελευταία χρόνια; Τι γνώμη έχεις για την φετινή μας συμμετοχή;

Φέτος λόγω πήγαινε-έλα στην Ισπανία, ώρες δουλειάς στο στούντιο, προετοιμασίες κοκ. δεν είχα χρόνο ούτε καν να ακούσω κάποιο τραγούδι. Σε κάθε περίπτωση τους εύχομαι καλή επιτυχία.

Τι να αναμένουμε στο άμεσο μέλλον από εσένα;

Προς το παρόν θα φτιάξω τη βαλίτσα μου και θα κάνω αρκετά ταξίδια με τους συνεργάτες μου για να χαρούμε παίζοντας αυτά τα τραγούδια εδώ, εκεί και πιο εκεί. Πού θα με βγάλει αυτό, δεν ξέρω...
Θα ήθελες να αναφερθείς σε κάτι σημαντικό που ίσως μου διέφυγε;
Ένα όνειρο μου είναι κάποτε να φτιάξω έναν ελληνικό δίσκο με τραγούδια του μεσοπολέμου, αυτά που μου τραγουδούσε η γιαγιά μου, όταν ήμουν μικρός.
Οι βόλτες στα μουσικά μεσογειακά μονοπάτια με το Γιώργη Χριστοδούλου συνεχίζονται κάθε Πέμπτη του Μάρτη στο Γιασεμί...the flâneur way!

giorgisflaneur.blogspot.com

Από τον Θάνο Κωτσιόπουλο
Chronisgreek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chronisgreek »

Αγγελική Ηλιάδη «Με την αγάπη τα ‘χω βάλει»
Εικόνα
Νέο album έρχεται σύντομα!
Η Αγγελική Ηλιάδη επιστρέφει πιο εντυπωσιακή από ποτέ! Στην τηλεοπτική της εμφάνιση στο Dancing With The Star 2 η Αγγελική καθήλωσε χιλιάδες τηλεθεατές καθώς αναμετρήθηκε με τις χορευτικές της ικανότητες. Παράλληλα με τις εξοντωτικές πρόβες ολοκλήρωσε την ηχογράφηση των νέων της τραγουδιών που θα κυκλοφορήσουν σύντομα από τη Heaven. Ο τίτλος του νέου album-τη μουσική του οποίου υπογράφει ο Κώστας Μηλιωτάκης-είναι «Με την αγάπη τα 'χω βάλει». 14 ολοκαίνουργια τραγούδια-ανάμεσά τους τα ήδη γνωστά ραδιοφωνικά «Καλά θα περνάω» και «Νέα εποχή»-στο ρυθμό της επιτυχίας!!! To νέο single που έχει ήδη να ακούγεται στο ραδιόφωνο είναι το «Εσένα μόνο».
stelios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stelios »

γιατι την εδεσαν? :lol:
I like people too much or not at all.
Chronisgreek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chronisgreek »

den to eixa proseksei...
einai oi nees extreme fotografhseis ths heaven :lol: :lol: :lol:
o 8eoxarhs darmenos k ayth demenh.. :lol:
sow

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sow »

nikos karvelas-lakis papadopoulos: ola einai mesa sto mualo

http://www.youtube.com/watch?v=4NZP1xe1mAw
Slim_Shady

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Slim_Shady »

stelios έγραψε:γιατι την εδεσαν? :lol:

giati ta xei valei me thn agaph :lol:
I agapi einai apo thn allh meria kai i aggeliki prospathei na tin riksei katw :fan:
Kάποιος ζωγράφος θεϊκός μας ζωγραφίζει...
thrilos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από thrilos »

Nikos Karvelas - Pote Min les Pote Diaskevi

http://www.youtube.com/watch?v=HaYv9fOy6jw
stelios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stelios »

thrilos έγραψε:Nikos Karvelas - Pote Min les Pote Diaskevi

προτιμω την πρωτη εκτελεση.
I like people too much or not at all.
Slim_Shady

To Flaneur toy Giorgi pou exete pio panw , exei kukloforisei , kseroume?
supernatural22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από supernatural22 »

Nέο album απο το Νίκο Κουρκούλη
«Η ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ MONO»

Εικόνα

Οι νέες επιτυχίες του Νίκου Κουρκούλη κυκλοφορούν σε λίγες ημέρες από τη Heaven. Η νέα του δισκογραφική δουλειά λέγεται «Η σκέψη μου μόνο» και περιέχει 10 υπέροχα τραγούδια. Ανάμεσά τους οι πρόσφατες ραδιοφωνικές επιτυχίες του «Ωπα-ωπα» και «Ποια είσαι εσύ» αλλά και ένα ολοκαίνουργιο τρ...αγούδι-ντουέτο με την Κέλλυ Κελεκίδου το «Είμαστε δεμένοι». Ο Νίκος Κουρκούλης ερμηνεύει με πάθος, συναίσθημα, ένταση 10 τραγούδια που θα μείνουν ...στη σκέψη μας!

http://www.hxosfm.gr/el/news.php?n=17760
Slim_Shady

To neo tragoudi + vc tou Giorgi ( ss vlepe pio pnw sthn selida ) me titlo "Le flâneur"

http://www.youtube.com/watch?v=yg6IscpM3dY
antidoto

glyko alla protimo to proto :smile:
Παρε ανασα και παμε...
afn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από afn »

antidoto έγραψε:

glyko alla protimo to proto :smile:
:thumbdown: :thumbdown:
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
antidoto

gia na min asxoloumai me tis saxles tou Karvela

http://www.youtube.com/watch?v=yg6IscpM3dY

Giorgis Christodoulou - flaneur
Παρε ανασα και παμε...
Anemos2006

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Anemos2006

Ένα πολύ αγαπημένο κομμάτι, της δοξασμένης εποχής του ροκ στην Ελλάδα ξαναζωντανεύει μέσα από τις διασκευές των 15 50. «Σαν Σταρ Του Σινεμά» τραγουδούσε ο Νίκος Ζιώγαλας . Οι σταρ μπορεί να απομυθοποιήθηκαν και το σινεμά να παλεύει με το Home-cinema, η εν λόγω «Σταρ» όμως θα μείνει ακλόνητη στην κορυφή των play charts της καρδιάς μας. Η διασκευή του τραγουδιού του Νίκου Ζιώγαλα από τους 15 50 θα ξανανοίξει «τα φύλλα της καρδιάς» μας.
http://www.youtube.com/watch?v=XDsWhZsu ... dded#at=14
thrilos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από thrilos »

Giannis Kotsiras & Salina - To Kainourgio Sou Oplo

Rockarei o Kotsiras!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=4ypGf12XD4U
antidoto

thrilos έγραψε:Giannis Kotsiras & Salina - To Kainourgio Sou Oplo

Rockarei o Kotsiras!!!!