ΝΕΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2011!
-
Re: ΝΕΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2011!
efyge apo tin Minos pote syntelestikan autes oi allages?
οντως το τραγουδι "σ'αγαπω" του χολιδη δεν ακουγεται.προσωπικα δεν μου αρεσει
και καθολου.εφυγε απο μινος οντως?ειναι επισημο?παει στην spicy?μισο λεπτο να παρω φοιβο.
και καθολου.εφυγε απο μινος οντως?ειναι επισημο?παει στην spicy?μισο λεπτο να παρω φοιβο.

I like people too much or not at all.
Δεν είναι σίγουρο ότι έχει φύγει από τη Minos,αλλά έχω ακούσει ότι τον διεκδικεί ο Φοίβος.Και επίσης υπάρχει μια πιθανότητα να τραγουδήσει με τη Βανδή στη Θεσσαλονίκη.
Nikiforos, neo single / video:
http://www.youtube.com/watch?v=QAyNLF7-WRw
Το νέο ραδιοφωνικό του single «Μια ματιά», σε μουσική Κωνσταντίνου Αβραμόπουλου και στίχους Ιωσήφ Βακόνδιου & Νικηφόρου, από το πρώτο του album «Υποσχέσου», οπτικοποίησε πρόσφατα ο Νικηφόρος. (Heaven Music)
http://www.youtube.com/watch?v=QAyNLF7-WRw
Το νέο ραδιοφωνικό του single «Μια ματιά», σε μουσική Κωνσταντίνου Αβραμόπουλου και στίχους Ιωσήφ Βακόνδιου & Νικηφόρου, από το πρώτο του album «Υποσχέσου», οπτικοποίησε πρόσφατα ο Νικηφόρος. (Heaven Music)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shi_os την Τετ Απρ 13, 2011 5:36 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
δεν ισχυει η συνεργασια με βανδη.θα ειναι παλι στο ρομεο.supernatural22 έγραψε:Δεν είναι σίγουρο ότι έχει φύγει από τη Minos,αλλά έχω ακούσει ότι τον διεκδικεί ο Φοίβος.Και επίσης υπάρχει μια πιθανότητα να τραγουδήσει με τη Βανδή στη Θεσσαλονίκη.
I like people too much or not at all.
-

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Anemos2006 την Πέμ Απρ 14, 2011 12:30 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Η Αποστολία Ζώη επιστρέφει μετά από 3 χρόνια δισκογραφικής απουσίας με το νέο τραγούδι «Καθρέφτης» σε ροκ ρυθμούς.
Ακούστε το...
http://www.youtube.com/watch?v=9YPXWRGE ... r_embedded
Ακούστε το...
http://www.youtube.com/watch?v=9YPXWRGE ... r_embedded
-
to cd tis Rallias Xristidou den itan na vgei ton Martio?
Πολύ καλό το νέο κομμάτι της Αποστολίας Ζώη.Τέτοια της ταιριάζουν και όχι σκυλάδικα.
Δεν ξέρω πότε θα κυκλοφορήσει,πάντως η ίδια δεν θέλει με τίποτα να βγει με περιοδικό ή εφημερίδα.gianniskard έγραψε:to cd tis Rallias Xristidou den itan na vgei ton Martio?
-
ama den vgei me efimerida h periodiko pws tha vgoun ta eksoda paragwgis tou diskou?
-
edw remos,terzis,rouvas kai polloi alloi kataksiwmenoi vgazoun tis douleies sta periptera kai sta periodika.Auti mallon einai tou poiotikou.
-
Epomeno cd single apo to album Parafora tou Rouva meta to Oi Dyo Mas kseroume poio tha einai?
-
pros to paron o sakis diafimizei tin kainourgia tou tsiflofouska.......sakis.......tin dokimasate..??
Νομίζω Νεκρός Ωκεανός...gianniskard έγραψε:Epomeno cd single apo to album Parafora tou Rouva meta to Oi Dyo Mas kseroume poio tha einai?
Χαιρόμαστε για τον Sakis και τις δραστηριότητες του, αλλά θα πρέπει να προσέξει την υπερ προβολή!
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
-
kalo to Nekros Wkeanos alla tha ithela to An Pote
SPICY????????? GT??????????????????supernatural22 έγραψε:Το κομμάτι που έγραψε ο Κοντόπουλος μπορεί να μην κυκλοφορήσει σε cd,ο Χολίδης είναι σε συζητήσεις με τη Spicy.gianniskard έγραψε:to cd tou Xolidi paei gia Septemvrio?Pantws to tragoudi pou toy egrapse o Kontopoulos den akougetai poly sta radiofwna.

Αύριο πέφτω στην φωτιά
Δεν υπάρχει για μένα μετά
Δεν υπάρχει για μένα μετά
Μπράβο Ραλλία! Χαίρομαι που υπάρχουν ακόμα καλλιτέχνες που αποποιούντε το "νέο σύστημα!"supernatural22 έγραψε:Δεν ξέρω πότε θα κυκλοφορήσει,πάντως η ίδια δεν θέλει με τίποτα να βγει με περιοδικό ή εφημερίδα.gianniskard έγραψε:to cd tis Rallias Xristidou den itan na vgei ton Martio?
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
-
To cd tou Martaki paei telika gia Fthinoporo?