Φοίβος
Re: Φοίβος & Spicy Artists
Εγώ πάντως δεν το ξέρω το τραγούδι του Πετρέλη! Νόμιζα πως τώρα θα το κυκλοφορήσει!! 

Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
εισαι φανατικος θαυμαστης του δηλαδη.afn έγραψε:Εγώ πάντως δεν το ξέρω το τραγούδι του Πετρέλη! Νόμιζα πως τώρα θα το κυκλοφορήσει!!

I like people too much or not at all.
εντάξει κλασσικό τραγουδάκι του πετρέλη, πλάκα έχει
Nothing lasts forever but the earth and sky
Αρχικά είχε προγραμματιστεί άλλο τραγούδι του Πετρέλη να παίξει σε αποκλειστικότητα,αλλά τελευταία στιγμή βγήκε αυτό.Οπότε λογικά έχει ηχογραφήσει αρκετά.
Den to les kai asximo, kaloutsiko einai.
δεν νομιζω.πριν ενα μηνα στην πρωινη μελετη για αυτο το τραγουδι ειχε μιλησει.ειχε πει πως εχουμε ετοιμο ενα τραγουδι που θα χρησιμοποιηθει και αλλου, χωρις να αναφερει την διαφημιση.supernatural22 έγραψε:Αρχικά είχε προγραμματιστεί άλλο τραγούδι του Πετρέλη να παίξει σε αποκλειστικότητα,αλλά τελευταία στιγμή βγήκε αυτό.Οπότε λογικά έχει ηχογραφήσει αρκετά.
βλεπω ενθουσιασμο στα πληθη.thrilos έγραψε:Den to les kai asximo, kaloutsiko einai.

Σε κάποια δελτία τύπου έλεγαν ότι το κομμάτι θα έχει τίτλο "Θα φύγω".Επιπλέον είχα ακούσει ότι θα είναι τσιφτετέλι.Αυτό έχει άλλο τίτλο και είναι πιο pop.
-
polu kalo einai to neo song! ante na bgei h kokkinou na dromologh8ei k o petrelhs gia album to kalokairi..
μπορει στον μηνα που μεσολαβησε να ηχογραφησαν και αυτο που λες.supernatural22 έγραψε:Σε κάποια δελτία τύπου έλεγαν ότι το κομμάτι θα έχει τίτλο "Θα φύγω".Επιπλέον είχα ακούσει ότι θα είναι τσιφτετέλι.Αυτό έχει άλλο τίτλο και είναι πιο pop.
μαλλον παει για φθινοπωρο ο πετρελης.Chronisgreek έγραψε:polu kalo einai to neo song! ante na bgei h kokkinou na dromologh8ei k o petrelhs gia album to kalokairi..
-
gia f8inopwro tou nino eipane. petrelhs kalokairi..
καλα λεγανε επισης πως η κοκκινου θα ειχε κυκλοφορησει απο τον σεπτεμβρη και βγαινει τωρα.Chronisgreek έγραψε:gia f8inopwro tou nino eipane. petrelhs kalokairi..
δεν νομιζω να βγαλει αλμπουμ το καλοκαιρι.δεν εχει ηχογραφησει πολλα τραγουδια.ασε που ο φοιβος ετοιμαζει απο ενα digital single για ολους τωρα.που χρονος για αλμπουμ.
-

SPICY SOON...
pisteyw oti exei kapoia sxesh me to neo song tou nino..
thn exei k sto sfera ayth thn eikona stis apokleistikothtes k leei erxetai..
opws k sth spicymusic.gr k sth selida tou foibou@facebook
στον σφαιρα παιζουν και μουσικη απο το κομματι και λενε ερχεται στον σφαιρα.η μουσικη παντως ακουγεται σουπερ.λογικα η νινο η κοκκινου θα ειναι.Chronisgreek έγραψε:
SPICY SOON...
pisteyw oti exei kapoia sxesh me to neo song tou nino..
thn exei k sto sfera ayth thn eikona stis apokleistikothtes k leei erxetai..
opws k sth spicymusic.gr k sth selida tou foibou@facebook
πληροφοριες θελουν την δεσποινα να επιστρεφει αρχες καλοκαιριου με νεο τραγουδι απο τον φοιβο.το διαβασα στο devaqueen,λεγεται μαλιστα πως θα το παρουσιασει στα mad awards.βασικα το devaqueen απο το difer news πηρε την ειδηση.
-
lete na xoume k despina? an k api8ano mou akougetai..
καθολου απιθανο.παντα στον 1 χρονο κυκλοφοριας ενος δισκου τους βγαζουν κατι καινουργιο.Chronisgreek έγραψε:lete na xoume k despina? an k api8ano mou akougetai..
Βεβαίως!!! Μέσα στην ψυχή μου τον έχω...stelios έγραψε:εισαι φανατικος θαυμαστης του δηλαδη.afn έγραψε:Εγώ πάντως δεν το ξέρω το τραγούδι του Πετρέλη! Νόμιζα πως τώρα θα το κυκλοφορήσει!!

Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
-
ok 8a doume.. k makari kiolas na bgalei kati kainourgio k kalo!stelios έγραψε:καθολου απιθανο.παντα στον 1 χρονο κυκλοφοριας ενος δισκου τους βγαζουν κατι καινουργιο.Chronisgreek έγραψε:lete na xoume k despina? an k api8ano mou akougetai..