Φοίβος
- 
				Chronisgreek

Re: Φοίβος & Spicy Artists
PANTWS AYTO ME TON KARRA ISXYEI PISTEYW.. MAKARI NA TO ELEGE.. K O GIASEMHS AS SYNEXIZE ME SIGANO-VALENTINO H8ELE K FOIBO TROMARA TOU K AUTOS K O KALLIDHS.. EINAI OI MONOI POU DEN TOYS PROSFERE KATI O FOIBOS..stelios έγραψε:αν το ελεγε ο καρρας θα ειχε κανει επιτυχια.με τον γιασεμη δεν επαιξε καθολου.Stavros έγραψε:to oute kruo oute zesth einai kalo tragoudaki omws...supernatural22 έγραψε:Tο "Ούτε κρύο ούτε ζέστη" το έβαλε επειδή δεν υπήρχε άλλο τραγούδι από Γιώργο Γιασεμή.Τα πρόσφατα δεν τα έβαλε,επειδή πουλάνε ακόμα ψηφιακά.Λογικά θα βγει και 2ο μέρος.
το νεο τραγουδι της ελλης δεν λεει πολλα.το ερωτευτηκα σαφως καλυτερο.

I like people too much or not at all.

wraia arxisame! 

η αποψη μου ειναι,εσεις μπορει να το λατρεψετε. 

kala egw gia na vgalw apopsh gia ena kommati prepei na to akousw toulaxiston 3 fores... 

αυτο ειναι το σωστο.εγω βιαζομαι.Stavros έγραψε:kala egw gia na vgalw apopsh gia ena kommati prepei na to akousw toulaxiston 3 fores...

dn sevesai tn Ellh...stelios έγραψε:αυτο ειναι το σωστο.εγω βιαζομαι.Stavros έγραψε:kala egw gia na vgalw apopsh gia ena kommati prepei na to akousw toulaxiston 3 fores...
με αυτα που τραγουδαει τελευταια καθολου δεν την σεβομαι.Stavros έγραψε:dn sevesai tn Ellh...stelios έγραψε:αυτο ειναι το σωστο.εγω βιαζομαι.Stavros έγραψε:kala egw gia na vgalw apopsh gia ena kommati prepei na to akousw toulaxiston 3 fores...

e tote sevasou to endoxo parelthon ths...stelios έγραψε:με αυτα που τραγουδαει τελευταια καθολου δεν την σεβομαι.Stavros έγραψε:dn sevesai tn Ellh...stelios έγραψε:αυτο ειναι το σωστο.εγω βιαζομαι.Stavros έγραψε:kala egw gia na vgalw apopsh gia ena kommati prepei na to akousw toulaxiston 3 fores...
να το σεβαστει πρωτα η ιδια.Stavros έγραψε:e tote sevasou to endoxo parelthon ths...stelios έγραψε:με αυτα που τραγουδαει τελευταια καθολου δεν την σεβομαι.Stavros έγραψε:dn sevesai tn Ellh...stelios έγραψε:αυτο ειναι το σωστο.εγω βιαζομαι.Stavros έγραψε:kala egw gia na vgalw apopsh gia ena kommati prepei na to akousw toulaxiston 3 fores...

gia ola exeis pia mia apanthsh!stelios έγραψε:να το σεβαστει πρωτα η ιδια.Stavros έγραψε:e tote sevasou to endoxo parelthon ths...stelios έγραψε:με αυτα που τραγουδαει τελευταια καθολου δεν την σεβομαι.Stavros έγραψε:dn sevesai tn Ellh...stelios έγραψε:αυτο ειναι το σωστο.εγω βιαζομαι.Stavros έγραψε:kala egw gia na vgalw apopsh gia ena kommati prepei na to akousw toulaxiston 3 fores...
τι έχετε πάθει πια με την Έλλη; πυροδοτεί αντιδράσεις τελικά  

Nothing lasts forever but the earth and sky

dn mou aresei shmera sto Idol...

- 
				Chronisgreek

EMENA M'ARESE TO NEO SONG! EXEI BALEI HLEKTRONIKO HXO MESA SE TSIFTETELI TI ALLO 8A DOUME... 

TO HTAN PSEMA TO ESKISAN! TELEIA TO EIPAN K TA PAIDIA K ELLH...!

TO HTAN PSEMA TO ESKISAN! TELEIA TO EIPAN K TA PAIDIA K ELLH...!
- 
				Chronisgreek

εχει τραγικο ρεφρεν το νεο τργουδι της ελλης.
τα διπλα ρεφρεν τα σταματησε ο φοιβος?

τα διπλα ρεφρεν τα σταματησε ο φοιβος?

- 
				Slim_Shady

Πολύ καλό κομμάτι . Να μην ακουμε και κλαψες συνεχεια ... GO ELLI  

Kάποιος ζωγράφος θεϊκός  μας ζωγραφίζει...

- 
				Chronisgreek

ENTAXEI ARXISATE NA SYGKRINETE KATEU8EIAN ME ERWTEYTHKA.... 

OK DEN KSEROUME AN 8A FTASEI THN EPITYXIA TOU ERWTEYTHKA ALLA EINAI ENA KALO TRAGOUDI K 8A AKOUSTEI PISTEUW..

OK DEN KSEROUME AN 8A FTASEI THN EPITYXIA TOU ERWTEYTHKA ALLA EINAI ENA KALO TRAGOUDI K 8A AKOUSTEI PISTEUW..
- 
				Slim_Shady

Συμφωνώ απόλυτα σε όλαChronisgreek έγραψε:ENTAXEI ARXISATE NA SYGKRINETE KATEU8EIAN ME ERWTEYTHKA....![]()
Kάποιος ζωγράφος θεϊκός  μας ζωγραφίζει...