Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ο Θοδωρής Μαραντίνης, πριν λίγες μέρες έκλεισε μια καινούργια συνεργασία. Πρόκειται για το soundtrack της νέας ταινίας «Νήσος», όπου σκηνοθετεί ο Αντώνης Αγγελόπουλος. Έτσι, οι Onirama σύντομα θα ξεκινήσουν τις ηχογραφήσεις για τα νέα hits.
Το "Chocolat" το χρώμα, έχει χτυπήσει φαίνεται τα ραδιόφωνα της χώρας, γι' αυτό δεν σταματούν να μεταδίδουν το νέο τραγούδι των REC!
Το νέο καλοκαιρινό τραγούδι των REC "Chocolat" είναι το hit των ραδιοφώνων αυτήν την περίοδο. Οι μετρήσεις το αποδεικνύουν εξάλλου. Βρίσκεται στην πρώτη θέση με 461 εκτελέσεις, ενώ ακολουθεί ο Νίνο με το "ΟΚ" και 460 εκτελέσεις. Παίζεται μάχη δηλαδή!
Ο Χριστόδουλος Σιγανός υπογράφει μουσική αλλά και στίχους παρέα με τον Valentino και τους REC. Το hit του φετινού καλοκαιριού είναι εδώ.
tralala.gr
Chronisgreek έγραψε:Νούμερο 1 οι REC στις ραδιοφωνικές μεταδόσεις!
Το "Chocolat" το χρώμα, έχει χτυπήσει φαίνεται τα ραδιόφωνα της χώρας, γι' αυτό δεν σταματούν να μεταδίδουν το νέο τραγούδι των REC!
Το νέο καλοκαιρινό τραγούδι των REC "Chocolat" είναι το hit των ραδιοφώνων αυτήν την περίοδο. Οι μετρήσεις το αποδεικνύουν εξάλλου. Βρίσκεται στην πρώτη θέση με 461 εκτελέσεις, ενώ ακολουθεί ο Νίνο με το "ΟΚ" και 460 εκτελέσεις. Παίζεται μάχη δηλαδή!
Ο Χριστόδουλος Σιγανός υπογράφει μουσική αλλά και στίχους παρέα με τον Valentino και τους REC. Το hit του φετινού καλοκαιριού είναι εδώ.
tralala.gr
Chronisgreek έγραψε:EGW OTAN TON EIDA LIVE PERYSI ME PAPARIZOU SE TOUR HTAN POLU KALOS!!! K GENIKA STIS EMFANISEIS STHN TV..K SE EVENTS KLP
ADAM2 έγραψε:
afn έγραψε:Γιατί??
το παίζει καλό παιδί (δε λέω ότι δεν είναι) και προσπαθεί να χωθεί παντού
δεν πιστεύω ότι έχει κάποιο ιδιαίτερο ταλέντο που τον έχω δει live
EGW OTAN TON EIDA LIVE PERYSI ME PAPARIZOU SE TOUR HTAN POLU KALOS!!! K GENIKA STIS EMFANISEIS STHN TV..K SE EVENTS KLP
ναι τον είχα δει κι εγώ... δεν εντυπωσιάστηκα με τον ίδιο, αλλά γενικά με τη δυναμική του συγκροτήματος λόγω κυρίως των καλών τραγουδιών που έχουν και ξεσηκώνουν τον κόσμο
Με το λαϊκό τραγούδι έχει να κάνει η δισκογραφική επάνοδος της Ελένη Βιτάλη. Η ερμηνεύτρια, μετά από αρκετά χρόνια, συναντιέται ξανά με τον Τάκη Σούκα, ο οποίος και υπογράφει τα νέα της τραγούδια, που θα ακούσουμε σε λίγο καιρό.
stelios έγραψε:Με το λαϊκό τραγούδι έχει να κάνει η δισκογραφική επάνοδος της Ελένη Βιτάλη. Η ερμηνεύτρια, μετά από αρκετά χρόνια, συναντιέται ξανά με τον Τάκη Σούκα, ο οποίος και υπογράφει τα νέα της τραγούδια, που θα ακούσουμε σε λίγο καιρό.
Σήμερα το απόγευμα ο Νίκος Βέρτης είχε δώσει ραντεβού με τους θαυμαστές του για να υπογράψει αυτόγραφα και αφιερώσεις στο νέο του δίσκο. Εξαιτίας της ρευστής κατάστασης που επικρατεί σήμερα στην πλατεία Συντάγματος λόγω της τρέχουσας επικαιρότητας, το VIP event για τον τραγουδιστή και το νέο δίσκο του «Είμαι Μαζί Σου» στο Public του Συντάγματος, αναβάλλεται για την επόμενη εβδομάδα.
stelios έγραψε:Σήμερα το απόγευμα ο Νίκος Βέρτης είχε δώσει ραντεβού με τους θαυμαστές του για να υπογράψει αυτόγραφα και αφιερώσεις στο νέο του δίσκο. Εξαιτίας της ρευστής κατάστασης που επικρατεί σήμερα στην πλατεία Συντάγματος λόγω της τρέχουσας επικαιρότητας, το VIP event για τον τραγουδιστή και το νέο δίσκο του «Είμαι Μαζί Σου» στο Public του Συντάγματος, αναβάλλεται για την επόμενη εβδομάδα.
Πόσο ρευστή είναι η κατάσταση πια...?
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
stelios έγραψε:Σήμερα το απόγευμα ο Νίκος Βέρτης είχε δώσει ραντεβού με τους θαυμαστές του για να υπογράψει αυτόγραφα και αφιερώσεις στο νέο του δίσκο. Εξαιτίας της ρευστής κατάστασης που επικρατεί σήμερα στην πλατεία Συντάγματος λόγω της τρέχουσας επικαιρότητας, το VIP event για τον τραγουδιστή και το νέο δίσκο του «Είμαι Μαζί Σου» στο Public του Συντάγματος, αναβάλλεται για την επόμενη εβδομάδα.
Πόσο ρευστή είναι η κατάσταση πια...?
και την άλλη εβδομάδα δε νομίζω ν' αλλάξουν πολλά πράγματα