Αντώνης Ρέμος

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
antidoto

Re: ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από antidoto »

H Vissi eprepe na kinithei pros MINOS meries
Παρε ανασα και παμε...
stelios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stelios »

antidoto έγραψε:H Vissi eprepe na kinithei pros MINOS meries
+1.για μενα η καλυτερη εταιρεια.
I like people too much or not at all.
ADAM2
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ADAM2 »

τι πράγματα είναι αυτά με τον Πουνέντη...; ακόμη πιο αχώνευτος τώρα
Nothing lasts forever but the earth and sky
afn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από afn »

Η Βίσση να μην μασήσει είναι το θέμα...
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
abc

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από abc »

Πάντως μια χαρά υπερπροώθηση του κάνει η heaven από εκεί που τον είχαμε ξεχάσει τώρα έγινε και "εθνικός τραγουδιστής"!Εβγαλε πολύ ωραίο cd και συνεχίζει εμφανίσεις και πάρτυ..εγώ νομίζω κάνουν καλή δουλειά(δεν ξέρω βέβαια και πολλά!) :biggrin: :biggrin:
afn

Νομίζω αυτά τα λέει το δικό του management και όχι η Heaven... :wink:
stelios

abc έγραψε:Πάντως μια χαρά υπερπροώθηση του κάνει η heaven από εκεί που τον είχαμε ξεχάσει τώρα έγινε και "εθνικός τραγουδιστής"!Εβγαλε πολύ ωραίο cd και συνεχίζει εμφανίσεις και πάρτυ..εγώ νομίζω κάνουν καλή δουλειά(δεν ξέρω βέβαια και πολλά!) :biggrin: :biggrin:
ηταν λογικο ηταν μια μεγαλη μεταγραφη για την heaven.αυτο ελειπε να μην τον προσεξουν.
πριν την μεταγραφη του ρεμου πολλοι θεωρουσαν πως η heaven το παει για κλεισιμο.
το σημαντικοτερο ειναι πως ο ιδιος αποφασισε να ασχοληθει παλι σοβαρα με την καριερα του και την δισκογραφια του.
τελειωσε με τον ηρακλη και αποφασισε να εστιασει παλι στο τραγουδι.
το εθνικος τραγουδιστης ηταν μια υπερβολη του ψινακη.ο ρεμος στην προσφατη συνεντευξη τυπου που εδωσε για τις συναυλιες του το αρνηθηκε.
GUNNER_10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GUNNER_10 »

stelios έγραψε:
abc έγραψε:Πάντως μια χαρά υπερπροώθηση του κάνει η heaven από εκεί που τον είχαμε ξεχάσει τώρα έγινε και "εθνικός τραγουδιστής"!Εβγαλε πολύ ωραίο cd και συνεχίζει εμφανίσεις και πάρτυ..εγώ νομίζω κάνουν καλή δουλειά(δεν ξέρω βέβαια και πολλά!) :biggrin: :biggrin:
ηταν λογικο ηταν μια μεγαλη μεταγραφη για την heaven.αυτο ελειπε να μην τον προσεξουν.
πριν την μεταγραφη του ρεμου πολλοι θεωρουσαν πως η heaven το παει για κλεισιμο.
το σημαντικοτερο ειναι πως ο ιδιος αποφασισε να ασχοληθει παλι σοβαρα με την καριερα του και την δισκογραφια του.
τελειωσε με τον ηρακλη και αποφασισε να εστιασει παλι στο τραγουδι.
το εθνικος τραγουδιστης ηταν μια υπερβολη του ψινακη.ο ρεμος στην προσφατη συνεντευξη τυπου που εδωσε για τις συναυλιες του το αρνηθηκε.
oταν ελεγα εγω πως η heaven οτι και να ναι εχει ενα ομιλο απο πισω με φραγκα,μου λεγανε μα τι λες πανε για κλεισιμο...
gianniskard

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gianniskard »

Τelika ta tragoudia to Parelthon kai to Twra Epizw to prowthise mazi sta radiofwna i Heaven giati akougontai pantou kai ap'oti fainetai o Remos ekane ton disko tis xronias.
Magic22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Magic22 »

Στις παραλίες οι μαύροι που πουλάνε DVD και cd έχουν πάνω πάνω το cd του Ρέμου. Δεν υπάρχει πιο χαρακτηριστική ένδειξη για να καταλάβει κανείς τι πουλάει. Μόνο ο Ρέμος έσκισε φέτος ( και ο Σάκης σε singles αλλά όχι σε πωλήσεις).
supernatural22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από supernatural22 »

Magic22 έγραψε:Στις παραλίες οι μαύροι που πουλάνε DVD και cd έχουν πάνω πάνω το cd του Ρέμου. Δεν υπάρχει πιο χαρακτηριστική ένδειξη για να καταλάβει κανείς τι πουλάει. Μόνο ο Ρέμος έσκισε φέτος ( και ο Σάκης σε singles αλλά όχι σε πωλήσεις).
Επίσης στο fb έχω δει μεγάλο αριθμό ατόμων που ποστάρουν το "Κλειστά τα στόματα".
gianniskard

To teleutaio tou cd me ton titlo kleista Ta Stomata einai poly anwtero apo to proigoumeno tou me ton titlo Alitheies kai Psemata kai apo kalutera tragoudia kai apo pwliseis.
stelios

gianniskard έγραψε:To teleutaio tou cd me ton titlo kleista Ta Stomata einai poly anwtero apo to proigoumeno tou me ton titlo Alitheies kai Psemata kai apo kalutera tragoudia kai apo pwliseis.
ειναι σιγουρα καλυτερο.ειναι αστειο να μιλαμε ομως για πωλησεις πια.
afn

Magic22 έγραψε:Στις παραλίες οι μαύροι που πουλάνε DVD και cd έχουν πάνω πάνω το cd του Ρέμου. Δεν υπάρχει πιο χαρακτηριστική ένδειξη για να καταλάβει κανείς τι πουλάει. Μόνο ο Ρέμος έσκισε φέτος ( και ο Σάκης σε singles αλλά όχι σε πωλήσεις).
Όπως είπε ο Στέλιος είναι ανούσιο να μιλάμε για πωλήσεις πλέον!
Δεν πουλάει κανείς! :wink:
Nick_Man

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nick_Man »

Χωρίς αμφιβολία έβγαλε τον δίσκο της χρονιάς, βγάζει μόνο επιτυχίες μέχρι τώρα, και σίγουρα αν ο ίδιος δίσκος κυκλοφορούσε το 2002-3 θα είχε τις ίδιες πωλήσεις με το Καρδιά μου μην ανησυχείς ..

Είχε χρόνια να βγάλει ΤΕΤΟΙΕΣ επιτυχίες
stelios

Nick_Man έγραψε:Χωρίς αμφιβολία έβγαλε τον δίσκο της χρονιάς, βγάζει μόνο επιτυχίες μέχρι τώρα, και σίγουρα αν ο ίδιος δίσκος κυκλοφορούσε το 2002-3 θα είχε τις ίδιες πωλήσεις με το Καρδιά μου μην ανησυχείς ..

για μενα ο δισκος "καρδια μου μην ανησυχεις" εξακολουθει να ειναι ο καλυτερος του.
gianniskard

Pantws se sxesi me ton Rouva kai ton Xatzigianni evgale perissotera radiofwnika single kai akougontai pio polla tragoudia se sxesi me ton proigoumeno tou disko pou itan o teleutaios me tin Sony.
stelios

gianniskard έγραψε:Pantws se sxesi me ton Rouva kai ton Xatzigianni evgale perissotera radiofwnika single kai akougontai pio polla tragoudia se sxesi me ton proigoumeno tou disko pou itan o teleutaios me tin Sony.
ειναι τρεις εντελως διαφορετικοι καλλιτεχνες.δεν εχει νοημα η συγκριση.
να συγκρινεις τον δισκο του ρεμου με αυτον που θα βγαλει ο πλουταρχος τον σεπτεμβριο το καταλαβαινω.
ο ρουβας ειχε πολυ καλη χρονια και καλο airplay.ο χατζηγιαννης οντως δεν εβγαλε πολλες επιτυχιες απο τον δισκο του,αν και ηταν καλος.
εννοειται πως ο νεος δισκος του ρεμου ειναι καλυτερος απο τον προηγουμενο.αποφασισε να παρει ξανα σοβαρα την καριερα του.
afn

stelios έγραψε:
Nick_Man έγραψε:Χωρίς αμφιβολία έβγαλε τον δίσκο της χρονιάς, βγάζει μόνο επιτυχίες μέχρι τώρα, και σίγουρα αν ο ίδιος δίσκος κυκλοφορούσε το 2002-3 θα είχε τις ίδιες πωλήσεις με το Καρδιά μου μην ανησυχείς ..

για μενα ο δισκος "καρδια μου μην ανησυχεις" εξακολουθει να ειναι ο καλυτερος του.
Και αυτό που λες είναι υπερβολές! Δεν ακούγεται και τόσο μαζικά ο δίσκος πια...
afn

stelios έγραψε:
gianniskard έγραψε:Pantws se sxesi me ton Rouva kai ton Xatzigianni evgale perissotera radiofwnika single kai akougontai pio polla tragoudia se sxesi me ton proigoumeno tou disko pou itan o teleutaios me tin Sony.
ειναι τρεις εντελως διαφορετικοι καλλιτεχνες.δεν εχει νοημα η συγκριση.
να συγκρινεις τον δισκο του ρεμου με αυτον που θα βγαλει ο πλουταρχος τον σεπτεμβριο το καταλαβαινω.
ο ρουβας ειχε πολυ καλη χρονια και καλο airplay.ο χατζηγιαννης οντως δεν εβγαλε πολλες επιτυχιες απο τον δισκο του,αν και ηταν καλος.
εννοειται πως ο νεος δισκος του ρεμου ειναι καλυτερος απο τον προηγουμενο.αποφασισε να παρει ξανα σοβαρα την καριερα του.
Έβγαλε ωραίο δίσκο, αλλά στο airplay νομίζω υπερέχει ο Ρουβάς ακόμα!
Απάντηση