Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
supernatural22 έγραψε:Από το official fanclub του Πάνου Καλίδη στο fb
etimazomaste gia ti ximerini sezon sto vox. neaniko sxima me gnosta onomata k neo tragoudi apo fivo
μα τι σκεφτεται ο μαρασουλης?θα γεμισει μονος του ο καλλιδης το vox?
αναρωτιεμαι γιατι τον κραταει ακομα στην spicy ο φοιβος?αφου δεν παιζει πουθενα οτι τραγουδι και αν βγαλει.
etimazomaste gia ti ximerini sezon sto vox. neaniko sxima me gnosta onomata k neo tragoudi apo fivo
αναρωτιεμαι γιατι τον κραταει ακομα στην spicy ο φοιβος?αφου δεν παιζει πουθενα οτι τραγουδι και αν βγαλει.
To "Μη μου το χαλάς" έπαιξε πολύ!
στο σπιτι του καλλιδη?
Πολύ πιθανό!! Και στου Φοίβου!!
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
+1 oriste pou symfwnoume..kai omologw oti mou arese
στο σπιτι του καλλιδη?
oxi entaxei epaixe...kala den ennow sta epipeda pou ennoeio allos alla ok...polu pio poly apo kati "mou les ti ginetai"
musicfan έγραψε:Για το αν είναι hit ένα τραγούδι ή όχι, δείκτης είναι πλέον και το YouTube. Το "ΟΚ" που αναφέρατε πιο πάνω έχει ξεπεράσει συνολικά τα 1.000.000 views ασχέτως αν είναι ψηλά ή χαμηλά σε airplay. Προφανώς λοιπόν και είναι μεγάλο σουξέ.
το youtube kalo mou paidi exei na kanei me pollous paragontes den einai apla ta pragmata opws ta les...
kai to yparxoyn stigmes(master tempo) exei ta triplasia views kai vale sto youtube...e den egine kai ths pophs mhn trelathoume...episis allo trano paradeigma..to theos tou nino sto youtube ta perissotera pou exei einai 607.000 (exei vevaia kai 500 kai 300 xiliades se alla video)...alla egine hit?SAFWS xamos ginotane me to tragoudi se opoio magazi epaize..AYTO SHMAINEI HIT!!!
opote einai akyro ayto pou les...deixnei men mia tash to youtube alla ta views einai periergi istoria oligon...
an eisai gyrw sas antilamvanestai to OK super souxe e den mporw na katsw na apodeixw ta aytonoita.
Θέλω να προσθέσω, επίσης, ότι πολλά άτομα δεν περιμένουν ν 'ακούσουν ή να ζητήσουν το αγαπημένο τους τραγούδι στο ραδιόφωνο ή στα μαγαζιά/club, όταν πολύ απλά το βλέπουν στο YouTube ανά πάσα στιγμή. Άλλο ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα πως το ραδιόφωνο δεν καθορίζει κατ' ανάγκη τα σουξέ είναι και το κομμάτι "Σ' έχω βρει και σε χάνω " της Μποφίλιου που κατά τύχη είδα ότι έχει κοντά στα 2.000.000 views. Το κομμάτι μπορεί να μην το ξέρω, όμως δεν μπορώ να αρνηθώ ότι έχει μεγάλη απήχηση.
το ραδιοφωνο το θελετε η οχι καθοριζει πολλα πραγματα ακομα..στο αμαξι μεσα συνηθως αυτο θα βαλεις...στην δουλεια σου συνηθως ενα ραδιο θα παιζει κλπ..αν οπου πας ακους ενα κομματι καταληγει να σου αρεσει θελωντας και μη..
το κομματι της μποφιλιου δεν το ξερω εγω..οκ μπορει να το ξερει μια μεριδα κοσμου που να το βλεπει και ολημερις στο youtube...ειναι πολυ ασταθες να κρινεις κατι μεσω youtube και μονο.
GUNNER_10 έγραψε:
το κομματι της μποφιλιου δεν το ξερω εγω..οκ μπορει να το ξερει μια μεριδα κοσμου που να το βλεπει και ολημερις στο youtube...ειναι πολυ ασταθες να κρινεις κατι μεσω youtube και μονο.