Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
λοιπον το "λυπαμαι ειλικρινα" ηταν απο τις μεγαλυτερες ραδιοφωνικες επιτυχιες της ελλης.ηταν για μηνες στο νουμερο 2 των ραδιοφωνικων μεταδοσεων και μαλιστα χωρις να παιζει καθολου στα ραδιοφωνα του ομιλου αντ1.
το "sex" και το "κι αλλο" επαιξαν πολυ.περισσοτερο βεβαια το "κι αλλο".για μενα και τα 2 ειχαν τραγικα κλιπ.
η ιδια η κοκκινου μετα την αποχωρηση της απο την heaven ειχε ακυρωσει τα δυο αυτα τραγουδια.
ειχε δηλωσει σε συνεντευξη της στο love radio πως δεν της αρεσαν στιχουργικα.ειχε πει μαλιστα πως θα ταιριαζαν
περισσοτερο σε μια τραγουδιστρια γυρω στα 20,οχι ομως σε εκεινην.
Μα ρε παιδιά παρακολουθούσα τα ραδιοφωνικά τότε... Ακούστηκε μόλις το πρώτο διάστημα το Σεξ που ήταν αποκλειστικό στον Σφέρα και αμέσως έβγαλε το επόμενο!
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
afn έγραψε:Μα ρε παιδιά παρακολουθούσα τα ραδιοφωνικά τότε... Ακούστηκε μόλις το πρώτο διάστημα το Σεξ που ήταν αποκλειστικό στον Σφέρα και αμέσως έβγαλε το επόμενο!
ηταν τακτικη του φοιβου αυτη.πριν την κυκλοφορια εδινε 2 τραγουδια σε αποκλειστικοτητα στο ραδιοφωνο.
στην δεσποινα με την αυλη του παραδεισου εχει δωσει σε αποκλειστικοτητα στον σφαιρα το happy end και το λουλουδι μου.
Χωρίς τον Παναγιώτη Τσακαλάκο θα πραγματοποιηθούν οι συναυλίες της Έλλης Κοκκίνου. Η ανακοίνωση έγινε μέσα από το προσωπικό προφίλ του Παναγιώτη στο facebook...
Ο νεαρός τραγουδιστής έγραψε χαρακτηριστικά: Επειδή ανακοινώθηκε και η δική μου συμμετοχή στη συναυλία της Έλλης Κοκκίνου το Σάββατο 16 Ιουλίου στην Πάτρα, θέλω να σας πληροφορήσω ότι δεν θα συμμετέχω. Η έλλειψη ενημέρωσης και προγραμματισμού για τις πρόβες μου, καθώς και άλλα οργανωτικά θέματα, με οδήγησε, από σεβασμό προς το κοινό που με παρακολουθεί, να αρνηθώ τη συμμετοχή. Η αγάπη και η εκτίμηση μου για την ίδια την Έλλη Κοκκίνου παραμένει.