Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
happy_end έγραψε:Δεν ξέρω αν παίζει η Έλλη πέρα από Δρόμο και Σφαίρα, πάντως τα Γενέθλια μου αρέσουν
Από 10 χμ είναι κρίμα να μην της έχουν μείνει στα live το Προβλέψιμος, η Τύχη (απίστευτο!), ακόμα και το Σε χρειάζομαι.
Αλήθεια στέλιο τί σου έλεγε όταν της έλεγες για κλιπ τον Προβλέψιμο; Γιατί νομίζω πως τότε δεν το είχε σε πολύ εκτίμηση το λαϊκό cd.
Ήμουν μπροστά μια φορά που της το είχαν πει κάποια παιδιά και είχε εκπλαγεί, ειλικρινά απόρησα αν καν θυμόταν το τραγούδι... Είπε κάτι του στυλ "Ελάτε τώρα ρε παιδιά..."
happy_end έγραψε:Δεν ξέρω αν παίζει η Έλλη πέρα από Δρόμο και Σφαίρα, πάντως τα Γενέθλια μου αρέσουν
Από 10 χμ είναι κρίμα να μην της έχουν μείνει στα live το Προβλέψιμος, η Τύχη (απίστευτο!), ακόμα και το Σε χρειάζομαι.
Αλήθεια στέλιο τί σου έλεγε όταν της έλεγες για κλιπ τον Προβλέψιμο; Γιατί νομίζω πως τότε δεν το είχε σε πολύ εκτίμηση το λαϊκό cd.
στην αρχη δεν μου αρεσαν τα γενεθλια.τωρα το βρισκω οκ το τραγουδι.της παει της ελλης αυτο το στυλ.την ακουω και εγω στον σφαιρα και στον δρομο.
υπαρχη ως φημη πως το "σε χρειαζομαι" το ειχε γραψει ο φοιβος αρχικα για την ελλη και τελικα το ειπε η δεσποινα μολις αποχωρησε απο την heaven η ελλη.
εμενα μου ειχε πει πως το θεωρουσε πολυ καλο κομματι.ελεγε πως δεν το εκανε κλιπ γιατι τα λαικα δεν παιζουν στο ραδιοφωνο.
σε συνεντευξη της δηλωσε πως της αρεσε πολυ το 2 cd απο το 10 χμ αλλα θεωρησαν με τον φοιβο πως το εβγαλαν λαθος χρονικη στιγμη.
ειπε μαλιστα πως πηγαν χαμενα πολυ ομορφα κομματια που αν τα ειχαν κυκλοφορησει με τις προφητειες για παραδειγμα θα εκαναν επιτυχια.
Ήμουν μπροστά μια φορά που της το είχαν πει κάποια παιδιά και είχε εκπλαγεί, ειλικρινά απόρησα αν καν θυμόταν το τραγούδι... Είπε κάτι του στυλ "Ελάτε τώρα ρε παιδιά..."
καλα ειναι με τις μερες της.σε συναυλια της ζηταγαν να πει το ερειπιο και ελεγε που το θυμηθηκατε και εγω το εχω ξεχασει.
Όπου κι αν βρίσκεστε φέτος το καλοκαίρι δεν θα είστε μόνοι σας ο Θάνος Πετρέλης θα σας κρατάει συντροφιά. Ο τραγουδιστής με την καλοκαιρινή επιτυχία σε μουσική-στίχους, Φοίβου, «Ποια να συγκριθεί μαζί σου», και παρέα με την αγαπημένη του ελληνική μπύρα αφού γύρισε όλο τον κόσμο Αμερική, Αυστραλία, Ευρώπη, επέστρεψε γεμάτος ενέργεια και όρεξη να βρεθεί κοντά στον κόσμο της Ελλάδας. Ο Θάνος Πετρέλης, ξεκινώντας την καλοκαιρινή του περιοδεία «FIX Summer Tour 2011» υπόσχεται «ασύγκριτα» διασκεδαστικά βράδια με όλες τις επιτυχίες του, που αγάπησε ο κόσμος! Η αρχή έγινε στην Αθήνα δίπλα στην θάλασσα στο Akanthus στις 19 Ιουλίου, στη συνέχεια ο Θάνος βρέθηκε στην πανέμορφη Κέρκυρα, στις 16 Ιουλίου όπου ο κόσμος είχε την ευκαιρία να τον απολαύσει ζωντανά αλλά και ραδιοφωνικά μέσα από το Νέο Ραδιόφωνο Κέρκυρας όπου έδωσε μια εφ’όλης της ύλης συνέντευξη. Επόμενος σταθμός, είναι η Κάλυμνος στις 26 Ιουλίου.
Καλά αυτό για το αδικημένο δευτερο cd το είχε πει στο Θέμη, το θυμάμαι. Θυμάμαι επίσης στην απονομή της Αυλής στο Ρεξ της είχα φωνάξει να πει το Α πα πα και λέει με ένα ύφος τύπου θα ξεράσω "το άπαπα;;; απαπα!!" Και άλλη μια φορά στα καμαρίνια της είχε ζητήσει κάποιος το ούτε ένα ευχαριστώ και κάνει "πού το θυμήθηκες"
happy_end έγραψε:Καλά αυτό για το αδικημένο δευτερο cd το είχε πει στο Θέμη, το θυμάμαι. Θυμάμαι επίσης στην απονομή της Αυλής στο Ρεξ της είχα φωνάξει να πει το Α πα πα και λέει με ένα ύφος τύπου θα ξεράσω "το άπαπα;;; απαπα!!" Και άλλη μια φορά στα καμαρίνια της είχε ζητήσει κάποιος το ούτε ένα ευχαριστώ και κάνει "πού το θυμήθηκες"
Σε πασίγνωστο κλαμπ που βρισκόταν και διασκέδαζε η Βανδή έπαιξε το Απαπα ξενέρωσε και κάθισε ενώ χόρευε πριν και μετά
Επίσης όταν της ανέφερα να αρχίσει να λέει ξανά την Ουτοπία και το ερείπιο με κοίταξε παράξενα λες και δεν καταλάβαινε τι της έλεγα
happy_end έγραψε:Καλά αυτό για το αδικημένο δευτερο cd το είχε πει στο Θέμη, το θυμάμαι. Θυμάμαι επίσης στην απονομή της Αυλής στο Ρεξ της είχα φωνάξει να πει το Α πα πα και λέει με ένα ύφος τύπου θα ξεράσω "το άπαπα;;; απαπα!!" Και άλλη μια φορά στα καμαρίνια της είχε ζητήσει κάποιος το ούτε ένα ευχαριστώ και κάνει "πού το θυμήθηκες"
Σε πασίγνωστο κλαμπ που βρισκόταν και διασκέδαζε η Βανδή έπαιξε το Απαπα ξενέρωσε και κάθισε ενώ χόρευε πριν και μετά
Επίσης όταν της ανέφερα να αρχίσει να λέει ξανά την Ουτοπία και το ερείπιο με κοίταξε παράξενα λες και δεν καταλάβαινε τι της έλεγα
το απαπα δεν της αρεσε ποτε.θυμαμαι την εποχη που ειχε βγαλει τις προφητειες ενας πελατης την παρακαλαγε στο κεντρο να πει το απαπα,την ειχε λουσει με λουλουδια και εκεινη του ελεγε "μην επιμενεις αυτο το λεω μονο μια φορα και αυτο γιατι πρεπει".
γενικα απο τις δεκα εντολες δεν λεει πολλα τραγουδια.για να ειμαι ειλικρινης νομιζω πως εχει χρονια να ακουσει αυτον τον δισκο της.
το απαπα δεν της αρεσε ποτε.θυμαμαι την εποχη που ειχε βγαλει τις προφητειες ενας πελατης την παρακαλαγε στο κεντρο να πει το απαπα,την ειχε λουσει με λουλουδια και εκεινη του ελεγε "μην επιμενεις αυτο το λεω μονο μια φορα και αυτο γιατι πρεπει".
γενικα απο τις δεκα εντολες δεν λεει πολλα τραγουδια.για να ειμαι ειλικρινης νομιζω πως εχει χρονια να ακουσει αυτον τον δισκο της.
Να τα τα φαινόμενα Άννας...
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
Η Άννα δεν ξεχνάει τα πάντα για την καριέρα της?
Που εκείνο το έρημο το 12 πότε το λέει στα 25. πότε στα 27, πότε στα 28 χρόνια? Και μάντεψε ποιο είναι το σωστό...
afn έγραψε:Η Άννα δεν ξεχνάει τα πάντα για την καριέρα της?
Που εκείνο το έρημο το 12 πότε το λέει στα 25. πότε στα 27, πότε στα 28 χρόνια? Και μάντεψε ποιο είναι το σωστό...
ειναι γνωστο πως μεγαλωνοντας ο ανθρωπος δεν τα παει και πολυ καλα με τους αριθμους.
Aν ο Προβλέψιμος είχε εντελώς άλλους στίχους θα ταν το καλύτερο τραγούδι της Βανδή εδώ και πολλά χρόνια! Και θα έπρεπε να είχε γίνει και clip! Αλλά οι στίχοι ήταν εντελώς μα εντελώς χάλια!!!
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
stelios έγραψε:δεν καταλαβαινω γιατι σας χαλαει ο στιχος στον προβλεψιμο βρε παιδια.το ρεφρεν δεν σας αρεσει?
εγω νομιζω πως ειναι το πιο αδικημενο της τραγουδι.
Ο στίχος είναι χάλια....
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
stelios έγραψε:δεν καταλαβαινω γιατι σας χαλαει ο στιχος στον προβλεψιμο βρε παιδια.το ρεφρεν δεν σας αρεσει?
Ο στίχος είναι χάλια....
εμενα μου αρεσει παντως.
Α πα πα πα... Εμένα εκείνο το Αναπληρωματικός μου έχει κάτσει άσχημα...
Ο στίχος είναι χάλια....
εμενα μου αρεσει παντως.
Α πα πα πα... Εμένα εκείνο το Αναπληρωματικός μου έχει κάτσει άσχημα...