Φοίβος
Re: Φοίβος & Spicy Artists
Η 26άχρονη μούσα του Φοίβου Ελισάβετ Σπανού μιλάει για τη συνεργασία της με τον μουσικοσυνθέτη.
Τα κομμάτια σου «Ο χρόνος» και το «όλα τα ωραία στη ζωή» έκαναν μεγάλη επιτυχία. Περίμενες ότι θα συμβεί;
Από τη στιγμή που συνεργάζομαι στενά με ένα τόσο μεγάλο όνομα της δισκογραφίας, όπως είναι ο Φοίβος, και η εταιρία μου με στηρίζει τόσο πολύ, το να έχει επιτυχία κάτι που θα κάνουμε όλοι μαζί είναι σχεδόν δεδομένο. Και μόνο το όνομα του Φοίβου είναι εγγύηση για την επιτυχία. Ωστόσο, είναι πολύ ωραία κομμάτια και, με τη δική μου προσωπικότητα και ερμηνεία, όλα λειτούργησαν συμπληρωματικά προς το καλύτερο αποτέλεσμα.
Είναι αλήθεια ότι ο Φοίβος είναι δύσκολος συνεργάτης;
Όχι, δεν είναι δύσκολος συνεργάτης. Απλά, αυτό που συμβαίνει με τον Φοίβο είναι ότι είναι τελειομανής και ιδιαίτερα απαιτητικός – γι’ αυτό και με οτιδήποτε αταπιαστεί είναι βέβαιο πως θα έχει καλή ποιότητα και επιτυχία.
Θυμάσαι την πρώτη σας συνάντηση με τον Φοίβο;
Ναι! Θυμάμαι πως είχα πολύ άγχος μέχρι να συναντηθούμε, σχεδόν έτρεμα. Ήταν λιγομίλητος και πολύ εύστοχος σε ό,τι μου έλεγε. Από την αρχή μού δημιούργησε το αίσθημα της ασφάλειας και μου έδωσε να καταλάβω τι ήθελε να κάνει μαζί μου.
Τα κομμάτια σου «Ο χρόνος» και το «όλα τα ωραία στη ζωή» έκαναν μεγάλη επιτυχία. Περίμενες ότι θα συμβεί;
Από τη στιγμή που συνεργάζομαι στενά με ένα τόσο μεγάλο όνομα της δισκογραφίας, όπως είναι ο Φοίβος, και η εταιρία μου με στηρίζει τόσο πολύ, το να έχει επιτυχία κάτι που θα κάνουμε όλοι μαζί είναι σχεδόν δεδομένο. Και μόνο το όνομα του Φοίβου είναι εγγύηση για την επιτυχία. Ωστόσο, είναι πολύ ωραία κομμάτια και, με τη δική μου προσωπικότητα και ερμηνεία, όλα λειτούργησαν συμπληρωματικά προς το καλύτερο αποτέλεσμα.
Είναι αλήθεια ότι ο Φοίβος είναι δύσκολος συνεργάτης;
Όχι, δεν είναι δύσκολος συνεργάτης. Απλά, αυτό που συμβαίνει με τον Φοίβο είναι ότι είναι τελειομανής και ιδιαίτερα απαιτητικός – γι’ αυτό και με οτιδήποτε αταπιαστεί είναι βέβαιο πως θα έχει καλή ποιότητα και επιτυχία.
Θυμάσαι την πρώτη σας συνάντηση με τον Φοίβο;
Ναι! Θυμάμαι πως είχα πολύ άγχος μέχρι να συναντηθούμε, σχεδόν έτρεμα. Ήταν λιγομίλητος και πολύ εύστοχος σε ό,τι μου έλεγε. Από την αρχή μού δημιούργησε το αίσθημα της ασφάλειας και μου έδωσε να καταλάβω τι ήθελε να κάνει μαζί μου.
I like people too much or not at all.
30 ειναι η Ελισαβετ Σπανου,οχι 26
http://www.mygreek.fm/el/artists/Spanou-Elisavet
Έμαθαν όλες και τα κρύβουν τα χρόνια τους!
λεω και εγω μονο 26?απο τωρα τα κρυβει αυτη?supernatural22 έγραψε:30 ειναι η Ελισαβετ Σπανου,οχι 26

Πρέπει να κάνεις την αρχή από νωρίς...

Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
stelios έγραψε:το απαπα δεν της αρεσε ποτε.θυμαμαι την εποχη που ειχε βγαλει τις προφητειες ενας πελατης την παρακαλαγε στο κεντρο να πει το απαπα,την ειχε λουσει με λουλουδια και εκεινη του ελεγε "μην επιμενεις αυτο το λεω μονο μια φορα και αυτο γιατι πρεπει".Nick_Man έγραψε:happy_end έγραψε:Καλά αυτό για το αδικημένο δευτερο cd το είχε πει στο Θέμη, το θυμάμαι. Θυμάμαι επίσης στην απονομή της Αυλής στο Ρεξ της είχα φωνάξει να πει το Α πα πα και λέει με ένα ύφος τύπου θα ξεράσω "το άπαπα;;; απαπα!!"Και άλλη μια φορά στα καμαρίνια της είχε ζητήσει κάποιος το ούτε ένα ευχαριστώ και κάνει "πού το θυμήθηκες"
Σε πασίγνωστο κλαμπ που βρισκόταν και διασκέδαζε η Βανδή έπαιξε το Απαπα ξενέρωσε και κάθισε ενώ χόρευε πριν και μετά
![]()
Επίσης όταν της ανέφερα να αρχίσει να λέει ξανά την Ουτοπία και το ερείπιο με κοίταξε παράξενα λες και δεν καταλάβαινε τι της έλεγα
γενικα απο τις δεκα εντολες δεν λεει πολλα τραγουδια.για να ειμαι ειλικρινης νομιζω πως εχει χρονια να ακουσει αυτον τον δισκο της.

Πάντως την Ουτοπία την είχε πει στο περυσινό MTV Unpluged που ειχε κάνει... Και στο Θάλασσα έλεγε το Θέλω να σε ξεχάσω.

Τώρα το βλέπω καθαρά ...
happy_end έγραψε:stelios έγραψε:το απαπα δεν της αρεσε ποτε.θυμαμαι την εποχη που ειχε βγαλει τις προφητειες ενας πελατης την παρακαλαγε στο κεντρο να πει το απαπα,την ειχε λουσει με λουλουδια και εκεινη του ελεγε "μην επιμενεις αυτο το λεω μονο μια φορα και αυτο γιατι πρεπει".Nick_Man έγραψε:happy_end έγραψε:Καλά αυτό για το αδικημένο δευτερο cd το είχε πει στο Θέμη, το θυμάμαι. Θυμάμαι επίσης στην απονομή της Αυλής στο Ρεξ της είχα φωνάξει να πει το Α πα πα και λέει με ένα ύφος τύπου θα ξεράσω "το άπαπα;;; απαπα!!"Και άλλη μια φορά στα καμαρίνια της είχε ζητήσει κάποιος το ούτε ένα ευχαριστώ και κάνει "πού το θυμήθηκες"
Σε πασίγνωστο κλαμπ που βρισκόταν και διασκέδαζε η Βανδή έπαιξε το Απαπα ξενέρωσε και κάθισε ενώ χόρευε πριν και μετά
![]()
Επίσης όταν της ανέφερα να αρχίσει να λέει ξανά την Ουτοπία και το ερείπιο με κοίταξε παράξενα λες και δεν καταλάβαινε τι της έλεγα
γενικα απο τις δεκα εντολες δεν λεει πολλα τραγουδια.για να ειμαι ειλικρινης νομιζω πως εχει χρονια να ακουσει αυτον τον δισκο της.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πάντως την Ουτοπία την είχε πει στο περυσινό MTV Unpluged που ειχε κάνει... Και στο Θάλασσα έλεγε το Θέλω να σε ξεχάσω.Τώρα το Ερείπιο σίγουρα το έχει ξεχάσει εδώ και χρόνια, όπως και όποιο τραγούδι τη ζορίζει λιγάκι

Παρε ανασα και παμε...
Εδώ δε λέει το υποφέρω γιατί βαριέται να κουνήσει τον κώλο της... 

-
Πάντα το λέει.Stavros έγραψε:Εδώ δε λέει το υποφέρω γιατί βαριέται να κουνήσει τον κώλο της...
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
Στο vox δεν πήγες ε;MusicLover έγραψε:Πάντα το λέει.Stavros έγραψε:Εδώ δε λέει το υποφέρω γιατί βαριέται να κουνήσει τον κώλο της...

Τώρα το βλέπω καθαρά ...
ενταξη μια χρονια δεν το ειπε.happy_end έγραψε:Στο vox δεν πήγες ε;MusicLover έγραψε:Πάντα το λέει.Stavros έγραψε:Εδώ δε λέει το υποφέρω γιατί βαριέται να κουνήσει τον κώλο της...
-
Πήγα...happy_end έγραψε:Στο vox δεν πήγες ε;MusicLover έγραψε:Πάντα το λέει.Stavros έγραψε:Εδώ δε λέει το υποφέρω γιατί βαριέται να κουνήσει τον κώλο της...
Τελικά το λέει ή δεν το λέει??? 

Χιλιες φορες το Α πα πα απο το Κοριτσι δραμα Δεσποινακι....
θα συμφωνησω με αυτο.Sugar έγραψε:Χιλιες φορες το Α πα πα απο το Κοριτσι δραμα Δεσποινακι....
μόνο το Δεσποινάκι δεν πρόκειται να αποφασίσει!
ποιος ξέρει τι κλάμα είχε ρίξει για να μην το πει και δεν το χωνεύει τόσο πια!

ποιος ξέρει τι κλάμα είχε ρίξει για να μην το πει και δεν το χωνεύει τόσο πια!
Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.
stelios έγραψε:θα συμφωνησω με αυτο.Sugar έγραψε:Χιλιες φορες το Α πα πα απο το Κοριτσι δραμα Δεσποινακι....

Άρα δεν το λέει πάνταstelios έγραψε:ενταξη μια χρονια δεν το ειπε.happy_end έγραψε:Στο vox δεν πήγες ε;MusicLover έγραψε:Πάντα το λέει.Stavros έγραψε:Εδώ δε λέει το υποφέρω γιατί βαριέται να κουνήσει τον κώλο της...

Τώρα το βλέπω καθαρά ...
-
Nαι γιατί στο vox έκανε κατά βάση λαϊκό πρόγραμμα.Εδώ δεν έλεγε το Γειά... Γενικά όμως το λέει πάντα!
ας βγαλει κατι εξισου δυνατο του χρονου και ας μην το ξαναπει ποτε το υποφερω.MusicLover έγραψε:Nαι γιατί στο vox έκανε κατά βάση λαϊκό πρόγραμμα.Εδώ δεν έλεγε το Γειά... Γενικά όμως το λέει πάντα!
TUS MHN PΩTAΣ ΠΩΣ ΠEPNAΩ the video clip coming soon!!!