Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
supernatural22 έγραψε:post από fan της Έλλης στο fb:
Η ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ.ΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ.Ο ΦΟΙΒΟΣ ΣΕ ΤΡΕΛΑ ΚΕΦΙΑ ΕΔΩΣΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΥΣΑ ΤΟΥ.Η ΕΛΛΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΡΜΗΝΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΜΗΔΑ.ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΛΟΙΠΟΝ.ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥΞΕ ΤΟΥΣ.
και ακόμα ένα post
Η ΕΛΛΗ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΔΥΝΑΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΣ ΦΕΤΙΝΕΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΕΡΙΝΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ.ΜΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ.
τι να πρωτοσχολιασει κανεις.μια ερωτηση θα κανω μονο.τι ειχε καπνισει αυτος που εγραψε αυτο το μηνυμα?
profanws nomize oti exei hdh psifistei h apopoinhkopoihsh ths fountas kai to "rixe" ligo exw
supernatural22 έγραψε:Kapou diavasa sxolio gia tin Elli,se site typoy freegossip oti o Foivos tis exei grapsei tromeres epityxies sto neo tis album pou 8a einai "diaxronikes",kai episis 8a yparxoun kai kapoia remixes.
Episis prin 3-4 mines h idia h Ellh eixe pei oti to album 8a 8ymizei arketa to album "Sto Kokkino".
ma ti nea(athlia)moda einai k auth me ta remix pou kanei o foivos....to ok xexase na to remixarei..kala as vgei prota k meta tha krinoume emeis ama thymizei kokkino k an einai toso kalo...
ουτε εμενα μου αρεσει που κανει συνεχως remix.ασε που δεν ειναι και ωραια τα remix.το ξεκινησε με το 10 χ.μ της δεσποινας. χλωμο να της εχει κανει δισκο τοσο καλο οπως το κοκκινο.δεν νομιζω πως μπορει να γραψει ξανα κατι τοσο δυνατο.
ακομα και αν μπορει ομως δυσκολα θα το δωσει στην ελλη.
kala as piasei prwta to "epipedo" tou sex kai to syzhtame
ουτε καν το επιπεδο του sex δεν θα πιασει.τα πρωτα δειγματα τα λενε ολα.
αποχωρώ και ερωτεύτηκα μου άρεσαν πολύ
δεν τη παλεύω και γενέθλια μέτρια αν και το δεύτερο στην αρχή που το είχα ακούσει είχα δυσανασχετήσει αλλά μετά άλλαξα γνώμη
το όντως δεν το χώνεψα ποτέ
deba έγραψε:αποχωρώ και ερωτεύτηκα μου άρεσαν πολύ
δεν τη παλεύω και γενέθλια μέτρια αν και το δεύτερο στην αρχή που το είχα ακούσει είχα δυσανασχετήσει αλλά μετά άλλαξα γνώμη
το δεν την παλευω για μενα ηταν το χειροτερο.στιχουργικα το βρισκω τραγικο.
deba έγραψε:αποχωρώ και ερωτεύτηκα μου άρεσαν πολύ
το δεν την παλευω για μενα ηταν το χειροτερο.στιχουργικα το βρισκω τραγικο.
ναι όντως στιχουργικά ήταν κακό απλά ίσως το είχα κολλήσει γιατί όταν βγήκε ήταν και θεσ/νικη Καρράς-Κοκκίνου και πήγαινα τους έβλεπα και έπαιζε και στα ραδιόφωνα της θεσ/νίκης και το άκουγα πολύ
Το όντως μου είχε κολλήσει, αλλά για ιδιαίτερους λόγους...
Το αποχορώ ήταν καλό, αλλά έχουν βγάλει και καλύτερα σαν αυτό στο παρελθόν...
Το δεν την παλεύω στην αρχή δε μου άρεσε καθόλου... Τώρα κάπως καλύτερα... Πλάκα έχει..
Το ερωτεύτηκα και τα γενέθλια μου αρέσουν!
παντως ανεξαρτητα απο προτιμησεις το ερωτευτηκα εκανε την μεγαλυτερη επιτυχια.
τα γενεθλια πιστευω δεν υπηρχε λογος να βγουν τοσο συντομα.επρεπε να κρατησουν το κομματι για το αλμπουμ.
supernatural22 έγραψε:Δεν πρόκειται να έχει dance κομμάτια.Η ίδια έχει πει ότι τα υπόλοιπα κομμάτια του δίσκου θα είναι λαϊκά κομμάτια,ζεϊμπέκικα,χασάπικα και μπαλάντες
ποτε εκανε αυτη την δηλωση?
μολις ειπε στο δελτιο του σταρ πως το cd βγαινει σεπτεμβριο.νομιζω πως δεν θα υπαρξει αλλη αναβολη.
Η ηνωστή τραγουδίστρια υπόσχεται πως ο νέο της δίσκος θα είναι γεμάτος από...
«Ωραία, ελαφρά λαϊκά τραγούδια με ξεχωριστές ενορχηστρώσεις... κομμάτια που γράφτηκαν με όρεξη και αγάπη από τον Φοίβο και τραγουδήθηκαν με τον ίδιο τρόπο από εμένα».
supernatural22 έγραψε:Η ηνωστή τραγουδίστρια υπόσχεται πως ο νέο της δίσκος θα είναι γεμάτος από...
«Ωραία, ελαφρά λαϊκά τραγούδια με ξεχωριστές ενορχηστρώσεις... κομμάτια που γράφτηκαν με όρεξη και αγάπη από τον Φοίβο και τραγουδήθηκαν με τον ίδιο τρόπο από εμένα».
Μια… άτυχη στιγμή είχε η Έλλη Κοκκίνου, κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στην Γιορτή Κρασιού Νέας Αγχιάλου, το βράδυ του Σαββάτου.
Η τραγουδίστρια βρισκόταν επί σκηνής, όταν κάποια στιγμή γλίστρησε και βρέθηκε ξαπλωμένη ανάσκελα. Η Έλλη Κοκκίνου αντιμετώπισε το ατυχές συμβάν με χιούμορ και ζήτησε το χειροκρότημα του κοινού για την "θεαματική τούμπα" που έφαγε, όπως παραδέχθηκε και η ίδια.