Κατι αλλο για την Πεγκυ?afn έγραψε:Βίσση είναι αυτή! Μπορεί να αποφασίσει να πει μόνο Καρβέλα πάλι...sow έγραψε:kai th vraxalh 8eloume, fusika![]()
o karvelas logika 8a uparxei alla 8a apotelei meionothta. Se kana mhna pantws prepei na paiksei kainourio tragoudi, kapoia einai sigoura etoima.
Πέγκυ Ζήνα
Re: ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΓΚΥ ΖΗΝΑ (Songs & more)
I like people too much or not at all.
me to kalo na gennhsei kai sugxarhthria gia to kataplhktiko cd pou evgale 
sow έγραψε:me to kalo na gennhsei kai sugxarhthria gia to kataplhktiko cd pou evgale
Και εις ανώτερα!!
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
Το σωσατε νομιζω.afn έγραψε:sow έγραψε:me to kalo na gennhsei kai sugxarhthria gia to kataplhktiko cd pou evgale![]()
![]()
![]()
Και εις ανώτερα!!
Εγώ ξεκίνησα με ένα "Αν με δεις να κλαίω" και γι' αυτό το πήρα! Έπειτα άρχισα να αγαπώ όλο και περισσότερα!stelios έγραψε:μονο?το εχεις ακουσει ολο?afn έγραψε:Εντάξει 3 τραγούδια μου άρεσαν...
Από τους καλύτερους δίσκους της καθώς και της χρονιάς!
Προσωπικά μου άρεσε πολύ περισσότερο από τα "Το απάθος είναι η αφορμή" και "Τρέξε" (ειδικά το ΤΡΕΞΕ μετριότατο...)
Νομίζω η Βραχάλη είναι εξαιρετική!!!
το ''τρεξε'' δεν μου αρεσε καθολου ως δισκος.δεν ειχε και ιδιαιτερη επιτυχια,δεν εβγαλε singles.στο 6μηνο ειχε βγαλει το best.chris3m έγραψε:Εγώ ξεκίνησα με ένα "Αν με δεις να κλαίω" και γι' αυτό το πήρα! Έπειτα άρχισα να αγαπώ όλο και περισσότερα!stelios έγραψε:μονο?το εχεις ακουσει ολο?afn έγραψε:Εντάξει 3 τραγούδια μου άρεσαν...
Προσωπικά μου άρεσε πολύ περισσότερο από τα "Το απάθος είναι η αφορμή" και "Τρέξε" (ειδικά το ΤΡΕΞΕ μετριότατο...)
''το παθος ειναι η αφορμη'' πολυ καλυτερος δισκος.ειχε τραγουδια που μου αρεσαν πολυ.
ομως τον τελευταιο της δισκο τον ξεχωριζω.δισκογραφικα φετος η πεγκυ εκανε την διαφορα.
οι αλλες τραγουδησαν σκουπιδια και η πεγκυ κομματαρες.στον τελευταιο της δισκο βλεπω εξελιξη σε ολα τα επιπεδα
γι΄αυτο τον ξεχωριζω απο τους προηγουμενους δισκους της που ανεφερες.
-
MusicLover
+10000000000000000stelios έγραψε:το ''τρεξε'' δεν μου αρεσε καθολου ως δισκος.δεν ειχε και ιδιαιτερη επιτυχια,δεν εβγαλε singles.στο 6μηνο ειχε βγαλει το best.chris3m έγραψε:Εγώ ξεκίνησα με ένα "Αν με δεις να κλαίω" και γι' αυτό το πήρα! Έπειτα άρχισα να αγαπώ όλο και περισσότερα!stelios έγραψε:μονο?το εχεις ακουσει ολο?afn έγραψε:Εντάξει 3 τραγούδια μου άρεσαν...
''το παθος ειναι η αφορμη'' πολυ καλυτερος δισκος.ειχε τραγουδια που μου αρεσαν πολυ.
ομως τον τελευταιο της δισκο τον ξεχωριζω.δισκογραφικα φετος η πεγκυ εκανε την διαφορα.
οι αλλες τραγουδησαν σκουπιδια και η πεγκυ κομματαρες.στον τελευταιο της δισκο βλεπω εξελιξη σε ολα τα επιπεδα
γι΄αυτο τον ξεχωριζω απο τους προηγουμενους δισκους της που ανεφερες.
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
-
MusicLover
ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ "ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ".
Δεν το πήρα τελικά.... 
- PENELOPE
- Επικοινωνία:
ΤΟ ΠΗΡΑ!ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙ!
εγω δεν το πηρα.το ειχα αγορασει απο τα metropolis.το ''στον δικο μου πλανητη'' δεν ηταν αρκετος λογος για να το ξαναπαρω. 
101.000 φύλλα πούλησε σήμερα το πρώτο θέμα.
Το πήρα το cd με την εφημερίδα, δε μου άρεσε η προσθήκη του καινούριου τραγουδιού, είναι χάλια και απολύτως άσχετο με το υπόλοιπο cd
Ήμουν πολύ κοντά στο να το πάρω αλλά τελικά μετάνοιωσα...
Από περιέργεια και μόνο... αλήθεια, είχε ένθετο;;;
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
δεν τον εχεις τον δισκο?Entek έγραψε:Ήμουν πολύ κοντά στο να το πάρω αλλά τελικά μετάνοιωσα...
Τον έχω, και μάλιστα με το βιβλίο...stelios έγραψε:δεν τον εχεις τον δισκο?Entek έγραψε:Ήμουν πολύ κοντά στο να το πάρω αλλά τελικά μετάνοιωσα...
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
-
supernatural22
Για όσους αγόρασαν την έκδοση του Πρώτου Θέματος,στο τέλος του cd μπήκε το νέο κομμάτι?Γράφει "bonus track" στην tracklist?Έχει booklet με στίχους?
Entek έγραψε:Τον έχω, και μάλιστα με το βιβλίο...stelios έγραψε:δεν τον εχεις τον δισκο?Entek έγραψε:Ήμουν πολύ κοντά στο να το πάρω αλλά τελικά μετάνοιωσα...
-
MusicLover
Όχι είναι πρώτο στην tracklist και κανονικά ακολουθούν τα επόμενα. Έχει κ booklet με τους στίχους ναι..supernatural22 έγραψε:Για όσους αγόρασαν την έκδοση του Πρώτου Θέματος,στο τέλος του cd μπήκε το νέο κομμάτι?Γράφει "bonus track" στην tracklist?Έχει booklet με στίχους?
Πόσο το είχες πάρει, αν επιτρέπεται?stelios έγραψε:εγω δεν το πηρα.το ειχα αγορασει απο τα metropolis.το ''στον δικο μου πλανητη'' δεν ηταν αρκετος λογος για να το ξαναπαρω.