Vevaia proswpika adiaforw plhrws gia thn en logw kyria alla kouventa na ginetai..

δισκο εχει να βγαλει απο το 2007.αν της εχει γραψει 7 νεα τραγουδια ειναι μια χαρα.εγω βεβαια δεν εχω πειστει ακομα πως θα ειναι τοσα.GUNNER_10 έγραψε:Episis sovara twra...7 tragoudia apo pou prokyptei oti einai kala???Apo pote exei na kanei disko h typissa exete katalavei?KAi milame gia 7 tragoudia.??Toylaxiston 11-12 eprepe na xe kai na doyleuan kana xrono panw se ayta gia promo klp...
Vevaia proswpika adiaforw plhrws gia thn en logw kyria alla kouventa na ginetai..
τυχαια η αναφορα.δεν περιμενω αναλογα τραγουδια με το κατι.happy_end έγραψε:Τώρα εσύ stelio το Κάτι τί το αναφέρεις, θέλεις να εξερεθίσεις τον Gunner ;Η αλήθεια είναι πως αυτή η φημολογία περί φοβερών τραγουδιών, όπως επίσης και η ηθελημένη αναγωγή στο δίσκο "Στο κόκκινο" (πχ στο νέο cd θα κυριαρχεί το κόκκινο χρώμα), εμένα μου φαίνεται τουλάχιστον ύ πο πτη
kale mou antrwpe h garbi tote me ton foivo kanane ena best of epeidh allaze etairia o allos...7 syn ta palia toys...dladi 2plo cd....kai alles epoxes pisteyw..stelios έγραψε:δισκο εχει να βγαλει απο το 2007.αν της εχει γραψει 7 νεα τραγουδια ειναι μια χαρα.εγω βεβαια δεν εχω πειστει ακομα πως θα ειναι τοσα.GUNNER_10 έγραψε:Episis sovara twra...7 tragoudia apo pou prokyptei oti einai kala???Apo pote exei na kanei disko h typissa exete katalavei?KAi milame gia 7 tragoudia.??Toylaxiston 11-12 eprepe na xe kai na doyleuan kana xrono panw se ayta gia promo klp...
Vevaia proswpika adiaforw plhrws gia thn en logw kyria alla kouventa na ginetai..![]()
σιγα μην κατσει ο φοιβος να γραψει 12 νεα τραγουδια στην ελλη.τον βλεπεις να εχει τρελη εμπνευση?οι υπολοιποι στην spicy τι θα κανουν?
επιπλεον αν τα 7 τραγουδια ειναι καλα,μια χαρα βγαζει εναν χρονο.σκεψου το κατι της καιτης,7 νεα τραγουδια ειχε.
επιπλεον τα 5 digital singles που εχει κυκλοφορησει ουσιαστικα σαν νεα τραγουδια ειναι και αυτα.ποσο επαιξαν στο ραδιοφωνο για να τα βαρεθουμε?:lol:
το οντως σχεδον δεν το θυμαμαι πια,εχω να το ακουσω πανω απο χρονο.
το κατι δεν εγινε επειδη αλλαζε εταιρεια ο φοιβος.εταιρεια ο φοιβος ειχε αλλαξει απο το 1997.το κατι βγηκε 2000.GUNNER_10 έγραψε:kale mou antrwpe h garbi tote me ton foivo kanane ena best of epeidh allaze etairia o allos...7 syn ta palia toys...dladi 2plo cd....kai alles epoxes pisteyw..stelios έγραψε:δισκο εχει να βγαλει απο το 2007.αν της εχει γραψει 7 νεα τραγουδια ειναι μια χαρα.εγω βεβαια δεν εχω πειστει ακομα πως θα ειναι τοσα.GUNNER_10 έγραψε:Episis sovara twra...7 tragoudia apo pou prokyptei oti einai kala???Apo pote exei na kanei disko h typissa exete katalavei?KAi milame gia 7 tragoudia.??Toylaxiston 11-12 eprepe na xe kai na doyleuan kana xrono panw se ayta gia promo klp...
Vevaia proswpika adiaforw plhrws gia thn en logw kyria alla kouventa na ginetai..![]()
σιγα μην κατσει ο φοιβος να γραψει 12 νεα τραγουδια στην ελλη.τον βλεπεις να εχει τρελη εμπνευση?οι υπολοιποι στην spicy τι θα κανουν?
επιπλεον αν τα 7 τραγουδια ειναι καλα,μια χαρα βγαζει εναν χρονο.σκεψου το κατι της καιτης,7 νεα τραγουδια ειχε.
επιπλεον τα 5 digital singles που εχει κυκλοφορησει ουσιαστικα σαν νεα τραγουδια ειναι και αυτα.ποσο επαιξαν στο ραδιοφωνο για να τα βαρεθουμε?:lol:
7 tragoudia einai xepeta..to oti den exei empneysi mhn to les se mena se ayton pes to kai sta kollhmena ola..poy me exairesi to theos tou nino (poy ekane poly ntoro) kana 2 ths despos pou epaixan kala (erwta thelei h zwh) kai to erwteutika ths kokkinoy exei faei fola...(ante vale kai to ok oti egine epaixe kamposo to kalokairi kai egine gnwsto)...
χριστε μου αυτο ειναι του φοιβου????stelios έγραψε:το κατι δεν εγινε επειδη αλλαζε εταιρεια ο φοιβος.εταιρεια ο φοιβος ειχε αλλαξει απο το 1997.το κατι βγηκε 2000.GUNNER_10 έγραψε:kale mou antrwpe h garbi tote me ton foivo kanane ena best of epeidh allaze etairia o allos...7 syn ta palia toys...dladi 2plo cd....kai alles epoxes pisteyw..stelios έγραψε:δισκο εχει να βγαλει απο το 2007.αν της εχει γραψει 7 νεα τραγουδια ειναι μια χαρα.εγω βεβαια δεν εχω πειστει ακομα πως θα ειναι τοσα.GUNNER_10 έγραψε:Episis sovara twra...7 tragoudia apo pou prokyptei oti einai kala???Apo pote exei na kanei disko h typissa exete katalavei?KAi milame gia 7 tragoudia.??Toylaxiston 11-12 eprepe na xe kai na doyleuan kana xrono panw se ayta gia promo klp...
7 tragoudia einai xepeta..to oti den exei empneysi mhn to les se mena se ayton pes to kai sta kollhmena ola..poy me exairesi to theos tou nino (poy ekane poly ntoro) kana 2 ths despos pou epaixan kala (erwta thelei h zwh) kai to erwteutika ths kokkinoy exei faei fola...(ante vale kai to ok oti egine epaixe kamposo to kalokairi kai egine gnwsto)...
ο φοιβος χρωσταγε εναν δισκο ακομα στην sony και γι΄αυτο εδωσε 7 κομματια στην γαρμπη συν τα 5 στον σχοινα το συνολο 12.δηλαδη ενας δισκος.
η sony αποφασισε να βαλει και τις μεγαλυτερες επιτυχιες τους γιατι εκλεινε ο κυκλος συνεργασιας τους και για να γινει ακομα πιο δελεαστικο το προιον.
πλεον δυσκολα θα ξαναβγει δισκος με περισσοτερα απο 10 τραγουδια.ειναι η εποχη τετοια.
η θεοδωριδου δισκο με 8 τραγουδια εβγαλε φετος το ιδιο και η ελενη τσαλιγοπουλου.
εκτος απο τα τραγουδια που λες επαιξαν πολυ και το τελεια του φωκα και ο χρονος της σπανου.
χεσε μας και εσυ μωρε κουβεντα κανουμε..tgoj18 έγραψε:pragmatika to oti i sizitisi gyrnaei sto kati tis kaitis einai apolyta grafiko pleon
Ναι βρε, δεν το ήξερες;GUNNER_10 έγραψε:χριστε μου αυτο ειναι του φοιβου????stelios έγραψε:το κατι δεν εγινε επειδη αλλαζε εταιρεια ο φοιβος.εταιρεια ο φοιβος ειχε αλλαξει απο το 1997.το κατι βγηκε 2000.GUNNER_10 έγραψε:kale mou antrwpe h garbi tote me ton foivo kanane ena best of epeidh allaze etairia o allos...7 syn ta palia toys...dladi 2plo cd....kai alles epoxes pisteyw..stelios έγραψε:δισκο εχει να βγαλει απο το 2007.αν της εχει γραψει 7 νεα τραγουδια ειναι μια χαρα.εγω βεβαια δεν εχω πειστει ακομα πως θα ειναι τοσα.GUNNER_10 έγραψε:Episis sovara twra...7 tragoudia apo pou prokyptei oti einai kala???Apo pote exei na kanei disko h typissa exete katalavei?KAi milame gia 7 tragoudia.??Toylaxiston 11-12 eprepe na xe kai na doyleuan kana xrono panw se ayta gia promo klp...
ο φοιβος χρωσταγε εναν δισκο ακομα στην sony και γι΄αυτο εδωσε 7 κομματια στην γαρμπη συν τα 5 στον σχοινα το συνολο 12.δηλαδη ενας δισκος.
η sony αποφασισε να βαλει και τις μεγαλυτερες επιτυχιες τους γιατι εκλεινε ο κυκλος συνεργασιας τους και για να γινει ακομα πιο δελεαστικο το προιον.
πλεον δυσκολα θα ξαναβγει δισκος με περισσοτερα απο 10 τραγουδια.ειναι η εποχη τετοια.
η θεοδωριδου δισκο με 8 τραγουδια εβγαλε φετος το ιδιο και η ελενη τσαλιγοπουλου.
εκτος απο τα τραγουδια που λες επαιξαν πολυ και το τελεια του φωκα και ο χρονος της σπανου.
ε καλα ρε συ το ιδιο λεμε..θα εφευγε απο την σονυ...τεσπα..
ας μην συνεχισουμε καλυτερα γιατι θα μας δειρουν.GUNNER_10 έγραψε:χριστε μου αυτο ειναι του φοιβου????stelios έγραψε:το κατι δεν εγινε επειδη αλλαζε εταιρεια ο φοιβος.εταιρεια ο φοιβος ειχε αλλαξει απο το 1997.το κατι βγηκε 2000.GUNNER_10 έγραψε:kale mou antrwpe h garbi tote me ton foivo kanane ena best of epeidh allaze etairia o allos...7 syn ta palia toys...dladi 2plo cd....kai alles epoxes pisteyw..stelios έγραψε:δισκο εχει να βγαλει απο το 2007.αν της εχει γραψει 7 νεα τραγουδια ειναι μια χαρα.εγω βεβαια δεν εχω πειστει ακομα πως θα ειναι τοσα.GUNNER_10 έγραψε:Episis sovara twra...7 tragoudia apo pou prokyptei oti einai kala???Apo pote exei na kanei disko h typissa exete katalavei?KAi milame gia 7 tragoudia.??Toylaxiston 11-12 eprepe na xe kai na doyleuan kana xrono panw se ayta gia promo klp...
ε καλα ρε συ το ιδιο λεμε..θα εφευγε απο την σονυ...τεσπα..
Ενταξη αν εχει και 3 νεα τραγουδια θα ειναι για γελια.Στα υπολοιπα συμφωνω.chris3m έγραψε:Εμένα δεν με ενδιαφέρει αν θα έχει 7 ή 5 ή 3 το θέμα είναι να είναι καλά και να έχουν κάτι (επιτέλους) διαφορετικό!
Πρέπει οπωσδήποτε να δώσει στην Έλλη λαίκά τύπου "αγόρι μου" , "Ερωτά μου" και μπαλάντες τύπου "Θα περιμένω" "Φίλα με". Από ποπ-άκια χορτάσαμε με αυτά που ήδη έχουμε ακουσει δεν θέλουμε και άλλα...! δηλαδή μετα τα "Γενέθλια" τι άλλο να περιμένουμε...την "Επέτειο" ??
nai dine ideeschris3m έγραψε:Εμένα δεν με ενδιαφέρει αν θα έχει 7 ή 5 ή 3 το θέμα είναι να είναι καλά και να έχουν κάτι (επιτέλους) διαφορετικό!
Πρέπει οπωσδήποτε να δώσει στην Έλλη λαίκά τύπου "αγόρι μου" , "Ερωτά μου" και μπαλάντες τύπου "Θα περιμένω" "Φίλα με". Από ποπ-άκια χορτάσαμε με αυτά που ήδη έχουμε ακουσει δεν θέλουμε και άλλα...! δηλαδή μετα τα "Γενέθλια" τι άλλο να περιμένουμε...την "Επέτειο" ??